37

Анонимен

преди 4 години

кралицата отдавна го иска, сега не й издържаха нервите. по принципо само в краен случай се появява и включва тежката артилерия. така направи и когато австралийците искаха да стават република, отиде там, убеди ги и пак са част от британия.

36

Анонимен

преди 4 години

Ай сиктир и дъртия гущер се обади как досега се стърпя не знам като уби Даяна не го напъваше такава словоотхотливост.Но кой знае нали все хващаха в двореца някакво неиндетифицирани натопорчени субекти около спалнята на гущера явно по интернет си ги поръчва може и някой да го е зарадвал че да излезе от зимен сън.Айде сега бе студенокръвно такова хващай си полога всичките гейове и ***.нгали дето много те кефят и цялата *** с грамадно самочувствие и никакво покритие вън от ЕС и направо в Африка.

35

Анонимен

преди 4 години

Хайде де, махайте се вече. Стига циркове.

34

Митко

преди 4 години

След мача всички нейни поданици ще бъдат наградени с *** генг бенг.

33

Ме

преди 4 години

Тая е ракшас, ще погуби ингилизите.

32

Анонимен

преди 4 години

Май успешно ще влезе в историята и като последната кралица на Великобритания, защото Северна Ирландия ще се отдели, и преставката Велико ще трябва да отпадне. Остава Британия, обаче и шотландците искат да се отделят.Така ще остане само кралство на Англия и Уелс.

31

до 26

преди 4 години

Вие, да, ние, не.Иначе България я пропадисаха от демокрация 30 години, а твоите глупости ги разправяй на друго място.

30

бг

преди 4 години

Великобритания излиза от ЕС и Европа е налазена от мигранти.

29

House M.D.

преди 4 години

"Моето правителство... Моите министри..." Кой го е превеждал това? Нейно величество никога не се изразява по този начин. Тя казва "Нашето правителство... Нашите министри..."

28

Анонимен

преди 4 години

Мани, тоя зихтпункт е нагъл като мухата цеце и тъъъъъъъп като слонски ***.Кой го знае какъв турчин е от селата...

27

пецата

преди 4 години

Гледайте си в своите панички, англичаните никога няма да са зле , в историята никога не се е споменавало да са гладували , а пък *** вече ще се реди на опашките в консулството за работни визи и ще има и квоти както едно време , няма да може който и когато си иска да ходи , ще видите сега няма ли да работите в бг за 500 лв, не за500 за 300 ще работите че и ще благодарите на шефа си ако ви даде 1 почивен в месеца

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16: Те три години си гонят интереса, а ние за 30 се осрахме напълно!

25

Кралицата-Майка

преди 4 години

До Sichtpunkt: А бе как кралицата ще има представителна функция? Чети по два-три реда на ден за обща култура, че белким ти влезе нещо в празната главица!

24

Анонимен

преди 4 години

До 17Невероятно е колко малко знаете за английската монархия и история... Монархията няма такива права от 13 век когато е подписана Магна Карта.

23

Анонимен

преди 4 години

Ако ще и *** си на въглен да сложат, дори и да излязат някога, пак ще има правила, които ще спазват, искат или не искат. Колкото и да тръбят, че щели да напуснат без правила, правила ще има със- или без тяхно съгласие, а те ще ги спазват.Техните кьорфишеци за твърд брексит са за електорална консумация у дома.

22

Анонимен

преди 4 години

6TOM ANGLI4ANITE BARZAT ZNA4I 6TE IMA PATAKLAMA V EVROPA

21

Да допълня...

преди 4 години

До Кирил 7 И бабето като нашия президент.Съществуват само да ги има. От тях нищо не зависи.

20

7

преди 4 години

Кралицата е агент на Путин :)

19

Я па я..!

преди 4 години

Да излизат че ни писна от тях. И ще си лижат г...а за сол. ***.

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Кирчо, много си прав!Английската кралица има представителна функция, а не изпълнителна. Тя е като "Зеленият пъпеш" само че с корона на главата. Последната дума има върховният съд на Великобритания. Бабата е под мишница с аспираторен апарат.