14

София

преди 4 години

Който не гласува е предател! Който гласува за герберастите- сещате се

13

Мангасарян

преди 4 години

Ето голяма част от преднината на Фандъкова.

12

Анонимен

преди 4 години

Ами... така и така плащате на тези с началното образование, защо да не плащате на всички?! Пускат си хората гласът, взимат си парите и си тръгват. На всички по равно и открито.

11

Анонимен

преди 4 години

Браво на г-н Райчев , добре ни бъ...зи..ка негласувалите , значиние пак да сме бу..далите и честно да гласуваме , а хитретците пак да си приберат лептата? А не е ли по- правилно г-не , тези хитретци да бъдат разобличени и по законов ред да си получат заслуженото , иначе какво става - и ние ,негласувалите ,ако си поискаме делът от баницата -колкото повече гласували , толкова повече ку..***..ни гласове..со..циа..листически съвети давате г-н Райчев,а се иска ред и законност

10

House M.D.

преди 4 години

1 Свободен Никакъв Желязков не купува гласове, защото е стиснат. Той дори оставя гладни хората си в СИК-овете от пинтилък.2. Другарят Райчев на Задграничен паспорт Недялкова ли беше съпруг или на Мастеркард Недялкова?3. Другарю Райчев, как да гласувам, като кандидатите са Отврат1, Отврат2 и Отврат3?

9

Чичето,

преди 4 години

предложението е дискриминационно и няма да мине, а за задължителното гласуване - Винкела нали го вкара, що не ни наказва??? Щото ние го наказахме!! Да виждаш някъде добъррезултат на НФСБ??ТАка че всеки си пише, но не всеки дава умно предложене!

8

Анонимен

преди 4 години

интересното е, че римляните не минават вече с кебапче, искат по 100лв! Смятайте каква далавера е, щом се "инвестират" такива пари!

7

до ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Много бързо редуцирахте бройката.Само за Фандъкова на първия вот купените ромски гласове са 48 000.Имаше извадка от Протокилите, преди да ги скриете и подмените.

6

Чичето

преди 4 години

Единственият лек е са се въведе задължително гласуване и образователен ценз. Това моментално ще изкара българите-регенерат от играта (поради неграмотност) и ще можем да говорим за що-годе честни избори.Но едва ли тиквите ще допуснат такъв вариант, защото той ще ги прати в историята и далаверата им ще секне!

5

анонимен

преди 4 години

обвинявал сериозно негласуващите - отивам да гласувам, дайте парите/ по колко, от 100 лв по долу не падам/ а ако дадете и двеста ще е добре

4

Анонимен

преди 4 години

тоя нямали да го демонтирате вече - 30 г! Писна ми да му гледам муцуната проста!

3

ай сиктир

преди 4 години

Има и друг начин държавата да плаща достатъчно на всеки гласувал така доста гласоподаватели ще си направят труда да отидат до урните което веднага ще се усети в малките населени места където масово се върти алъшвериш по маАлите.

2

анонимен

преди 4 години

а вие от къде знаете - значи сте участници в купуването на гласове и сте едни от купените

1

Бау

преди 4 години

Райчев гледа ли на ... боб? Предполагащия ...