15

Бай Иван

преди 4 години

Именно, част от тях са решили да еволюират и са заминали на север да стават хора,другите са останали в Африка и виждаме резултатите днес ;) !!!

14

ПроСоТо

преди 4 години

До Пустинякцивилизацията,възникнала по бреговете на Черно море ПРЕДИ Потопа, НЕ е на българи!Тук някои само споменават за онова "предпотопно" време.Става въпрос за ГЛОБАЛНИ процеси.

13

Анонимен

преди 4 години

Частично е вярно.Генетиката доказва,че една популация се е преселила от Ботсвана в Индия.От там мигрират към еврома т.н.роми.Друга част от ромите са се омешали с ниедерталците и са днешните комунисти.Гена си е ген.Едните и другите крадат.

12

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Това са поредните безумни НПО ***. Първата цивилизация в Европа идва от черноморския регион и не случайно най-старото злато в света е оттам.Тво за Ботсвана е за промитите мозъци в ЮСА и Германистан

11

ПроСоТо,антигерб

преди 4 години

а пък съвременния Ботсванец произлиза от землището на село Банкя....какви метаморфози,а?..."Неведоми са пътищата Господни"..

10

Анонимен

преди 4 години

Категорично отказвам да ме изкарват половин ннегър, по добре извънземен!

9

После

преди 4 години

Ако произхождаме от Ботсвана, дай Боже(с оглед на глобалното затопляне), няма как най-изостаналият континент да е Африка. Метрополията винаги контролира провинциите в империята. Египет не е Африка. Той е по-скоро част от Близкия Изток, който е отделен геополитически регион.Има разселване на отделни хора, от различна раса, в различни места по света. Никой не можа да докаже, че хората сме тръгнали от една точка и сме се разходили.Значи някой ни е поставил в различни точки на света.

8

Опа

преди 4 години

На чистия ариец *** му казаха, че дядо му е от Африка и той се наежи...

7

Анонимен

преди 4 години

До Абе...На базата на какво твърдиш, че може или не може?

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Всъщност имаме ... И не - не у всеки има "неанрталкса ДНК". Това е основно сред европейците.

5

Анонимен

преди 4 години

По това време е имало и др видове хора, с които предшествениците ни са се кръстосвали. Нямамме само един общ предшественик. Нещата са по-сложни. У всеки от нас например има около 3% неандерталска ДНК. В Азия имат и ДНК и на Денисовия човек. Има и други.

4

Нарича се албинизъм

преди 4 години

и унаследяване. Русо гладно няма, особено със синьо-зелени очи.

3

Абе...

преди 4 години

Ако беше живял там "Общия предшественик", в северните държави всички щяха да са с тъмен цвят на кожата, заради нуждата да се абсорбира повече слънчева светлина. Витамин Д, топлина и т.н. Но с по-малки ноздри. Както е и при автомобилите. Черен автомобил - топло купе. Бял автомобил - хладно купе.Няма как да се пръкнат бели хора за 50 000 години, а там има хора даже от по-скоро.Антропологията не може да се нагажда към съвременните нужди. Не може да има изменение на цвета на кожата за 50 х.г.

2

Деян

преди 4 години

хм, а аз прочетох "от Бостана"...но то, като гледам някои елементи, си е така...

1

Victimized

преди 4 години

Гръмки заглавия, новинарска сензация. Има няколко вида близки до древния човек които не са произлезли в Африка и това е факт. Има няколко скелета намерени, единия в Гърция другия в България от международни екипи, които се смята, че са на прото-човек, доста по стар от най-старите намерени в Африка, още тогава се заговори за ревизия на познатото до сега, но политическия климат е такъв, че тази утвърдена теория ще остане неоспорена още няколко десетилетия. Жалко е когато науката страда от политика