14

Анонимен

преди 4 години

Вижте, обществени тоалетни са се правили, когато в къщите още са пикали в гърне. Сега през два метра има заведение или мол с тоалетни. По-добре не правете обществени тоалетни - после ще се чудим как да ги изчистим.

13

Анонимен

преди 4 години

Ако люлката беше достатъчно здрава, нямаше да могат да я счупят деца. Добре, че някое не се е наранило, защото тогава ВАС трябваше да ви държат отговорни.

12

До Петя Миланова

преди 4 години

Ще допълня:И родителско безхаберие/безотговорност/незаинтересованост... Подобно поведение може да има и още причини и определения, но нека си ги спестим.

11

До Петя Миланова

преди 4 години

Как да знаят, като нашето общество като ги види тези хора и си обръща главата на другата страна!? Родителите така си ги учат децата - на безразличие и арогантност. И после дори имат наглостта да ходят и при учителите да им държат сметка. Ама нали са все умни и красиви...

10

dsadsadsa

преди 4 години

Малките *** да ги впегнат, да изчистят квартала 2-3 уикенда и после ще спрат, да чупят.....

9

Петя Миланова

преди 4 години

Мисля, че е трябвало да сложите указателен знак, като на седалките в автобуса или подобно. Няма как децата да знаят, че това е люлка за деца със специални потребности. А това,че не пазят, е въпрос на възпитание.

8

Защо ли?

преди 4 години

Много станаха гостите на столицата, а поколението им е 1 към 1 с тях. Мама мьиечи, тате мьиечи, хлапетата и те. Пълно е по парковете с такива, а от израсли на къра... Биричка, семки и чалгийка.Ей ви отговора.

7

Анонимен

преди 4 години

Люлка, като люлка. Чупи се по същия начин, с нищо не е по-различна. Общината да я оправя, нали затова са данъците, а не за развъждане на непотребници, на соцял и на държавна хранилка. Гледам масово на стълбите на държавни учреждения, рампите за хора със сп, масово са увити с найлон, никога неползвани и консервирани. Все едно лапачите ще се изнасят.

6

Tangra

преди 4 години

Ясно е защо. Този парк е пренаселен и в Събота и Неделя на тази люлка има по 10 деца качени. Някое се е спънало и се е пребило и баща му е избил ръбовете. Това се е случило. Но много интересно, че в този парк няма една тоалетна. Няма такъв град без тоалетни в парковете. И се редят кметове, как един не каза ще направя чешми и тоалетни в София. Но тук и тоалетните не са тоалетни ми са миризливи ***.

5

Анонимен

преди 4 години

Защо ? отговора е точно в статията отдолу , на оная с лепенките - Умишленото Опростачване на нацията води до това .оскотяли,опростяли,вулгарни, Аморални,очалгарени.............

4

Няма

преди 4 години

как да е иначе! Някога имаше реално работещи ДП стаи и ТВУ-та! Да ама не било демократично и хуманно...Сега ще си търпим децата на демокрацията, каквито такива!

3

Ром"с

преди 4 години

Защото гледат много ТВ деМбилски шоуата и мислят,че тъй трябва да се държат и извън студията.Да се закриват всички дембилски шоута,а то държават ще отиде .............. .

2

Анонимен

преди 4 години

Една идея обединява комуниста, македониста, ромея и турчина- "съсипи нещо,направи зло на България" !

1

Анонимен

преди 4 години

Защото сме хора с лош манталитет