53

честно

преди 4 години

Вкараха ни 6 гола тия англичани. Публиката,ако не може да ги напсува както си иска за какво е платила билет да иде на стадиона? Само на майка не е интересно,по-добре е да му кажеш Не*Г*ър. Иначе съм против чупенето и горенето на седалки,ако е до псуване да си псуват както искат феновете,само да не причиняват материални щети по стадиона. Англичаните също освиркаха нашия химн,значи и те са расисти.

52

Анонимен

преди 4 години

Помагаме на Борис за Брекзита. Пак сме в голямта игра. Никой не иска да стои при нас. Всяка империя която ни е превзела е загубила.

51

=

преди 4 години

Да ни извадят за следващото СВЕТОВНО първенство -2020 и това е.Като не могат да се разберат с шепа ....... ,то оставка на Б Михайлов -автомат,оставка на Балъков -автоматично и той да я "хвърли"...да се прочисти из комитет на БФС,да се сложат камери и бройчиците да се подвет под нак отговорност ... .21 век сме,а някои си мислят ,че могат всичко да правят.

50

Анонимен

преди 4 години

Само не разбрах дали робите могат да бъдат расисти? Расовото учение е измилсено в Англия и приложено на практика в Германия- все развити страни.

49

Повтарям

преди 4 години

Расистките изцепления бяха провокация да се злепостави България и да се даде аргумент за Брекзит заради нечовеците от Балкана. Опен йор айс!

48

Националсоциалист

преди 4 години

Обичам ХИТЛЕР .. той е най големия приятел на България.. време е да се направи една нова операция БЛИТЦ и този път Лондон да бъде изравнен със земята а цялата ш.ибана Англия да потъне в океана а н.егрите ще хи издавим в темза

47

Анонимен

преди 4 години

В белите страни расизъм няма.

46

Анонимен

преди 4 години

Черните в нашия отбор никой не ги освирква защото никога не сме били расисти на практика. Всичко от публиката беше насочено към лицемерните и безочливи англичани със световна практика в расизма. Да си хапнат от собствената си отрова.

45

Зъбльо

преди 4 години

Хората няма какво да ядат, тия един мач не могат да изиграят без прекъсвания.

44

Анонимен

преди 4 години

За сметка на това никой от публиката не насочи подвикванията си към Пашов. Никой не го правеше и когато Вагнер беше национал. Защото всички знаят, че Агнлия барабар с *** си ни е враг и винаги е била.

43

АнонимеН

преди 4 години

ЗАБРАНЕНИ СА ВСЯКАКВИ НЕЦЕНЗУРНИ ЗНАЦИ ОТ ПРИСЪСТВАЩИТЕ НА СТАДИОНА ПО АДРЕС НА ФУТБОЛИСТИТЕ!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Робовладелската и завоевателска политика на Англия създаде расизма и го практикуваха с векове до насита, а сега тръгнали да поучават останалите да не бъдели расисти ахаххахаАко можеха да се погледнат отстрани никога нямше да посмеят да си отворят мръсните устенца на тема расизъм.

41

Халилуяяя

преди 4 години

Сън да заспи вечен сън.

40

Анонимен

преди 4 години

Обвинява ни в расизъм,държавата,която е изградила световна робовладелска империя,която е извършвала зверства,като разстрела на сипаите в Индия,навързани в редица пред оръдията,държавата,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,Е СЪЗДАЛА ПЪРВИТЕ КОНЦЛАГЕРИ В СВЕТА ПО ВРЕМЕ НА АНГЛОБУРСКАТА ВОЙНА(не,не са,както ви внушават първи руските,нито пък германските концлагери,а ингилизките),нация,създала отрочето си САЩ,изтребило милиони индианци,ЧРЕЗ МАСОВА БАКТЕРИОЛОГИЧНА ВОЙНА!!!Ето,това е "невинната" и лицемерна ингилизия!!

39

Анонимен

преди 4 години

Британците са басси здравата нация! На Слънчака колко мeнте изпиха и колко прах за пране изшмъркаха и още нема псувисали...

38

до 47

преди 4 години

Но е много по известен.

37

Анонимен

преди 4 години

Английското лицемерие лъсна още същата вечер със заглавието на Сън (Лъвовете 6, животните 0). Показаха си истинското лице и колко по-хубаво, че го направиха във вестник, известен по цял свят. Така всички ще им видят грозната двулична същност.

36

Рускиня

преди 4 години

Може да намерите в Хамстер, вижте ще ви хареса, веднага ще дойдете.

35

Маркс

преди 4 години

Футболът е опиум за народа.Трябва да се изкорени, за да прогресира човечеството.

34

Рускиня

преди 4 години

За допълнителни екстри се заплаща 50 лири. Включва целувки, милувки и без. За садо-мазо се доплаща 100 лири.