22

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачЪхъ. Даа.Така е.Ако Бойко си подаде оставката, ще дойдете вие и ще оправите и България и футбола и тениса.Всичко ще оправите.Вярваме ви.Затова и гласуваме по 10000 за вас.

21

Гробокопач

преди 4 години

При "Борисов 3" оставките валят като дъжд. Но навън е лято и суша, т.е. те валят, ама защото Бойко не си подава неговата! В случая, Кралев трябваше да го отнесе първи, преди Михайлов. Но, ако Бойко си предаде сабята, оставки повече няма да хвърчат. Инасче, накрая цялата Държава ще подаде ОСтавка и ще си остане само Бойко да препикава магнолията в Банкя. Защото дъжд нема да вали!

20

Анонимен

преди 4 години

Интересно кога човекът докарал цялата държава до безтегловност,ще си подаде оставката?

19

Анонимен

преди 4 години

"Балата не е виновен за тия безсрамници, дето се разхождаха по терена и чакаха да свърши мача, че да паднат с по-малко."Донякъде е. Не забравяй, че с тези същите Хубчев биеше Швеция и Холандия. И като казах Хубчев- 2 от 3-те ни точки в групата ги спечели той.

18

vlady

преди 4 години

До АнонименВ предните мачове нямаше расистки прояви, но отборът не беше по-добър примерно измъченото равенство срещу Черна Гора, загубата от Косово и т.н.

17

121

преди 4 години

Балъков беше разкошен футболист, бе истинско удоволствие да го гледаш как се раздава за националния отбор. Истински феномен!!! На 38 години беше с основен принос за класирането ни на ЕВРО 2004 в Португалия. Всъщност последното на голям форум. Като треньор обаче, трябва да си признаем, че е меко казано посредствен. За цялата си кариера, която включва два отбора в Швейцария, Кайсерслаутерн, Черноморец с огромния за стандартите ни бюджет, Литекс, Етър и националния отбор, единствено в Етър успя.

16

Панталей Партизанина

преди 4 години

Мъдро е за шеф на БФС да бъде избран социалист! Защото членовете на БСП са световно известни с уменията си да сътворяват и съживяват организации и дружества! Така ще бъде обновен и БФС. Защото БСП винаги знае какво прави и българският футбол ще се възроди, по нашата система 4-4-2 разбира се!

15

Анонимен

преди 4 години

И за какво да бият, футболисти на годината ли ще станат ? Ти ако си ще играеш ли за туй подобие на държава, излизаш на терена стараеш се бягаш един да викне нещо от трибуните и губим служебно. Tова е стрес за футболистите хората се пропиха от мъка и отчаяние от нийде надежда взорът не види. Съсипаха я таз държава.

14

vlady

преди 4 години

Единственото хубаво при Балъков е, че Татин Ники вече не е титуляр в националния отбор, но не съм убеден, че това е заслуга на треньора. С Татин Ники на вратата щяхме да загубим от Черна Гора и да отнесем двуцифрен разгром от Англия.

13

Анонимен

преди 4 години

Соросидите не се поколебаха да изкарат златното поколение и носителите на златни топки расисти и забъркани в корупция и то за да угодят на английските киликанзери. Гледайте Ицата що се махна като опарен от тая клоака и Бербатов вие що се хванахте със потъващия Титаник не мога ви разбера.

12

Анонимен

преди 4 години

И ся кво?11 срещи с 11 различни дървета-без нито една победа.Досега имаше ли друг такъв талант питам?Обаче спомням си,че той обеща когато замазваше пред дръжките на микрофоните последната поредна загуба,че надграждаме и след има,няма 3,4,5 години ,ще имаме европейски отбор.

11

Анонимен

преди 4 години

Хайде плюйте дружно на воля по Балъка,та дано се почувствате по "добре"

10

malart

преди 4 години

Имам предложение - дедо Люпко е готов да поеме тежкия жребий

9

Анонимен

преди 4 години

Най-евтиният в отбора на Англия взима около 30 пъти повече отколкото най-скъпия в българския отбор.Така че резултатът е напълно закономерен.С пръдня боя не става.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6И за какво са им на бандитите футболни отбори?За да харчат пари за издръжката на отбора ли?

7

Totenkopf

преди 4 години

Тоя некадърник направи парите от залагания в Макао за този мач. Тлъст коефициент за 5+.

6

Анонимен

преди 4 години

Най -ясно се видя колко бандитски преход е имало в Бг от футбола.Всички бандити се уредиха с футболни отбори .

5

Анонимен

преди 4 години

Страхотен футболист! Слаб треньор.

4

Анонимен

преди 4 години

Краси Каръков.Единствения треньор на Бг без победа.

3

Анонимен

преди 4 години

Пратиха милиционерите държавата подплаши хората сега ще напуснат всички сбогом футбол, никой не иска да бъде очернян повече заради 11 дървета.