116

Това е наследство

преди 4 години

От комунизма.

115

Анонимен

преди 4 години

Честно казано, не ми пука за родната армия. България умря.

114

Анонимен

преди 4 години

Бай *** както винаги в дъното:) ама корупция и глупащина на първо! нали ***?

113

Здравейте,войници

преди 4 години

Наздраве,г-н министър.Е как да си обичаш тая армия с шкембе войвода,?

112

Анонимен

преди 4 години

шкембе войвода направи армията за посмешище - иска си казарма.

111

Анонимен

преди 4 години

Няма пек няма студ. Автомата Кучето и преход с километри през чукари реки и планини.--------Какви преходи бе, хьй сплескан!Какви реки и планини?Ходил си да обикаляш една полоса и си се разхождал за здраве. Пазил бил той... На 20 години всички сме тичали и сме правили лицеви опори.

110

TPE3BEH

преди 4 години

Защото повечето хора помнят какво беше в казармата...

109

запаса як

преди 4 години

Армията и никаква я няма. Обаче каква е е джендърмерия имаме.... Демокрацията ще е винаги защитена.

108

Анонимен

преди 4 години

Ако имахме истинска Народна Армия дали Мутрите щяха да са на власт. Дали мутрите щяха да унищожат държавата и народа. Дали щяха да окрадат банките. Дали щяхме да сме най мизерните в европа. Лошото е че нямаме никаква Армия. Има някакви Платени торби пълни с ла, на които по цял ден се чудат къде да се скатават. Служил съм на Турскта граница 1986 година. Днешните торби знаят ли какво служба Граничар. Няма пек няма студ. Автомата Кучето и преход с километри през чукари реки и планини.

107

nikonik

преди 4 години

А как да обичам армията сега като е колониален контигент на САЩ и през нея се точат МИЛЯРДИ за самолети, мисии, заплати , бонуси има 40 (!!!!) генерала и няколко адмирала (!!) и 30 година мълчаха като на* рани военните докато политици с меки китки издевателства над тях и ги превърнаха в това, което са сега. Да не говорим за свинеподобното туловище, коеот ръковди МО сега!!!

106

Истукан

преди 4 години

Защото е слаба армията. Трябва да се върне казармата и нещата ще се оправят. Цялата казарма на българо-турската граница и мечтите на Ердоган ще изчезнат.

105

Анонимен

преди 4 години

Армията българина си я обича, ама какво доверие да й има, като я докараха до положението от времето на Ньойския договор... Иначе, като гледам, баш тези държави, дето който не ги е хванал, той не ги е е...л, имат най-голямо доверие в армиите си. :D Е, Финландия е изключение, де...

104

Не от сегашните

преди 4 години

Ами откакто махнаха от името на армията ...народна,армията е инструмент на пореднната властваща шайка и .....нощен пазач на капитала. БА поне от 20 години няма нищо общо с предишната БНА и несправедливо я дамгосват като комунистическа. По-скоро е женствена и джендърска. Едновремешната БНА отдавна е в резерва и ако се наложи съпротивително движение срещу окупатор,то ще е от запасняците,а не от сегашните жендъри.

103

Alexander Bogoridy

преди 4 години

До Анонименние не сме сърби да казваме Хърватска!!!държавата на български е Хърватия!!!

102

Анонимен

преди 4 години

Едно време като служех бях горд, стараех се и ми даваше съмочувствие. За хората беше радост да видят униформен ...А днес, без коментар

101

Анонимен

преди 4 години

На България и е време за революция.

100

Зозо

преди 4 години

***-атакистките руски хибриди продължават да плюят всичко българско. Глад и лабут за тях!!!

99

НЕКОЙ

преди 4 години

Не обичам една армия със съвеЦко въоръжение и манталитет.

98

Накратко

преди 4 години

От 1944 година България няма армия.Висшите офицери са избити и налагат некъдърници -партиици.Те и за това свалят ценза за офицер.Чак след 1980 тодина е задъжително офицер да е вишист.А свалят ценза защото са избили хората спечелили много военни битки за България.

97

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНАЙ-СИЛНА АРМИЯ Е СРЪБСКАТА ЗАЩОТО РУСИЯ И ПОМАГА, НАЛИ ГОМНЬО? САМО ДЕТО НАТО НАБИ СЪРБИЯ И РУСИЯ НЕ И ПОМОГНА С НИЩО.