22

Щерю

преди 4 години

Докато имаме много *** - няма Шенген...

21

Йотова

преди 4 години

До така като гледамПомня как само седеше и мълчеше дясно от Гоце и въобще не говореше! ***!

20

Анонимен

преди 4 години

Основното е, че многократно ни бе казано на високо глас, че освен техническите критерии трябва да си подобрим правосъдието и да излекуваме корупцията, защото ЕС не вярва, че ще задържаме ефектично бандитите и терористите щом влезем в Шенген. Казат ни го вече 12 години на всеки доклад.....и Бойко се сърди. щом е така няма как да влезем. какви мерки бяха предприети, след атентата в Сарафово? никакви. Да знаете кой е атентаторът? Е, как ще ни пуснат в Шенген.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Радвам се че цитираш проблема с Бездомните кучета. Бездомните кучета в Германия и другите ервопейски държави биват избивани! И то доста дипломатично.Кучето се отвежда в приют, когато никой не го осинови то се умъртвява. - Такава идея имаше и в България, но бе спряна от организациите в защита на животните. "Всяко животно има право на живот, бла бла". В резултат кучетата биват кастрирани маркирани и пускани обратно на улицата.Кажете кое от двете е по-правилно?

18

Анонимен

преди 4 години

До тънката разлика:Не знам, дали е тънка разликата, но образованието по дефиниция цели придобиване на знания и умения, които ще послужат в живота на човека. Ако приемем, че всички дейности на човека попадат под определението "бизнес", значи - да, образованието трябва да е съобразено с бизнеса. Ако не всичко е бизнес, да си гледат работата.

17

до 14

преди 4 години

Те ни имат за русофили и за това се опъват.

16

До Анонимен 7

преди 4 години

Явно не си наясно с образованието ( висшето). Отдавна нищо не е останало. Изключенията са толкова малко, че не си струва да ги посочвам. Говоя от първа инстан ция !

15

Анонимен

преди 4 години

Какво ще прави България в Шенген?Тя не е готова за ЕС все още се тресе от корупция?Инстанцийте не работят,не могат да разрешат проблема с бездомните кучета,да не се говори за съдебна система,здравеопазване,инфраструктура,БДЖ и т.н.Държавата е на колене,но се натискат някой да са в Европа бързат.

14

Анонимен

преди 4 години

И визите за САЩ остават вместо да пуснат демократичния народ да влезе в САЩ

13

Пpocтата истина

преди 4 години

До: номер 9 (ми да бе)Не е тъй, обратното е.Англичани, швейцарци и норвежци не щат в ЕС, защото са умни и богати.Ние се натискаме в ЕС, Шенген и Еврозоната, но не ни се отваря много парашута, защото сме бедни. А сме бедни защото сме ***.

12

Факт

преди 4 години

За шенген има двоен стандарт. Банротиралата и тънеща в корупцуя съседна Гърция е в Шенген.България не е. - Защо?Защо на летището нашите граждани са приндени да чакат по опашки и биват проверявани както хората извън европейския съюз?

11

Защо се заяжда?

преди 4 години

Ами тя и Йотова вече три години е вицепрезидент и също нищо не е направила по мигрантския въпрос !

10

тънката разлика:

преди 4 години

Не образованието трябва да работи с бизнеса, а бизнесът трябва да работи с образованието!!!Аналогично на стария комунистически лозунг:"Милицията принадлежи на народа, и народът принадлежи на милицията!"

9

ми да бе

преди 4 години

Англичани, швейцарци, норвежци... прости, че не щат ЕС. Умните сме ний, турците, македонците, албанците, украинците...

8

Анонимен

преди 4 години

Извън ЕС трябва да сме и никакъв Шенген и никакви емигранти от Турция, Азия и Африка. А нглия не са глупваи та искат да бягат от ЕС. Германия, Холандия, Норвегия, Швейцария и Швеция като искат турци и бурки, си ги настаняват.

7

Анонимен

преди 4 години

"образованието трябва да работи заедно с бизнеса"Очевидно ще подхванат и образованието, т.е. каквото е останало от него. Не трябва цялото образование да е ориентирано към бизнеса. Така няма да доведе до "цялостното развитие на личността", за което говорят госпожите. Към бизнеса да се ориентират професионалните гимназии.

6

човек

преди 4 години

До: номер 1Ние сме нормални, и като гледам, никой от тези които познавам да са ходили в Гърция и после са се върнали не се е оплакал от каквато и да е пaплaч, която е най-вероятно изфабрикувана от Русия измислица.

5

отегчен

преди 4 години

Бе, много ни е притрябвал джендърския, ислямистки, лъжлив, манипулаторски, измамнически, антихристки "шЕнген", дето му текат и педофилските лиги.

4

човек

преди 4 години

Емиии... дотогава докато ГЕРБ ни управлява: Шенген през крив макарон!Същото се отнася и до Еврозоната и въвеждането на еврото: Евро през крив макарон!Никой в ЕС не вярва на бандити бивши комунисти!Само че те това не ни го казват в прав текст, а дипломатично, тоест с намеци и заобикалки.Добре ама българският народ... пардон, материал е пpocт. И не разбира от дипломация.Както самият Бойко се изрази ласкаво за стадото си: "Аз съм пpocт и вие също, значи се разбираме!".

3

така като гледам

преди 4 години

много конструктивен е бил разговора и са били засегнати теми от изключително важно значение :))