18

Анонимен

преди 4 години

Аз чета новини на друг език щото тука само копирано от други български сайтове , четете си копираните новини

17

Духат малко

преди 4 години

Не знам защо на извратените и либералите не им харесва истината и все гледат да пишат глупости и лъжи?

16

Анонимен

преди 4 години

Проблеми се решават с тактичност и дипломация,а не с вечни санкции.Санкциите са бягане от отговорност.Много е лесно.

15

Радослав

преди 4 години

Реално погледнато за нас българите е най добре турци, сирийци и кюрди да си се оправят по най бързия начин помежду си за да няма поводи за още бежанци да нахлуват в Европа! Освен това, ако се подпише мир, това означава, че всички имигранти вече ще са със статут на икономически такива, защото на територийте от които идват вече няма военни действия (поне официални) и ще можем да ги връщаме обратно! Това е единственото което ни интересува нас! Да си се оправят както искат там, тяхна си работа!

14

Анонимен

преди 4 години

Стопанинът на Белия дом нямало да реагира остро на руско-турските договорки.Лавров озвучи думите на Путин, че мнението на Пиндостан е без значение за бъдещето на Сирия. Руският президент късно снощи се свърза по телефона с Башар ал Асад и го информира подробно за резултатите от преговорите с Ердоган.

13

Не е така

преди 4 години

."....оттеглянето и разоръжаването на кюрдските части,...."Това няма да стане, кюрдите няма да сложат оръжие !!!

12

Трънки

преди 4 години

Кюрдите поначало никой не ги бръсне за нищо, само ги използва, когато се наложи.А Путин се доказа като главен световен жандарм, помагащ на всички диктаторски мракобесни режими като тези в Сирия, Венецуела, Куба, Северна Корея и т.н.

11

Истината

преди 4 години

Так по същия начин беше подписан Договора за Покупко-продажба на България през 1878 г (Санстефанския предварителен мирен Договор) м/у Османска Империя и Русия но бедните и необразовани хора по тва време мислели че ги освобождават , все още ни освобождават..........................хахаха

10

Лошо

преди 4 години

Всеки който се довери и предложи на сащ го чака същото. Явно Ния не сме си взели поука и ще страдаме много някой ден.

9

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЛИЧНО ПУТИН ЗАПЛАШИ ЦЕЛИЯ СВЯТ С ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ АКО НЯКОЙ ТРЪГНЕ ДА СВАЛЯ РЕЖИМА ИМ В СИРИЯ СЛЕД КАТО НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИЯ БАШАР АСАД ПРЕДАДЕ ИЗЦЯЛО ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 НА СВЕТА !

8

Това е

преди 4 години

Кюрдите сега не са в позиция да искат те искаха да отцепват Сирийска земя и сега ще им е по тежко да живеят в Сирия от преди.

7

АнонимеН

преди 4 години

До ИстинатаНАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНАТА ВЛАСТ ВЪВ СИРИЯ!!!!БАЩАР АСАД Е ТУРЕН ОТ ЧИЧО СИ БЕЗ ИЗБОРИ И ТАКИВА НЕ Е И ПРОВЕЛ ДО 2011-ТА КОГАТО ВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА БЕШЕ ВЪВ ВОЙНА!!!ЗАЩИТАТА НА НЕЛЕГИТИМНАТА ВЛАСТ ВЪВ СИРИЯ Е ТЕРОРИЗЪМ!

6

Анонимен

преди 4 години

Москва отново демонстрира, че с право има статут на главен миротворец.

5

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЯТО Е ОКУПИРАЛА ЗЕМЯТА НА СИРИЯ ОБЯВИ КАПИТУЛАЦИЯ ПРЕД ТУРЦИЯ И ДАДЕ ЧАСТ ОТ ЗЕМЯТА НА СИРИЯ НА ТУРЦИЯ!!ТЪЙ, ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НА КОЛЕНЕ ПРЕД ТУРЦИЯ ТОВА СА ФАКТИТЕ!

4

Истината

преди 4 години

До преди запада да прати терористи да свалят власта в Сирия,всички националности вкл.и Кюрдите живееха мирно в държавата Сирия.

3

мияяяв - хав хав

преди 4 години

Мир става когато войната се води между различни държави. Тука има една голяма държава Турция, която води операция срещо терористи.Вместо да се напише мир, можеше да напишете прекатена операция, защото операцията свърши на бързо от полза на Турция.Но както винаги и това няма как да го виждате.

2

Факт

преди 4 години

Кюрдите загубиха играта още щом се забъркаха с САЩ...

1

Анонимен

преди 4 години

Зависи какво разбирате под игра в Сирия.Кюрдите няма да имат независима държава на територията на Сирия.Кюрдите ще имат широка автономия в рамките на единната и независима Сирийска Арабска Република.