34

Анонимен

преди 4 години

Някой да ми обясни ние създаваме продукт тия финансисти и банкери не създават нищо, откъде вземат пари да купуват нашия продукт Кой печати парите. Идва ерата на виртуалните пари, МВФ е морална отживелица останала от капиталистическото робство.

33

Анонимен

преди 4 години

Тази няма мозък и умения да бори Тръмп, цял живот е скачала по команда, а той не.

32

Ари Голдберг

преди 4 години

Килъри също беше противник - пенсионира се предсрочно!!

31

!!!!!

преди 4 години

да не забравяме че ние от нашия скъсан джоб платихме поста и,който обаче ще напълни само нейния джоб,на господарите и и на слугинажа около нея.Как мислите че се взе яко рамо от Макрон,какво заложи Вожда там - целия ни транспорт, животновъдство, дребния бизнес да не конкурира и сега други в Европа взимат тия сектори а нас изритват.А Тръмп кога даде благословия?, затова бързаха-като платихме баснословна сума за самолетчетата,да не говорим че минахме 3% за отбрана за нато, а силна германия няма дори 1.5%. Ама поста е "наш", нали, а с парите ни баце се разпорежда като свои и никой не му държи смет

30

Анонимен

преди 4 години

Не на новия Световен ред. Браво на Тръмп, през неговия мандат нито един кръвопролитен конфликт! Хората на Килъри от които е Сталинка са жадни за кръв!

29

Валентин

преди 4 години

Тази соро сидна под лога е противник на Тръмп колкото един червей на орел.

28

До Просото

преди 4 години

Бравоооо! Много добре, само да стане и на 90 години и си е направо настигнала - "Фунт"!

27

baa

преди 4 години

тая другарка иска да пускат статии само където няма коментари, а там където коментират яко трият когато се казва истината.Тя си е демократка, работи за тях открито, и гейтс, и сорос и прочие чакат да работи срещу Тръмп, имат и доверие че ще се справи с тежката задача,а тя си знае че ще бъде подобаващо възнаградена, може и "пържолка" да получи.

26

Анонимен

преди 4 години

МВФ и САЩ и долара и еврото си отиват. Идват биткойни и други валути всеки може да ги печати и купува и продава и печели или губи. Кристалина Георгиева ще остане без работа и без пенсия защото биткойна ще обесцени доларите и еврата. Лева също трябва да стане виртуална валута и ще се измъкне от ЕС и МВФ.

25

Поручик Ржевски

преди 4 години

Кристалина последно се изказа относно заплащането на жените за домашна работа.Аз онзи ден платих на жена ми за сготвеното пиле с ориз, обаче тя ми отказва заплащане за ремонта в банята - махане на мазилка, измазване , грундиране, нова мазилка. Твърди, че плащала в натура. Много е сложен въпроса и моля Георгиева да го изясни, защото с такива непремерени изказвания внася много смут в нашия бит.

24

ПроСоТо

преди 4 години

До Анониментая "функционерка" е ИДЕАЛНИЯ "Фунт" за МВФ!..Защо се учудваш?..А ако не знаеш кой е Фунт,попрегледай "Златния телец" на Илф и Петроф.....историята се повтаря...до безкрай..

23

Поручик Ржевски

преди 4 години

Тръмп даде да се разбере, че САЩ не се интересува повече от имагинерни наднационални организации с цел събиране на едни пари.И понеже предстои звучен шамар на МВФ, сложиха провалилата се кандидатка за ЮНЕСКО за да го изяде тя.Иначе тази си е професионална бюрократка - може да ръководи всичко, от Юнеско и културни паметници до строеж на ядрени ракети.

22

Анонимен

преди 4 години

МВФ до тая партийна функционерка ли опря, кой знае как ас я забатачили там и Тръмп да им плаща сметките и заплатите на тия негодници и подлеци.

21

Анонимен

преди 4 години

Оставете женицата бре!Тя и за пенсия има да мисли, че ако беше в БГ-то с таз пенсия мурец:)!Налага й се, вътрешно обаче й се иска да му скочи и заглади перчема от кеф, ама нейсе

20

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Тръмп все пак е постигнал нещо в личния си живот. Станал е милионер. Има проспериращ бизнес.Тая тьотка какво е направила през живота си, освен да слугува на властта. Преди години на съветската, сега на евроатлантическата.

19

Циник

преди 4 години

Тази комуноидна дрта мурвa... доказа още веднъж какъв е морала... Или по-скоро липсата на такъв - по етажите на европейската власт!Опряха до тази партийна кариеристка инфилтрирала Англия още по времето на правешкия чобанин. След евродепутатите ни Бареков, Али Али, след Мария Габриел - се убедих, че Европа се превърна в сметище за всякакви!Враг на Тръмп - тази подметарка на Голдмън Сакс ще продължи да слугува на ционистките си господари, без да и дреме за никого - освен самата нея!Доживяхме

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"ЕС, МВФ, ООН, СБ, това само част от лицата на международния комунизъм."Както е казал май-големия масов убиец Генрик Ягода: "Някои го наричат комунизъм, аз го наричам юдаизъм"

17

Анонимен

преди 4 години

Ние не сме ли обвързани все още с този пиратски фонд, ама за това ли сме толкова бедничи...

16

Анонимен

преди 4 години

До Ф.С.В."Армията на Ердоган до границите на Израел"Ти нещо сляп ли си? Вземи една карта ис образовай малко.

15

Анонимен

преди 4 години

Тя тая бюрократка прилича на Тръмпи . Предполагам Тръмп не може да спи от страх от Кристалина.