362

Mister Cro

преди 4 години

Понеже резултатите са смехотворни, предлагам държавата да спре финансирането на всякакви там футболни съюзи, съдии и т.н...... Щом един бизнес не става, трябва да се закрие! В случая държавата не трябва да дава и стотинка в тази насока....разни клубове, фенове, да си се организират, финансират и издържат.... парите да отиват за нещо смислено, като заплати на медицинските сестри и лекарите примерно или за болни хора, деца и т.н.

361

реалист

преди 4 години

България бяха по добри на терена, но съдията беше за Англия и за това спечелиха мача, иначе щяхме да ги отнесем с поне 2 гола.

360

Sichtpunkt

преди 4 години

Борисов е поискал оставката на Б. Михайлов и цялото ръководството на БФС!

359

на момента

преди 4 години

И да исках по-удобен момент, не би имало. Сега ще ви стане ясно защо англичаните побеждават. Защото техните фенове ги подкрепят дори котгато отборът им губи! Което не отменя необходимостта от анализ на ситуацията и действия за по-нататъшното поведение нао отбора. Но феновете подкрепят отбора си. Вие правите ли го?

358

Сега,

преди 4 години

как искренно да не им пожелаеш да тънат във вековна мизерия, след Брекзита?

357

рб

преди 4 години

балъков не става за треньор ! той е виновен!

356

един българин

преди 4 години

Аз пЪк искам англичаните да се извинят,че са ни освиркали химна,защото най-лицемерно пак обвиняват българските фенове в расизъм. Иначе че нашите футболисти не стават,не стават

355

А БНТ не видя нищо

преди 4 години

Лето 2019-то, единадесето от царуването на Бойко Методиев Борисов... Царуване, започнало с обругаването на учени, лекари, медицински сестри,..., продължило с опитомяването на медиите и достигнало кулминация с назначаването на Средния пръст за директор на БНТ...

354

Анонимен

преди 4 години

За това не гледам футбол. Предпочитам да си давам парите за нещо добро, а не да гледам побойища и грозотия по терените и в публиката.Напоследък гледам баскетбол и КХЛ. По-интересно е.

353

Анонимен

преди 4 години

Аааа по-добри са! Я ги виж татуирани, брадясдали, гледат злобно, тъмни балкански субекти и всичко това до тук. Скарани с футбола като цяло.

352

Англичаните са жалки

преди 4 години

Мачът беше ясен преди да е започна. Това е най-лошия български отбор в историята! Имат един равен срещу черна гора! При всичкото това да се правиш на велик, да създаваш изкуствено напрежение и провокации преди мача,да правиш зулуми и да чупиш по центъра на Софияда усвиркваш публично химна на домакина,- Защо?Защото англичаните са долни и нямат никакви достойнства или чест.

351

Англичаните започват

преди 4 години

Усвиркват химна!!!

350

Анонимен

преди 4 години

Четвъртите в света докараха футбола ни до най-срамно положение.

349

Бесен

преди 4 години

След този резил:ОСТАВКИ! Оставка на министрите на спорта/защо ни е това министерство...?!Оставка на министъра на вътр. работи-допуснал отдавна известните "качулки" на стадиона! Оставка на "ПЕРУКАТА"и плешивите около него, който толкова години само харчат народни пари -ЗА НИЩО! Бойко да се намеси и да метне команда: спиране на участия на "национали" за 5 години от всякъде! Относно -Балъков.....!!!!??

348

Сърмов

преди 4 години

Дано в Кемницер не са гледали мача че и там ще ми се смеят и обиждат.

347

Жоро Пашов

преди 4 години

Не мога повече, връщам се да играя в Трета Лига. Напускам Арарат и отивам в Ювентус (Малчика), там поне няма да ме задминават все едно съм спрял на място.

346

+-

преди 4 години

Даа,англичаните ни взеха насериозно заради няколкостотин дембила..... и решиха да отмъстят на целият бг народ.Заслужаваме си бойта,а държавата не може ли,не иска ли да справи с тези дембили на трибуните.

345

Край

преди 4 години

За футбола ни вече или добро или нищо. Обаче англичани да ни обвиняват в расизъм и нетолерантност ми идва в повече.Та тоя народ е избил милиони по целия свят. Продаваше роби до преди 150г. и сега нас да обвиняват малко са се пообъркали.Има 2-300 панелни *** дето ходят по стадионите ама в сравнение с стадион Хейзел нашето е детинска игра.

344

Аулин Попов

преди 4 години

Ами аз искам да вкарам ама те защитниците ми пречат. И вратар даже има, може ли да се вкарват голове така!!! Иде ми да пия едно аулинче и да си отворя бутилчица с уиски, помага.

343

честно

преди 4 години

Ако бяха американци паднали така, Тръмп щеше да ги изсели зад Мексиканската стена,защото не направили Америка велика.