8

Анонимен

преди 4 години

Плащат ли велосипедистите пътен данък,застраховка,преглед и винетка?Спазват ли правилника за движение по пътищата?Не!Тогава защо са на пътя?

7

Анонимен

преди 4 години

Джендърмерията вече се чуди какви паради да прави из улиците. Сега се правят на педисти. Сидеров обеща да ги забрани.

6

Скептик

преди 4 години

То озвервхме вече. Абе ако някой реши да отиде на работа с велосипед, вместо да се пъчиш в трошляка, помисли дали и за теб няма да е по-добре да го последваш.

5

Автопилот

преди 4 години

Не ни пука в тази държава някой спазва ли законите, да сте видели политик в затвора в най-корумпираната държава в ЕС ? Ще спазваме законите, когато и рибешката глава дето умирисва цялата риба тръгне да ги спазва

4

Анонимен

преди 4 години

КАРАЙТЕ СИ ПО ВЕЛОАЛЕИТЕ НЕ ПРЕЧЕТЕ НА ПРЕМИНАВАЩИТЕ АВТОМОБИЛИ

3

Ха-ха

преди 4 години

Да се забрани на велосипедистите да излизат на пътя (улицата). Хем ще са защитени, хем няма да изгори някой шофьор заради тях. Има си паркове - да си карат там колкото искат.

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Само на велосипедисти и автомобилисти не ви бяха разделяли.Е, вече и така сте разделени.Разделяй и владей !И Бате Бойко премиер до 3 000-та година !

1

Анонимен

преди 4 години

А те кога ще започнат да спазват текущия закон за движение по пътищата? Кога ще престанат да карат по тротоари и пешеходни пътеки? Кога ще спрът да се правят на състезатели из Южния парк блъскайи деца? Или те имат само права. За тях е само правото да ги пазим но не и задължението те да пазят пешеходците и децата. Докато културата им е такава правото ще е на по-тежкия. От затвора се излиза, от гроба не. Да продължават да се мислят за безсмъртни и онеправдани.