18

Ф.С.В.

преди 4 години

Истината е че Ердоган ще има достъп до Ирак и така ще бъде на една педя от Израел- ще се струпа могъща армия и заедно с Иран ще изтрият от лицето на земята израел - Знаете ли че на Гугъл Мап държавата Палестина я НЯМА??!!!! В Кипърски териториални води преди 2 г намериха огромно количество газ- На всеки кипърец щяло да се пада по 2 мил долара- само че Гръцката част си продадоха правата на Израелска Компания! А турската част губят- Който първи сондира -ТОЙ ПЕЧЕЛИ! Газта е милиарди кубици!

17

пецата

преди 4 години

Още много дълго ще му лигавите биберона на Ердо, сега е с руснаците че и газ ще дава на европа, иии голям калъч

16

Съветник

преди 4 години

До Анонимен 10. Да искаш да попаднеш "на гюме" с Путин никак не е добра идея...Просто съвет, не е критика.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Вярно, че България е на първа линия и докато сме от западната страна на линията, е добре. Проблемът е, че България пак може да е на първа линия, но от другата страна на линията.

14

Втората легия

преди 4 години

Дори и да е написан, някой турук трябва да му сложи печата, такава е анадолската романтика, стария султански печат наречен Гьоте компрес.!.

13

Анонимен

преди 4 години

Статията е пълна с лъже и неистини.За това - непокаялия се военнопрестъпник Башар ал Асад, който използва отровен газ срещу своя народ, няма никакви доказателства.Само инфо на оня базирания в Лондон и т.нар. бели каски, които си бяха медицински отряд на джихадистите идилци.

12

Анонимен

преди 4 години

Ако разбутат Турция като Ирак ,Сирия и Либия за Европа ще стане страшно , а за България кошмар - ние сме първа линия !Освен това при разни военни размирици , турците в Бг може да поискат автономия -изкупиха много бг Земя и тогава в зависимост от интереса на великите сили ................

11

Анонимен

преди 4 години

В Сирия зачистват остатъка от западната наземна пехота -ал-кайда, игил и тн...

10

Анонимен

преди 4 години

Слуховете за политическата смърт на Ердоган са силно преувеличени...

9

Анонимен

преди 4 години

Аз харесвам Путин, но не мисля, че е добре да си вре чавката навсякъде (Крим, Сирия, Донбас, Венецуела)! Харесам Путин и ако ми падне на гюме бих му ударил един кypтак!

8

главанак

преди 4 години

Политическият некролог на нашата тиква отдавна е написана, но тя упорито седи на власт!Срам и позор!

7

Анонимен

преди 4 години

Не и ако промени конституцията и назначи себе си за султан!

6

Sichtpunkt

преди 4 години

И аз да напиша задълбоченият си коментар:Доганя както и жужанка водят държавите си (за разлика от Китай) по една низходяща спирала предопределена от огромните разходи използвани за въоръжаване. Основната доктрина на въпросите е война, война и пак война!! Това няма да ги доведе до нищо добро, защото икономиките ще им колабират. Не е възможно на фона на технологичният прогрес в Китай, ЕС, Япония, САЩ да си само ресурсно или импортно ориентирана!

5

Анонимен

преди 4 години

"Войнственият президент на Турция е забравил, че неговата страна е демокрация, а не диктатура; време му е да си ходи, пише британският вестник "Гардиън" по адрес на Реджеп Тайип Ердоган."По време на Втората световна война, германските вестници вероятно са писали същите неща за Чърчил и за Сталин. В крайна сметка те печелят войната.

4

мияяяв - хав хав

преди 4 години

Англичаните щом пишат това, означава че това което прави Турция е правилно.

3

Дедо Ванго

преди 4 години

Не само политическият

2

Анонимен

преди 4 години

Ха ! Британски весник ще казва какво да става в Турция ! Това си го решават турците в тяхната си страна. Англичаните да си гледадт пропадаща англия

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Щом английските кратуни казват няма начин да не е така.