96

от Лондон

преди 4 години

Тази случка наистина се раздуха много и се пре-експонира, както казва нашия премиер(виж ти какви дума знае). И тук в Англия има такива изцепки. С изключение на Лондон, бих казал , че голяма част от Англия си е расистка. Хич не обичат чужденците. Много обичат да замерват играчите с банани по мачовете. Цялата случка се използава да се отклони вниманието от истерията около Брекзит и тези , кото протестират срещу глобалното затопляне и замърсяването.

95

Да!

преди 4 години

В България има и расизъм, и различни други видове дискриминация, жертви на които са ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ !Това е истината.

94

Анонимен

преди 4 години

Да ни вадят от всичко първенства и да минаваме на аматьрско ниво! само това е начина да се изчистм от тези ***, да ги уморим от глад! А Киро, гладкия косъм, може спокойно да регистрира Лудогорец я в румънско или друго първенство, за да си бута нещата и да не реве, че е онеправдан! Тоава важи и за останалите пъпеши!

93

о

преди 4 години

добре добре, нещо хубаво

92

Анонимен

преди 4 години

За назидание на другите, тези да ги пратят за една година във Факултето или Столипиново да се научат на "толерантност"!-))))))Мнозина от ултрасите ще станат кротки като агънца!-))))))

91

Анонимен

преди 4 години

А, аааа нашите расисти само пусват и стана международен скандал. Като знам в другите страни колко обичат евреите и какво правят с тях. Целия ни народ ни направиха на чудовища. Да знаете, че нашите роми са зле, по цяла нощ като им мините из кварталите че чува музика, сигурно от страх се напиват и играят кючеци. Колко са грозни и несправедли всички. Господ си има грижата за всички

90

Анонимен

преди 4 години

Кой им плати на тези,да участват в тази постановка?

89

майорски

преди 4 години

Никаъв расизъм няам в България,поне не повече отколкото в всяка друга Европейска държава. Англия изнася проблемите си навън,при тях проблема с расизъма е голям и от години не могат или не искат да го решат.това на мача България Англия си бе пълна инсцинуация,подготвена в медийте седмици по рано, изпълнена пиеса перфектно от трньора на англия и целият им отбор. абсолютни театрални актьори.това говори за тях,как играят футбол - както им наредът..падай ..падат..бий бият....продажници

88

Неонов

преди 4 години

Като прочетеш коментари 1,2,3 спираш да четеш, че е страшно колко е зле положението. Да е честито на вдигналите за "поздрав"! Пожелавам им неократуната им да схване как се поздравяват хората в цивилизованите страни!

87

Пеле

преди 4 години

Трябва да забранят на България да участва във всякакви футболни първенства и да се свърши тоя цирк !!! Като видях кои са в управителния съвет на футбола , се хванах за главата !!

86

Анонимен

преди 4 години

Кой пък се обиди от съпоставянето на безобразията във нашия футбол с тези, които се вършат в БАН?Да не би да не е истина?

85

Анонимен

преди 4 години

До до 72Човекът с покрива просто обяснява как у българите постепенно се формират расистки нагласи, които по принцип не са характерни за нас. Човекът с ник Радослав също обяснява възникването на това явление.Проблемът е сериозен и не бива да се подминава с лека ръка.

84

Истината

преди 4 години

А истината е съвсем простичка - А.Х. навремето е бил абсолютно прав в своите виждания и политики. Но А.Х. е допуснал една грешка - че не е смачкал британците при Дюнкърк, когато е имал прекрасната възможност да го направи. А островитяните му се "отблагодаряват" като бомбардират цивилно население и унищожават изцяло градовете Дрезден и Хамбург. Ако А.Х беше спечелил ВСВ, тези расистки скандали нямаше да ги има, защото нямаше да има насилствено внасяне на "бежанци" в Европа.

83

Радослав

преди 4 години

До 92Да ходят в извън работно време! Като са на работа да си я вършат! Не им плащаме заплати за да гледат мачлета, а за да работят! И е редно началника им да понесе отговорност за това, че е пратил некадърници да вършат работа! Така както е редно да бъде съден за пилеене на обществен ресурс! Но това може да стане в нормална африканска страна, но не и в Абсурдистан! Тук никога няма престъпление с публичен ресурс освен ако Баш Тиквондур не реши така защото иска да те махне от даден пост!

82

Анонимен

преди 4 години

До: РадославМи не е ли ясно за какво?Всъщност, може би не е много ясно, но нека изразя предположение:Предполагам, че полицаите са отишли на мача... за да гледат мач на аванта, без да си купуват билет?

81

Радослав

преди 4 години

За какво са били товага всичките полицай на мача бе? За какво сме им платили на тях заплати и горивото и амортизацията на патрулните коли с които са отишли до стадиона бе? Това не е ли пилеене на публичен ресурс? Защо трябва да стане скандал, че МВР да се размърда вместо просто да си свърши работата за която НИЕ му ПЛАЩАМЕ в ПРАВИЛНИЯ МОМЕНТ? Тоя ще понесе ли отговорност за некадърността и престъпното пилеене на данъците ни?

80

Радослав

преди 4 години

Министъра на въртешните работи ВЕДНАГА да си подава оставката!!! Вместо да ги арестуват на мача, сега освен заплатите на полицайте които са били там и не са си свършили работата ще трябва да платим и заплатите + горивото + материалите на поне 1000 полицая които издирват има няма 20 човека!!! ТОВА Е ПРЕСТЪПНО РАЗХИЩЕНИЕ НА ДЪРЖАВЕН РЕСУРС!!!! Ще изхарчим поне 200 000 лева за да ловим 20 индивида КОИТО СА БИЛИ ПРЕД ВАС И СТЕ МОЖЕЛИ ДА ГИ ЗАДЪРЖИТЕ В МОМЕНТА НА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

79

бого

преди 4 години

България трябва да бъде извадена от системата на утболните първенства.И без това поне от 20 години футболът е една перачница на пари, никакъв спорт не е.През комунизма бяхме 4-ти в света по Олимпиади, ама сега няма абсолютно никакъв смисъл - професионалният спорт не е здраве, а химия. А и нашите футболисти за прекрасен пример за това, че *** човек може да взима много пари. Кому е нужен такъв пример? На младите? Та те не се интересуват и правилно.

78

Анонимен

преди 4 години

Защо ги търсите? Идете и филтрирайте фейсбук по градове и филтрирайте всички профили с знамена на ФК, ПК, Левски, ЦСКАИдете и вижте профилите им. Нещо страшно е. Вижте постовете, кога са публикувани. Намерете приятелите им и разберете кои са и ги арестувайте.5 човека? С това ли се занимава полицията с 5 човека?Та те са 50 000 Вече е късно. Идете в магазините за анаболи да видите групичките 20 годишни анаболни батки и бъдещи престъпници.

77

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

РАСИСТИТЕ СА УЛТРАСИ ОТ ЛОКО ПЛОВДИВ АРМИ