77

Правилно постъпиха

преди 4 години

Свършиха си работата и достойно се изтеглят.Оставиха да се самоунищожават турските и кюрдските джагали.Сега чакам с интерес сблъсъка между турските и руските войски и дали турците ще поискат помощ от САЩ, срещу които плюха досега.

76

Анонимен

преди 4 години

Смятайте когато турската армия стъпи на Българска земя кой колко ще помогне...

75

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХем нахални, хем окупатори, хем предатели, хем кравари, а после чакаш да те защитават... От тук нататък се оправяй сам, или ходи да коленичиш пред дядя Вова да те пази. Честито!

74

Анонимен

преди 4 години

Те, "братята ни американци", хубаво бягат в Ирак, ама там са им обяснили, че са нежелани и имат право само да преминат, не и да остават! На всичко отгоре са имали нахалството да искат да се настанят в Иракски Кюрдистан! Май и там се канят да извършат предателство!Та така с новите ни "братя" и "съюзници"! И нас ще ни зарежат, ако Турция реши да ни окупира!

73

Анонимен

преди 4 години

от Америка не очаквай приятелство ,, те винаги предават съюзниците рано или късно... никой не ги обича никаде по света ...

72

Анонимен

преди 4 години

Светът се променя и САЩ вече нямат нито нужда, нито полза да са навсякъде. Тръмп си спазва предизборните обещания и едва ли изтеглянето на войски ще спре с Близкия Изток. Следват Източна Европа, Япония и т.н. След някой и друг месец ще ги питам тези, дето толкова си мечтаха да дойде този момент, по-добре ли им е сега, като ги няма "краварите".

71

Анонимен

преди 4 години

Истинста е че въобще не ми пука за кюрдите и колкото повече (червени бандити ) а комунист дето не е бандит няма ) изтрепе Ердоганя толкова по добре ....Най вероятно и американците тъй смятат .

70

Анонимен

преди 4 години

До 82 Съжалявам зарзаватчиьо, но това е най-проЗстият начин, по който мога да обясня на умно-красивото балканско създание с интелект на лобомотизирана амеба!

69

Анонимен

преди 4 години

до 81Видяхме описанието ти на ситуацията, аланкоолу. Не можеш да опишеш като хората какво е положението, хора ще командва. Пий си хапчетата вземай си наръчника с фантазии и отивай да си вариш чай с него. Аман от "военни" по форумите, които нямат грам на втория етаж.

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79Чувствай се свободен да вярваш на каквото си искаш чоджуум! Но истината е независима от това ти на какво вярваш или не вярваш! Затова ще се правиш на многознайко по тази тема пред другарите си зарзаватчии в селската механа, а не по форуми из нета!

67

Анонимен

преди 4 години

до 78Жалко че не ти плащаха да разказваш фантазиите си. Щеше да изкарваш добри пари. Не можеш да командваш елементарни факти и логика, какво остава за хора.

66

Анонимен

преди 4 години

До 77Не знам какво може да обясни един балкански зарзаватчия по този въпрос на човек, който е прекарал 5 години от живота си бродейки из планините на югоизточен Анадол, гонейки тези терористи!? Бях командир на *** от 7 души, като 4'*** от тях бяха местни кюрди от региона, сражаващи се срещу тези твои любими "кюрдски партизани"! Ще те питам нещо, ако реша да садя картофи, че съм малко слаб със земеделието!

65

Анонимен

преди 4 години

до 75 Пак нищо не си разбрал. Ако искаш да разбереш питай, не се прави на остроумен, не ти се отдава.

64

Анонимен

преди 4 години

Йерусалем Пост със заглавие - "6 годишен труд беше унищожен за 6 дена"Язък, Турция разгроми плановете за създаването на втори Израел!

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74Щом не можеха да го поемат дебелия ряззан яррак, тогава защо се гъззиха срещу надървения?! Султана им каза ясно, та преясно - Дим да ви няма от земите дето сте ги окупирали и избонили местните хора, иначе ще гърмят османлийски шамари!!

62

Анонимен

преди 4 години

до 73Кюрдите винаги са водили партизанска война. Срещу танкове и самолети те нямат ефективна отбрана на открит фронт. Турците предпочитат да не рискуват затова позволяват на кюрдите да се изтеглят, нищо че Ердо се закани да ги изтреби. Великата американска армия остави да си разрешават вековните проблеми, вместо да хаби ненужни ресурси и да застрашава живота и на един войник, което е нещо което руската чибурашка явно още не е проумяла или не и дреме за живота на войниците им. И така.

61

Анонимен

преди 4 години

до 71Нищо не си разбрал. Свободен си.

60

Анонимен

преди 4 години

И аз не разбрах какво стана тука? Нали кюрдите оказваха дзверска съпротива, бяха въоръжени до зъби и тренирани като аслани, на турския аскер бяха раздали кафяви униформи, ала-бала и ала-бала и ала-бала ...Какво стана сега - за 6 дена аскера разката мамата на терористите и просна 680 леша само с 8 загуби на турски войници, и 75 бойци на сирийската милиция. И великата американска армия се изсули като бобен газ от арийски поттур!

59

Гошу FukUDnes.bg

преди 4 години

***PязанитeP.S.Евала на вас днесоблизачи, мислите ли че цензурата не може да се заобиколи?

58

Хахаха

преди 4 години

Идат кат' Аслани ... бягат кат' .... Американската Армия от Сирия .