32

Анонимен

преди 4 години

Отиваш да си търсиш закуска наблизо до училището си и се "загубваш". Как ви за вучи ? Във всяко училище имаохрана, навън не. Имам си и готин телефон, но не го вдигам, дири йати се загубя някъде из града. Сюжет за по-дълъг разказ. А очевадно или не, бащата знае повече, което не е безпроблемно. Подрастващите, порасналите и техните проблеми...

31

даскал Скубьо

преди 4 години

Абе може и така да е,но истината е някъде по средата.Така че да изчакаме преди да даваме крайни оценки на случая.

30

venix

преди 4 години

"т,ъп предмет" - глава... уау! ами явно главата на тоя е била плоска...

29

Анонимен

преди 4 години

Бащата на битото дете да ходи да му сплеска главата на тоя ***, пък после ония да лежи където иска!

28

Дончо

преди 4 години

Дайте го на Кобрата да му намести чакрата.

27

Анонимен

преди 4 години

Ако аз съм баща на битото дете - намирам този субект и го пребивам като куче - мога знам си възможностите и ще го направя - на кого да разчиташ че ще ти върне достоинството на дъщеря си - на учителите ли абсурд още по зле ще стане за детето - на властта ли - нея хич не я интерсува протоколно ще приключи случая мисля че това е единственото решение

26

redordead

преди 4 години

поне арестуван ли е този големия бияч?

25

poro

преди 4 години

слагайте им и по една снимка де, да ги видим тия герои

24

Анонимен

преди 4 години

Тоя голям пич, а няма 5лв да плати , че детето му да се храни в училище и да не тропосва из непознат квартал в търсене на проблеми.

23

Анонимен

преди 4 години

"Тя допълни, че децата имат право да излизат от училище в обедната почивка"Не, децата нямат право да излизат от училище, на кой ще ги разправя директорката и как така бащата влязъл. Родителите нямат право да влизат в училище, когато си поискат.

22

.....

преди 4 години

"липсата на духовност,вяра, религия и както искате го наречете." Хайде стига с тази религия.Религията има основно за цел да държи народите в подчинение и да укрепва и поддържа установеното статукво.Постъпката на този е просто проява на липса на възпитание,чувство на безнаказаност и нефункционираща правосъдна система,както всички останали системи поддържащи правовият ред в една държава.Правовият ред се поддържат от установените закони и тяхното прилагане,а не от религията,не сме средно

21

Анонимен

преди 4 години

До Едно време...Затова хората предпочитат саморазправата, която се случва не само под формата на физически побой.

20

Саморазправата.

преди 4 години

Е най-великото нещо измислено от човека. Ето, като няма държава да стегне в кръста, младата мома, дето се закачала с детето на човека. Той сам се е справил с проблема. Стойте си още с ръцете в гащите.

19

Анонимен

преди 4 години

Защо такива изобщо дишат.Представям си какво прави собственото си дете щом посяга на чужди.

18

Анонимен

преди 4 години

Детето е с хематом на главата. Уврежданията са от удар с *** предмет, показват медицинските документи.+"Не изглеждаше агресивен и изведнъж се наведе към нея и я удари с глава в главата", допълни директорът на училището Станимира Стоева============Идеално съчетание!

17

За 80 процента

преди 4 години

След такива ситуации, които са безброй си замислям дали наистина Полфрийман е наистина виновен.

16

Драган

преди 4 години

Това новина ли е ? Голяма работа, нищо му няма на момичето. Защо не пишете как фирмите укриват данъци за милиони и не осигуряват на пълната заплата ?

15

Unufri

преди 4 години

Ей сега този какво да го правиш?

14

Анонимен

преди 4 години

Напълно е възможно да е разбрал как онази битата е продавала амфетамини и е прещракал човека при идеята че детето му ще стане наркоман.. То така се губят децата в междучасията..

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПСИХОПАТ САДИСТ КАК ЩЕ БИЕШ ДЕТЕ