82

Анонимен

преди 4 години

туркия е троянски кон за Европа. Никога не вярвай на турчак.

81

Анонимен

преди 4 години

Стара поговорка има ли проблеми до границите си разшири ги !

80

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 114Аз съм авторът на коментар 108. Не разбрах на какво да ти отговоря. Можеш ли да изясниш?

79

Анонимен

преди 4 години

Значи през 2015 руснаците казват че Турция търгува с ИДИЛ а през 2019 вече са първи дружки. Що така бе?

78

Анонимен

преди 4 години

"Доказателства за тази търговия с петрол предоставят и руски сателитни снимки и документи, посочва още Яйла."Сега да видим само този "факт". След инцидента със сваления руски самолет в руската медия веднага почнаха да излизат новини срещу Турция, че сътрудничи с ИД. След това Шойгу заяви, че разполагат със сателитни снимки, доказващи търговията с петрол между Турция и ИД. Впоследсвие се оказа, че снимката е заснета ... в автономната кюрдска област в Северен Ирак!

77

Дъ Експлойтед

преди 4 години

Америка стана фактор след двете световни войни.Вече няма войни от такъв калибър и те постепенно отичат у канала.Птед ПСВ и основно преди ВСВ къде са американците ми никъде не са копат злато и преследват бизони.

76

Анонимен

преди 4 години

Едни и същи лъжи се повтарят и преповтарят! Гледам по амрериканското СНН една представителка на терористите е поканена в американския сенат да клевети Турция. Най-безсрамно твърди, че турската армия е ползвала химическо оръжие в северна Сирия и като доказателство паказа 2 снимки. Като човек, който знае едно-две неща за турската армия със сигурност знам едно нещо - турската армия няма химически оръжия в арсенала си. И никога не е имала, за да съм по-точен.

75

Ebu Hanefi

преди 4 години

Саддам беше сунит, но преди всичко от партия баас, която си е социалистическа. Кюрдите има всякакви, предимно комунисти и атеисти. А това за османските турци и арабите не е така. Османският султан е бил и халиф, пазител на Бейтуллах. Сега родът на Сауд е срам за Бейтуллах в момента. Те са пачаври на Израел и САЩ.

74

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си изключително *** за да вярваш, че не държи връзка с ИД.

73

Анонимен

преди 4 години

Само прочетох заглавието и подзаглавието и въпросъм ми е - тази новина пълна лъжа ли е, или още по-лошо - написана от Дойче Веле и пренаписана от фассулената йеллка?! Турция е единствената държава След Сирия, която се сражаваше с ИДИЛ с войската си! По времето на операцията "Ефратски щит" турската армия изтрепа 3,600 бойци на ИДИЛ!!

72

Ebu Hanefi

преди 4 години

Турция е сунитска. В тези религиозни войни в Сирия и Ирак е нормално да подкрепя сунитите. Това са разбираеми неща. Вие ако сте сбият сърби и бошняци, за кого ще сте? А алеуитите са подкрепяни от Иран. Не разбирам на тези анализатори на Близкият изток кой им плаща да откриват топлата вода.

71

Анонимен

преди 4 години

Много се пише за чуждите проблеми,въпроса е къде са българите.Там Турция си знае проблемите и лъжите нямат край.

70

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългарини двете

69

Иван

преди 4 години

Как козирувате без каски/кепета бре? Смешно ми е така.

68

Анонимен

преди 4 години

За Ердагон не знаем ,но българско оръжие ,боеприпаси ,медикаменти ,цигари за ИДИЛ Гарантирано от ГЕРБ !

67

НЕбългарин

преди 4 години

Обаче ние ердоганьопоклонниците предпочитаме koзички-Аз знам, че между българите има доста почитатели на Ердоган все пак е велик дхржавник! А относно козичките и предпочитаниятати можеш да си ги запазиш за себеси все пак живеете в свободен ЕС! След *** браковете утре може и да позволят брак с козички така, че си чакай времето!

66

АнонимеН

преди 4 години

АКО БЕШЕ ДЕМОКРАТ НА ВЛАСТ ВЪВ ФАЩ ДА МУ СЕ Е РАЗКЪРВАВИЛО АНУСЧЕТО НА СУЛТАН ЕРДОГЪЗ!!НО ДОКАТО Е ТРЪМПУТКАТА НА ВЛАСТ ВЪВ ФАЩ НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ НИТО В СИРИЯ НИТО В УКРАЙНА НИТО ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА!!!

65

Fenasi Kerim

преди 4 години

Каквото и да си говорим. Важното е Сирия да бъде нормална държава каквато си беше някога. Есед да стане Есад, турците тук знаят какво имам в предвид и да не стане като Либия. По добре Есад отколкото държава марионетка на няколко парчета. Да не загиват млади мъже, да няма деца сираци и сблъсък на култури и навици. Всеки петел да си кукурига на своето сметище. Да има уважение между хората, наука и просперитет. Защото Земята е достатъчна за всички.

64

НЕбългарин

преди 4 години

Първият cekc на турчина задължително е със баща му-Напълно е възможно все пак на времето доста българи са станали турци под формата на еничари!

63

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП СЕ КЛАНЯ НА ФАЛШИВИЯ *** А ФАЛШИВИЯ *** СЕ КЛАНЯ НА СУЛТАН ЕРДОГАН!!!РЕАЛНО СУЛТАН ЕРДОГАН В МОМЕНТА Е НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ МЪЖ НА СВЕТА!!!САМО АКБАМЕРКЕЛ НЕ СЕ КЛАНЯ НА СУЛТАН ЕРДОГАН !