28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Е, произведи ти нещо качествено де.

27

Анонимен

преди 4 години

До 25такива като тебе не подлежат на оправяне.

26

Анонимен

преди 4 години

Винаги се изумявам от къде ги изкопавате тези псевдоспециалисти. Общи приказки, плюене на посоки, искания за някакви неясни революции, ей така за да покажем какви мегаумове сме, обаче повтарящи като папагали едни и същи клишета. Българите не били чували за някой футболист, което значело, че било недопустимо той да играе за националния отбор? WTF? Проблема е в школите, проблема е че ЦСКА, Левски и Лудогорец, не произвеждат почти нищо качествено.

25

фадромист

преди 4 години

до до !7Казвам, откъде да започнем. Пък ще стигнем и до такива като тебе - дето не знаят на кой свят живеят.

24

до 24

преди 4 години

Да де, понеже инсайдери ни оправят вече 30г.

23

Анонимен

преди 4 години

В тоя форум всякакви пропаднали селски аутсайдери, не могат собственият си живот да оправят, ама искат да оправят държавата и футбола.

22

Анонимен

преди 4 години

До фадромистАха.Да изритаме НПО-тата на Сорос, и да останете само вие ***.Ясно.

21

Анонимен

преди 4 години

Футбол се прави с много пари.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Сам си противоречиш.първо казваш да няма стари муцуни.После споменаваш Любо Пенев.

19

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да стане, ако в новото ръководство е дори една от старите муцуни! Първо - забрана на собственици, членове на управата и служители на клубове да са в изпълкома и второ - нови лица! Като например Бербатов, Стилиян, Мартин, защо не Любо Пенев, Н. Илиев, Б. Генчев... те да си доведат и хора с управленски опит! страхувам се, че КОЙ няма да им позволи да дойдат на власт или ще направи всичко възможно да ги спре!

18

Стоев

преди 4 години

Същото важи и за *** наречен държава.Ама с тоя народ нищо няма да стане

17

До 17

преди 4 години

Гиди, ганьовистанска кратуно! И за тоталното опростачване, пълната чалгаризация, оскотелите лумпенЬи по трибуните, и мутро-комунисти собственици на клубове, ли Сорос ти е виновен! Кажи - Венци Стефанов и подобните му престъпници унищожаващи футбола от десетилетия, Сорос ли ги сложи.

16

фадромист

преди 4 години

Изриването трябва да почне от политическия ни "елит". После от нпо-рките на соросо...

15

Анонимен

преди 4 години

Направо да се отказваме от сокъра и да минаваме към американския футбол. Това ще доведе до това много българи да отидат да гледат мач на стадиона.

14

Анонимен

преди 4 години

до фашизоидните мекерета наречени модератори. СТИГА ЦЕНЗУРИРАХТЕ ПУБЛИКАТА. ЗАРАДИ ВАС СМЕ НА 111то МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО. МНЕНИЕТО НА ХОРАТА И ДА ГО ИЗТРИЕТЕ СЛЕД ВРЕМЕ ТЕ ЩЕ ИЗТРИЯТ ВАС ОТГОВОРНИТЕ ЗА ТОВА

13

Анонимен

преди 4 години

Футболът,игра,надживяла и фашизма и социализма не можа да надживее гербаризма.Умря преди него.Когато в спорта се настани хазарта вече няма спорт.А когато и политиката се намеси,богом на спортментството. Жалко за хубавата игра.

12

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е в паника, защото и посещението му в Саудитска Арабия се е оказало напразно, а поисканите милиони долари, за да бъдат спасени някакви финансови институции в България няма да бъдат получени, защото според доклада на ЦРУ, саудитците не са проявили интерес към офертата, която им е отправил Бойко Борисов.Идват тежки времена за тъмният субект от Балканският полуостров според американците, които вече ясно показват, че са свалили доверието си от Борисов, а тежките времена идват, защото Борисов е очаквал, че немският концерн Фолксваген ще построят завода си за милиарди именно в Българ

11

Анонимен

преди 4 години

НЕ СА ЧУВАЛИ, ЗАЩОТО РЕКЛАМА СЕ ПРАВИ САМО НА ШЕФОВЕТЕ НА БФС.

10

Закривайте!

преди 4 години

Футболен отбор не ни и трябва.

9

Анонимен

преди 4 години

Като гледам такива като националните отбор на Бразилия Холандия Аржентина Германия от 60 70 80 те години си мисля дали са били пианисти или пък фармацевти щото татуирани чалгари с изкаран четвъри или пети клас от спорни училища определено не са били