52

gf hf mf :>

преди 4 години

Сигурно ще бъда обвинен, че не защитавам яростно българската традиционна кухня - да вкусна е, обичам я,но за съжаление не разполагаме с най-здравословната или разнообразна храна. И да имаме храни, които другаде не могат да се срещнат, но все пак сме далече от разнообразието на някои световно известни кухнии по света. ;)

51

толерантен

преди 4 години

Не се чудете - предстоят забрани за отглеждане на дом.животни и домашно производство на храни. Домашно отглеждане на деца.С грижа за вашето здраве.

50

гражданин от село

преди 4 години

Купешкото е с по-лош вкус. Не винаги е по-евтино, така че това не може да е единствената причина. И разбира се, традициите, които до преди 10-15 години бяха съвсем естествени.

49

Анонимен

преди 4 години

Как може братя и сестри бг, да не можете да се впишете в новия световен глобален ред и да пиете ракия от магазина,и лютеница от магазина?! Каво е това сами да си правите,а някои от вас дори чушките и доматите си отглеждат сами?! Никакви демократи не сте. Засрамете се.

48

Фелдшер до 49

преди 4 години

Грешите драги. Това е един упорито разпространяван мит. Хора са си умирали от карциноми в цялата човешка история. Просто някога не е имало достатъчно развита технология за диагностициране. А и да не забравяме, че карциномите са предимно старчески заболявания. Няма как при 45 години средна продължителност на живот да развиеш карцином.

47

до втрещен

преди 4 години

Нямаш си и на представа консервантите в недомашните консервирани храни що народ за изтрепали в сравнение със цитираната от теб бактерия.Само че болестите се наричат не хранително отравяне,а рак на дебелото черво,рак на панкреаса,рак на стомаха,рак на черния дроб и прочее модерни болести непознати или изключително рядко срещани преди само 50-70 години.

46

Циник

преди 4 години

Страхотно харесвам българското село и най вече планинските. Но, на някой от вас хрумвало ли му е, да се разходи из селските гробища? И да се зачете на колко ли години измират хората там?! Повярвайте, ще се втрещите ... Оказва се, че в големите, замърсени, пълни с ГМО храни градове хората живеят почти два пъти по дълго.

45

Анонимен

преди 4 години

Гостите си ги обувам върху обувките с полиетиленови терлички (гамаши ) .Продават се в аптеките и са много евтини. Така нито ги карам да се сабуват нито ми цапат.

44

Анонимен

преди 4 години

До ВтрещенНашите дядовци и баби все от бутолинави бактерии измряха.Защо да не си правят хората лютеница при положение че купешката е20%дом.пюре от китай80%картофено пюре (пише го на етикета)от Полша18%вода от Бг2% изкуствени аромати стабилизатори и консервантиЯж бе герой

43

Анонимен

преди 4 години

Колко сме традиционалисти в днешно време е спорно, но се сещам за една поговорка, че е много по лесно да помогнеш на гладуващия, отколкото на преяждащия.

42

Бако

преди 4 години

До ВтрещенКотарак, нещо си се пренавил! Я слез до мазето в панелката и преточи зелето!

41

шматка

преди 4 години

Напълно нормално.Във всяка една държава с изключение на мегаполисите хората са традиционалисти.Вие да не мислите че няма германки и французойки които да не правят някакво сладко.

40

Втрещен

преди 4 години

В първата четвърт на 21-ви век сме, но селяндурското не ни напуска и това е. Хиляди години цивилизации, контрол на храни и напитки, технологии, проверки и какво ли не, но *** си дудне, че "домашното си било домашно" ?! Докато първата ботулинова бактерия не му изтрепе семейството ....

39

Голям праз.

преди 4 години

Аз пък съм чувал как Бойко Борисов срича.

38

Анонимен

преди 4 години

Кравата на бабата не е туберкулозна, а маститна. Коластрата не се изчаква а се продава от алчност. Това е истината в случай че заболяват хората от домашни млека.

37

Анонимен

преди 4 години

От 39 в редиците на партията а уж защитават българското семейство да крият че пипнаха другия голям фен на семейството Боян Расате да праеи тройка с жена си и *** в хотел да крадат да пропагандират милитаризма да подпират ГЕРБ да не падне и БСП когато им е угодно и да се угояват абе все патриотични дейности.Последно патриотично ни задължиха да платим 6 милиарда за железа на САЩ.Днес разбрах че искат да купят за още 4 милиарда ,тъй че патриотично им ги плащайте вие, те няма да ги платят.

36

Анонимен

преди 4 години

От 33 ако тъй наречения патриотичен фронт популяризираме че навън българската култура строеше и възстановяваше читалища стремеше се са размирие повече за историята и традициите ни бих гласувал за тях но те не правят нищо подобно всъщност така добре познават българската култура и история че на един митинг на Каракачанов лъсна че не знае кога е основана България и го има на запис.Вместо това са заети да пропагандират диктатури, да се бият с НАТФИЗ и по клек шопове, да прикриват че имат обратни в

35

Анонимен

преди 4 години

ЩО ДА НЕ ОБИЧА ЛЮТЕНИЦАТА. А КАКВО ДА ОБИЧА БЕ???? ТЪ ПА НА РИ.........................Да обича "тапенада", соев сос, "къри"... такива работи, глобални, демократични, циЛИвилизовани.

34

Анонимен

преди 4 години

Това пък да влезеш с обувки и да разнесеш мръсотията вкъщи, е баш крайно нецивилизовано и е редно ти да престанат да го правят. Някой беше изследвал домашни килими в забравих коя държава и по тях беше намерил следи от плюнки от улицата, повръщано и какво ли още не. Улиците навсякъде са улици.

33

Гълъпов

преди 4 години

Можем да обобщим, че да си българин не е много демократично, европейско и толерантно.