98

Анонимен

преди 4 години

Ами хората вече започнаха да загряват и да бягат от ,,светлото бъдеще'' към реалният живот.Човек има само един живот,и би било редно да си го изживее в реално време,по реален начин.Просто вече никой няма време за ,,светли бъдещета''.Комунизмът беше терор,и където остана по света,хората там разбраха че е по добре да не си жив,отколкото да живееш в ,,светлото бъдеще''.

97

Стамат

преди 4 години

"Защо 39 китайци биха бягали от втората най-силна икономика?"Защото е втората най-силна икономика?

96

Анонимен

преди 4 години

ами комунизъм .

95

lsp

преди 4 години

въобще не вярвам, че са искали да бягат, а са станали жертва на трафик на органи.

94

Анонимен

преди 4 години

Айде ся...Китайците обичали куче....Ако си гладен и ти ще го заобичаш.Белгииците ядът коне.

93

Анонимен

преди 4 години

Китайци много обичат яде куче. Готвено с картофи и китайски гъби.

92

Анонимен

преди 4 години

Ако не ти се работи САЩ е ад!

91

Анонимен

преди 4 години

Абе муспи... ти си чел много за америка по путинските сайтове.

90

Анонимен

преди 4 години

А защо от блестящата и успешна България изходът е Терминал 2?Ми то същото е и за Китай!Но ако ви го обесняза китайци няма да вденете, та ще го нарисувам за българи.Имаше един тип българи, които се натоварваха на кола, и отиваха в Германия и бачкаха на черно по малки строежи и след 2-3 дни сменяха мястото. Спяха в колата. Някой път ги биеха, но се прибираха след месец, два горди притежатели на марки.Тия китайци, 39те са като тях.

89

муспи

преди 4 години

Светът загива, познава се по манифестиращите заблуди. Всички си мислят че САЩ е рай, а болшинството, значи повече от 50% живеят в мизерия до каквато в България още не се е стигнало. Бялото население се е оттеглило в провинцията и се топи, градовете са океани от мексиканци и всякакъв латинос, араби и губещи се между тях ***. Този огромен био материал живее главно на пособия, които се доставят от евреите чрез силния долар. Всичко на пазаря е китайско... Никой не работи, не може, няма и работа.

88

ПроСоТо

преди 4 години

бре да му са не види!!!..От МИЛИАРД и нещо чайнизи,ЦЕЛИ 39 фанали трудния и трънлив път към "Обетована Британия"....Бре,да му са не види!

87

???

преди 4 години

От статията: "китайците са четвъртата най-честосрещана нация сред съвременните роби, следбританците, албанците и виетнамците"...----------------Значи и британците.вече станаха роби и се нареждат до албанците и виетнамците ......: (((тц тц тц....как се промени светът! А бяха империя No 1. Скоро ще вземат да ги прекарват и тях нелегално с контейнери до България, та да заработят по някой лев горките британци. И кралицата ще доведат

86

Анонимен

преди 4 години

Безработицата в САЩ е 23%.

85

Анонимен

преди 4 години

В ЕС сме по зле и от Сомалия. Никога българите не са живяли толкова зле както в ЕС и НАТО.

84

Анонимен

преди 4 години

До91. С какво мислиш та пише тия небивалици. Какво е виновен ЕС. за тия 39 азиатци. По всичко се вижда , че е провокация на страна извън ЕС.

83

Странно

преди 4 години

И в западните медии, че и в коментарите под тях, изкараха България и Румъния виновни. Виновниците за всички злини по света. На ви ЕС и демокрация.

82

Жо

преди 4 години

НА ЧОВЕКА, за разлика от животното, не му е достатъчно да бъде нахранен.Човекът има право на свободни мечти, на свободен избор, на свободно мнение, на свободно обличане и визия, на свободно придвижване, на свободно вероизповедание и т.н.За тези и много други неща има прегради в комунистическото общество."ПРЕГРАДИ" е меко казано. Съществуват ЗАБРАНИ.А китайците също са хора, като нас, българите.Е, имам предвид, не всички българи.Щото има българи, за които са достатъчни пържолата и ракийката

81

Анонимен

преди 4 години

Тоталитаризмът е вреден. Никой не иска да го управлява някой льольо, който може и да е пълен неадекватник и да си прави каквото си иска. Един човек не може да представлява, камо ли да управлява цял народ.При социализмът уж народа се вдига и се управлява сам. Да, ама не.При социализма пак има висша класа, но това не са богати аристократи,а хора от партията. Дори Маркс е казал, че първо трябва да се спечели битката за демокрацията, но диктаторите са го изкривили за своя полза и да си пазят властта

80

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не вярвам на англичаните , те са новичоковци. Много фалшификации създадоха миналата и тази година и доверие неможе да им се има.

79

Анонимен

преди 4 години

До Защо"Защо в САЩ, страната която е производител номер 1 на петрол в света, над 50 милиона американци гладуват?"Защото не са разбрали че гладуват, ако им беше отворил очите по-рано щяха да знаят че гладуват.