23

До Циник

преди 4 години

Пий си хапчетата брато, не си добре.

22

ЦИНИК=КОМУНИСТ

преди 4 години

Всеки път си проличавате ***. Псувате, заплашвате... Това сте вие и винаги сте били такива.

21

Анонимен

преди 4 години

На ши3и сина зет му доведе, така че имайте милост към него

20

Чичо

преди 4 години

Освен *** си и арогантен.

19

До Циник

преди 4 години

Личи си колко възпитание имате русофилите, които стоите зад тази русошведка. Как не те срам!

18

Анонимен

преди 4 години

Абе, вие, до кога ще ни занимавате с това осакатено от природата дете?Кеф ли ви е всички да я псуват, понеже се е втръснала на всички до погнуса?Изобщо, мислите ли, че някой и слуша речите? Сигурн съм, че дори тия, които я използват не ги слушат, а ако ги слушат не вдяват нищо от така нар. "речи" на зомбито.

17

До Циник

преди 4 години

Що така бе душа?! Не се напрегай, че ти се пукне некой ***, утре не можеш да идеш в завода да им слугуваш. Па и Гретето си е от твойте, руская девочка.

16

Аззз

преди 4 години

"Пращам си речите на група учени" хаха, дабеда, на учените от Магаданския институт сигурно. Аз искам да разбера, нещо градивно в тези речи има ли, някакви предложения от Грета как точно ще се спасим от глобалното затопляне? Или всичко е само "вие сте долни, лоши политици"

15

Анонимен

преди 4 години

Аууууу какъв герой била тая Грета. Сега ще я принесат като жертва.Аз си мислех, че шведите имат развито здравеопазване, специално в сферата на психиятрията, ама то не било истина.

14

Анонимен

преди 4 години

Разкарайте това болно дете! Да ходи да си учи уроците или да се занимава с нещо присъщо за възрастта й. Каква активистка може да е тя, особено със синдрома от който страда! Или всичко е показно, защото е продиктувано от състрадание?!

13

Циник до 13

преди 4 години

Тъпунгерак.... Помниш ли още - къде да си ги вреш!?

12

До Циник

преди 4 години

Ооооо, Циника, къде си бе душа?!Кажи за бананите сега, мани я тая.

11

Циник

преди 4 години

Грета се изгаври с връстниците си по бунищата на Индия, фавелите на Рио де Жанейро, Бангладеш, и Конго...Откраднали и детството... Това от една шведка.. Със собствена PR агенция, разхождана из целия свят с яхти на принца на Монако... Интересно - как стигна до Канада?Пеша, или с велосипед?Новата - Жана Дарк...Живеем във време на сугестирани от фейк медии - апостолиОтвратително

10

Анонимен

преди 4 години

Тя се оказа руски проект, не и вярвам вече!

9

Mudyu

преди 4 години

Значи трябва да обичам и тревичките, аз да не съм исус бе? Казвам не те харесвам и точка, кви хейтъри, кви расисти ?

8

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ, ФАЩ И НА ПЪРВО МЯСТО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ГЛАВНИТЕ ЗАМЪРСИТЕЛИ НА ВЪЗДУХА И НЕ СЛУЧАЙНО СА ПРОТИВ ГРЕТА ТУНБЕРГ!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Сапунката се разраства. Хем че не съм почитател на комунистическите идеи - определението "полезния ***" е дадено от Ленин. Та от нейната простотия колко ли бизнеси ще се разрастнат и колко ли ще се закрият. Капитализмът налага консуматорския подход, като основна двигателна единица. Хората биват убеждавани как новото е по-евтино и полезно, докато не се разбере истинската същност. И да, населението на Земята трябва да е под 2 милиарда, ако искаме нормално бъдеще.

6

Анонимен

преди 4 години

Единствните тормозени сме ние. Прстанете да ни натрапвате това неприятно същество.

5

Анонимен

преди 4 години

Туй дете е жертва на климатичните промени, Екоталибаните съсипаха децата и ги облъчиха със джихадистки екотероризъм. Един призрак броди из Европа.. Парижкото споразамуние за климата увреди умствено децата, либералите да подадат оставки, стига детско насилие вече.

4

Русия

преди 4 години

Туй са ората на сините изм екяри.