29

Елена Ефремова

преди 4 години

Новите 2 милиона новодомци в София, а аз се оказах най -голямата предателка.Забравих за ужасните срещи с Даниел,немците и Мара Лачина на Добринище

28

Satira

преди 4 години

А атентатите в Истанбул, започват кога ???

27

ЕрдоанЕмекСики

преди 4 години

До сега е времето" Ердоган кога ще нападне България заради Смяната на Имената на турците..."Затова ВМЗ-тата в България трябва да утроят доставките на оръжие за кюрдските борци за свобода!

26

Анонимен

преди 4 години

Това са ападноевропеси граждани,които ЕС използва срещу Сирия,апосле неискаше да си ги прибере,и кюрдите и САЩ им ги пазеха. Сега западна Европа да си ги прибере,арестува и съди както трябва да постъпи,а не да се крие зад Ердоган.В момента,в който стъпят на ЕС територия трябва да знаят налиуж са голяма работа.

25

Панталей Партизанина

преди 4 години

Г-н Ердоган е пуснал отпуска джихадистите, за да си видят жените с цел зачеване на нови джихадистчета. После кюрдите пак ще ги гонят да ги ловят. Животът е такъв. Кръговрат. Така и БСП неизбежно ще дойде на власт защото няма друг начин. Кръговрат.

24

ı'm

преди 4 години

Как пък ги изброиха...?!

23

Абдал

преди 4 години

Да правят каквото искат. Само Боко да ни докара айропланите и няма да имаме равни в Европа.

22

сега е време

преди 4 години

Ердоган кога ще нападне България заради Смяната на Имената на турците с Османски корени дето се правят опити да ги изкарат потурчени , ето една Причина да ударят сега , по голяма Провокация от тва няма , били потурчени чу ли Ердогане........хаха

21

Анонимен

преди 4 години

до МислетеНе позна, най голямото и единствено зло, което ще ни затрие са евреите! Говоря за тези дето държат ФЕД, и другите трильонери, те тия ще ни унищожат и то много скоро!

20

Анонимен

преди 4 години

Така се води война учете се братя българи

19

Пустиняк

преди 4 години

Ердоган - освободител на ИДИЛ! Нищо неочаквано. Преди, когато кюрдите преследваха фанатизираните ислямисти, Ердоганя ги лекуваше и прикриваше на територията си. А пък другаря му Путин ги създава и обучава на чеченска територия. Но ако слушаш бетонираните кратуни, ИДИЛ бил създаден от Запада. На бай кратун доказателства не му трябват. Защо са му? За него невежеството е светая светих, позволяващо му да следва празноглавите си предубеждения.

18

Деян Куцев

преди 4 години

Браво г-н Ердоган. Чекаме те и в Родопите.

17

Анонимен

преди 4 години

Пеевски шъ ви бие много малко копирате крадето от другитехаха

16

Ердоан Дюшечек

преди 4 години

Крайно време е ЦРУ, МОССАД, ФЕТО, ПКК да свалят диктатора от власт!

15

Мислете

преди 4 години

И децата знаят кой е заразното зло и от къде идват бедите на света това са САЩ,има сащ има беди и смърт!няма сащ има мир и нормален живот!Мислете.

14

FAKE NEWS

преди 4 години

Те никога не са ги хващали , Америка ги заеба като видя умствено изосталите диви Човеци че не може да комюнилира с такива Същества

13

Лудницата

преди 4 години

Ало демократите, либералите,къде бяхте когато САЩ се зайграваха с Кюрдите и им обещаваха държава?разкъсвайки Сирия,Нима не съзнавате как ще действа Турция?

12

Додо

преди 4 години

Турция Е Ислямска Държава!

11

TOP SECRET

преди 4 години

Че кой ги е хванал , те също са кюрди и какво сега да ни заблуждават че Кюрдските милиции били заловили терористите кюрди ли , тва Пропаганда и Дезинформация за тва американските Войски си заминаха щото видяха що за *** е там

10

Анонимен

преди 4 години

Мечтата на Ердоган е да стане халиф, също като османските султани.