240

Български археолог

преди 4 години

Защо популяризирате въобще такива олигофренски мнения? Какво целите с това?

239

ССС

преди 4 години

Те уж македонци, а дошли в началото на 6 век славяни "slaves-роби" според този историчар в Македония,от къде!!Седемте "славянски племена" по време на Аспарух,ако какво население е било там ,ще видиш седем тракийски,те изпариха ли се!Според историците "славяните са били земеделци" ,как може да изтласкат траките!? Славенството е имперска руска политика наложена от Екатерина Велика,пруска принцеса обвинила мъжа си в предателство и е осъден на смърт!!!Те винаги ще си останат роби на"братята" сърби!

238

Анонимен

преди 4 години

какви татари, какви македонци?!

237

Анонимен

преди 4 години

Makedonija na Makedoncite 888

236

Анонимен

преди 4 години

Гърците още не са ги настъпили за знамето със звездата от Вергина на Филип ,а това е условие в договора.Надявам се да предприемат по сериозни мерки.

235

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно лечението,но ще продължи.Дежурния лаф " Ние сме си били тука",а къде са доказателствата?.Археолога поне трябва да е в час,че антична Македония на Филип е доста далече от СМ,столица Вергина,погребението на Филип тракийско,видно от днешния музей във Вергина...Та в СМ и изобщо от Егейско море до Дунав са живели само тракийски племена,в СМ пеоните.Славяните дошли после са малцинство.И най вече ДНК-то е реалното доказателство.

234

Я си е м

преди 4 години

Та как се казва вашата държавица. Македония, а. Я пак. Тази ваша територия никога не е била Македония. Македония на Филип и Александър е била двеста км на югоизток от Северна Македония, пак толкова от БЮРМ, пак толкова от СФРЮ, и скоро ще стане на толкова и от Албания.

233

нима никой

преди 4 години

Нима никой не усеща,че нашата позиция към Северна Македония е меко казано странна? И ако мисли,че не съм прав опитайте да обясните на някой чужденец нашата теза....признаваме държавата,но не и езика,признаваме азбуката,но не и писмеността....аз лично не можах,опитайте вие.... Според мен,този проблем е създаден от руската агентура в БГ,защото целта на всички путинофили е да сеят раздор и негативизъм,новичок и рицин.

232

Исторически комплекс

преди 4 години

Как така през 500 години турско робство,освен малки групи приели исляма,никой не си смени националността при кланета,а "македонците" се пишеха българи?Кой ги е насилвал и кой плати на германците да пуснат Българските войски в Охрид?Жалки македонисти,ще дойде момент пак да сте българи!

231

Макидон

преди 4 години

Защо когато Божидар Димитров даваше награда ,този археолог не я взе,къде беше тогава -толкова знаещ и умен?Просто е,доказваш къде ги пише тези неща и си готов!Ама не ги пише никъде,а измисленото и лъжата се забравят!

230

Дедо ти

преди 4 години

Македонски археолог,а Паисий Хилендарски,когото както и св.Иван Рилски,както и Йоан Кукузел ,наричате македонци явно са много ***!Паисий е казал -поради что се срамиш да се наречеш Болгарин,а Кукузел пише за майка си Полиелей на Българката!Василий е *** но Самуил ,кой знае зощо СамОил е маке,а?Бре бре археолог!Бъди жив и като пийнеш ще си знаеш кой си,нали?

229

СС

преди 4 години

Стрбоман-комунист ни предлага мозъчните си д.иарии. Мерси и чао! :)

228

gf hf mf :>

преди 4 години

Че няма да има обединение на България и С. Македония е ясно на всички. Никой няма да го позволи, но защо позволяваме на тази страна да се подиграва с нас? Щяло да пише в учебниците, че сме единствената страна в ЕС, която не ги е допуснала... Е, и? Как гърците си отстояват историята и ги накараха да си сменят името? Как сърбите им вмениха историята? Само ние се правим на големи европейци да угодим на всички, а сме си най-обикновени балъци! Заслужаваме си съдбата... ;)

227

гого

преди 4 години

ЕС през крив макарон, той Макрон им го тури вече, че се чудят от де им дойде

226

Анонимен

преди 4 години

Със твоя дядо ли се мъчиш да докажеш някаква история. Друго имаш ли? Защото аз имам , но съжалявам че много неща няма да се поберат тук. Няма как да ти изрисувам старите граници на Велика България по времето на Кубрат - 632-665 п.х. тогава не е имало Македония. ( опростено само подчертавам). Батбаян наследява трона 665. Няма как да опиша вие от къде идвате.Стара Велика България , е превзета от хазарите през 668 .*** , я дай вашата история с доказателства.

225

Анонимен

преди 4 години

Това македонец ми звучи като добруджанец , две области от България , населявани от българи !

224

Анонимен

преди 4 години

склонниста към гърчеене на българите, описана от Паисий, е добре използвана от коминтерна за създаване на македнонска нация.

223

Анонимен

преди 4 години

Много точна оценка си дава македонецът - "кукувиче яйце"! Да му мисли Европата какво иска да вкара в гнездото си!

222

Паисий

преди 4 години

Продължавайте така да говорите господа "македонци" и ще видите Европа само на пощенски картички!

221

Стфн

преди 4 години

Лесно може да се реши спорът,прави се ДНК тест и всичко излиза наяве😀