58

Некъф

преди 4 години

Да се връщат там от където са дошли.

57

айде пак еврощуротии

преди 4 години

Всяка държава сама трябва да решава трябват ли и или не мигранти!

56

казаХ

преди 4 години

Африканците в Африка.Арабите в Близкия изток.Европа за европейските народи.Меркел,ишиаса и френския макарон на съд в Хага за унищожаването на християнска Европа.Трафикантите на хора по вода и суша доживотна каторга на къшей хляб и вода в Сибир.Писна ми от търтеи които си въобразяват че някой друг ще ги хрантути.Баста на глобализма и мултикултурализма който шепа самозабравили се слугинажни политици налагат.България за българите-останалите вън.

55

наръчник на "ми

преди 4 години

................................................................................................................джихад бил-калем - джихад чрез перото: публикации, книги, печатни материали;джихад бил-хиджра - джихад чрез преселване, миграция в други градове и държави;джихад ан-нафас - джихад чрез самоубиствени атентати

54

Франкофон

преди 4 години

В Марсилия съм бил и в Гана също в Гана видях тук там бял в Марсилия ни един.

53

Анонимен

преди 4 години

Едно време до Германия се ходеше с визи и дойче марки. Българите като кучета кибичеха в СФ пред посолството за да вземат виза... Тея братче без визи, че ги и хранят. И за да сме част от тази еврокочина, "нашите" направиха родината батак...

52

До франкофон

преди 4 години

Посетило ли си Марсилия!? И да, ще ги връщат много скоро, на всички им писна. Се компри у па!?

51

Само питам

преди 4 години

Е, как къде, цяла зона 822х32 км им направи Ердоган в Сирия.

50

Франкофон

преди 4 години

Е как да се върнат като гледат че париж е по-тъмен от сиера леоне.

49

до "Дедо"

преди 4 години

Десетина снайперисти ще им охладят мераците за една седмица. Или няколко минни полета.

48

до франкофон

преди 4 години

Да се връщат откъдето са дошли.

47

Дедо

преди 4 години

Няколко MG 42 през 100 м. и НЯМА ПРОБЛЕМ!ЕС НЕ ИСКА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ - е ми ние ще си пазим границата тогава!

46

Франкофон

преди 4 години

Да заминават за Франция и без тва си е африканска държава там.

45

Мариела

преди 4 години

Просто да не ги приемат и това да се оповести на всички така, че въобще да не тръгват.

44

Тервел

преди 4 години

В ход е третото поред ислямско нашествие след арабското и османското. Този път, обаче, под прикритие на "бежанци", "мигранти", "майки с деца", "деца без придружител". С любезното логистично, медийно, правно, финансово... всяческо съдействие на нпо-рките на с Орос и антихристите в управлението на ЕС.

43

Киро Х

преди 4 години

Хорст Зеехофер прояви смелост =============Хаха, дотук текста навява, че едва ли не е проявил истинска смелост и се е изказал в защита на народа си! Да, ама не! Какнатия от юдеите *** иска още и още и още от същото - диваци от Третия свят, изповядващи култ към смъртта! Света тотално изтрещя!

42

Има свръхбогати

преди 4 години

арабски емирства, нека приемат тези бежанци. Има и друг вариант.Да подпомогнат финансово бежанците, за да се установят те в огромните слабо населени пространства на Южна Америка, годни за земеделие или поне за животновъдство?Ако се преговаря със съответните правителства и се дадат парични компенсации, проблемът може да се реши.Но ще трябва сами с труд да си изкарват прехраната, а не като в ЕС - 4 години на аванта, после един ще работи като общак, жените му на пожизнена аванта ще раждат ежегодно

41

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересува къде ще ходят, не са мой проблем. И тъй като не съм ги канил, не са добре дошли тук.

40

Данков

преди 4 години

Вижте къде се намира територията на България и тогава говорете своите глупости.Всичко е до интереси, народа няма думата.След освобождението сме водили толкова войни че чак свят да ви се завие.Проблема е че България не си търси собствения интерес, все гледа да мине между капките.Нашата държава е извоювана с много кръв, не си мислете че българина не осъзнава това.

39

до Sichtpunkt

преди 4 години

Кои "нещастни", "бежанци"!?! Касапите и канибалите ислямисти от Африка и Азия ли!? Дето бият, изнасилват, колят, гърмят, газят, взривяват европейците, които ги хранят ли!?