92

Анонимен

преди 4 години

Тези който се чустват турци да не пишат в български форум ,да хващат посока Турция преместване ,Тодор Живков спаси България и остана велик.Иначе той ги пусна доброволно да си ходят като имаш такова самосъзнание отиваш там с твой език и религия но в България.

91

ТИ ПСИХИАТЬР ЛИ СИ

преди 4 години

До До град Козлодуй

90

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

СВЕТЬТ СЕ РЬКОВОДИ ОТ ПСИХОПАТИ КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ УБИВА КОЙ НИКОЙ

89

кога ще ни освободят

преди 4 години

Ще напишем писмо ние българските турци с Османски корени в България до Ердоган да прати Турската армия да ни освободят , вас ви освободиха Руснаци , а нас още не са ни освободили

88

Анонимен

преди 4 години

Казваш го, все е едно е факт.....Той и Хитлер обща много на България, ама како стана .----------Да, щеше да е факт ако бяха сключили споразумението!Но, вместо това заложиха на САЩ!Що се касае за втората част от поста ти, ами какво можеше да ни даде Хитлер след като беше разгромен и загуби... Войнатаааааа!!!!!!!!!!!

87

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

хитлер беше шизофреник психопат

86

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

сееш ветрове жьнеш бури

85

Анонимен

преди 4 години

АБЕ КОЙ ИЗГОНИ 3 МИЛИОНА ТЮРКМЕНИ И АРАБИ ОТ КЪЩИТЕ СИ? КЪДЕТО СЕГА ЖИВЕЯТ ИЛИ ИЗБЯГАТ ВЪПРОСНИТЕ "КЮРДИ"?

84

Възмутен

преди 4 години

До АнонименОсигуряване на дом на бежанци (ислямистки ***, повечето привърженици на ИДИЛ) в КЪЩИТЕ на кюрдски цивилни семейства! Избиването и прогонването на деца от родните им домове, за да се настанят ***, дошли от Афганистан, Пакистан и Северна Африка! И питаш дали това е агресия?! Това е престъпление срещу човечеството! Поредният турски геноцид!

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 91Казваш го, все е едно е факт и щеше да стане точно така. Той и Хитлер обща много на България, ама како стана .... А ? Како? Я кажи? Яли булгарите кокали с месоооо :)

82

Анонимен

преди 4 години

ОФ МОЛЯ ВИ СЕ! Какви сте такива, че да ми подкрепяте ТУРЦИЯ! Вие НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ!

81

Анонимен

преди 4 години

Руснаците им предлагаха почти автономно самоуправление в състава на сирийската държава, техни представители в сирийския парламент, пряко участие в управлението на Сирия, участие в съставянето на новата сирийска конституция и най-важното - защита и гаранции!Кюрдите отхвърлиха руското предложение и заложиха на САЩ.Е, сега ще си сърбат "попарата" която сами си надробиха!

80

Анонимен

преди 4 години

До 84Той и Хитлер осифуряваше дом на милиони хора ...

79

Ердоган Император

преди 4 години

После да се прехвърлят и у нас , Дело Възродителен Процес не видя светлина от криене в Архивите , само Ердоган ще реши проблема на Османските турци в България

78

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

СВЕТЬТ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПСИХОПАТИ

77

Анонимен

преди 4 години

От два дена турската армия вече е агресор в очите на целия свят.От два дена кюрдите вече не са терористи а се борят за свободата си.От два дена вече е без значение като какви ги определя Ердоган.

76

Анонимен

преди 4 години

До 77Явно не си много наясно с кримската война. Турците първоначално са яли пердаха. Наложило се е англичани и французи да побеждават руснаците в Крим за да спасяват Турция.

75

Анонимен

преди 4 години

"От два дена Турция вече е агресор"Ти на борбата с тероризма агресия ли казваш? На осигуряването на мирен и спокоен дом на 2 милиона бежанци, агресия ли казваш? Не блестиш с ум... Кюрдите като са много мили и добри защо не приемат тези хора да живеят в конкретно тези земи, ами вместо това водят сражения с турската армия?

74

Анонимен

преди 4 години

"Ердоган може да е луд, но определено умира за народа и родината си."Ааа. Като ония път, га ревеше по телевизия "нападт ***, нападат ***", а после тълпа от вероющщи напрадна и преби до смърт стотина наборници, дето и идея си нямаха за ко иде реч (сега, чесно - разбесняла се тълпа, срещо въоръжени войници тръгнали да правят преврат ... Ясно ви е, че щеше да има стотици, ако не и хиляди цивили жертви ...) .. Па после, натири в затоврите суматя и даскали, журналисти и хора, де не го кефят.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"И възвръщаш справедливостта и земите на хората."В коя твоя болна фантазия, Ердоган "връща" земи и справедливост на хората?