23

13

преди 4 години

Голяма глупост са направили, да се качат в такъв камион и са платили с живота си. Съвсем спокойно можеха да отидат като туристи във Франция например, да си хванат ферибота и да влязат в Англия, никой нямаше да загине.

22

Inatut

преди 4 години

И тия бегат от светлия комунизъм.. бягат през половината земно кълбо.. толко е светъл.

21

saki

преди 4 години

Виетнам е райско място, слънчево, екзотично, топло, на океана, плажове, палми ,красота. И да го напуснеш ,за да отидеш на един мъглив, дъждовен,студен,мрачен и миризлив остров, пълен с бозави п и я н д е та сърдити на целия свят ..... не го разбирам.

20

Лицемери

преди 4 години

Задължително трябва да бъдат арестувани и ваайкащите се и ревящи роднини на загиналите в камиона . ЗАЩОТО ТЕ СА ДАЛИ ПАРИТЕ за нелегалния трафик . А сега се правят на много опечалени та дано ги пропуснат .НЯМА ПАРИ - НЯМА НЕЛЕГАЛЕН ТРАФИК - НЯМА ЗАГИНАЛИ . Защо не са организирали ЛЕГАЛНОТО пристигане на роднините си ? Ставайки НАТУРАЛИЗИРАН британски гражданин , можеш да доведеш роднините си и съвсем лесно да им извадиш документи за постоянно пребиваване . И даже е по-евтино .

19

Анонимен

преди 4 години

Рухна митът, че бежанците бягат от безпаричие.Напритив - някой ги организира специално да тормозят Европа и този някой има 300 000 български падпорта, подарени му от комунистическият про стак Първанофф.

18

СкъсАх се от рев

преди 4 години

Виетнамци с фалшиви китайски паспорти (престъпление 1)Тръгнали да влизат нелегално (престъпление 2)А до Франция, дали са стигнали легално? (престъпление 3)Че и броили по 30 хил. американски лева на калпак дето средния източно европеец може само да мечтае да ги види накуп...В общи линии, 39 престъпници по-малко. Сега да арестуват и семействата им за съучастие и подпомагане. И ирланците, замесени в схемата. И БГ хората, които 2 години са разписвали техн. преглед на камиона фиктивно. ЗАТВОР!!

17

Анонимен

преди 4 години

Те какво са очаквали като са се натикали в камион с херметическо затваряне? Щом са си платили за услугата за трафикантите не е важно дали ще стигнат живи. Сами и доброволно, даже да си платили да бъдат в това положение. За останалите ентусиасти ще бъде урок благодарение на широкото отразяване. Сякаш са очаквали раят на земята

16

Анонимен

преди 4 години

Виетнамката е една от жертвите.Вчера по Западно европейски телевизии дадоха пълна информация за националността на загиналите както и подробности за случая.Естествено, в Ганьово пак нищУ нИ знаЙтИ.*** прУвинциалисти балкански.

15

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Дръпнатите се побъркват вече нямт жени там и се изпедерастяват масово.Търсят бели европейки *** те па ялови.

14

Яница

преди 4 години

САЩ дължат на човечеството 1 квадрилион долара и ако се наредят эелените хартийки вероятно ще стигнат до луната!!! Либералният капиталиэъм по дефиниция е престъпление и от таэи ЯМА иэлиэане НЯМА!!!

13

Анонимен

преди 4 години

До 17Оф, типичния бг *** комплексар, който прочете някаква цифра и почва да спекулира *** откъде, *** как тъй повече имат *** мени, кви са тия.

12

Анонимен

преди 4 години

Брей, от "затънтената виетнамска провинция" извадили по 38 000 долара на човек да платят на трафикантите?! Много затънтено, бе, голяма мизерия... Пък и трафикантите честни хора излезли - даже връщали сумите след неуспеха. Тия загиналите ще да са били някакви мързеливци, на които не им се е работело на оризовите полета и са си мислили, че на Запад ще си клатят краката!

11

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Нали биха французи и американци галемите пабедители кат *** които все в Германия бягат.*** неграмотниците.

10

Аз

преди 4 години

Вижте само какво пише 3.Тони и ще ви стане ясно за новото ни общество в какво състояние! УЖАС

9

Дедо

преди 4 години

Бре спрете го тоа камион бре!Маса народ нема какво да яде ката ден по селата - пишете за тях!Направете един репортаж,пратете Кюсемарлиев ли как беше,фотографа,да направи една галерия - без думи.Да видите,новоте софиянци,какъв мор е по селата!!!Ама не щете,щото сте лицемери!

8

Борис Бойко

преди 4 години

Харесвам блондинки -но от по русите !

7

Ф.С.В.

преди 4 години

И да допълня - лицата на виетнамците имат лек овал -докато на китайците са почти четвъртити

6

Анонимен

преди 4 години

Вие така ли обърнахте камиона последния път, когато пътувахте натам... Я малко по-сериозно моля...

5

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Добре де а тия Виетнам от кво бягат.Там няма война.Нали са дръпнати с ай кю 5 пъти над нас уайт трашовете според ООН кво дират при ***.

4

Ф.С.В.

преди 4 години

Тези англота Херлок Холмсове не могат да различат китайци от виетнамци!! Ще обясня (понеже съм бил в Цял Свят) -виетнамците са доста по жълти и очите им са леко дръпнати надолу- по хилави и дребни са и ходят по мръсно облечени!