491

ни са знай

преди 4 години

Е, та ние за една ограда ли ще създаваме проблем!

490

Анонимен

преди 4 години

Като взема една дряновица,и като ги подбера тези на сликата,и гавазите с тъмните очила не мож ги оттърва.Какви политици сте вВие бре? Как един от вас пък не се изправи в Евро Парламента и не каза едно..гък'' там бре? То бареци то слабаци то биневци,на един не му се счу гласчето.Кат захап тлъстата заплатка,и са до там,мъркат кат котенца.А иначе докат идат там се бият и вият кат тигри.Наш слав4о и той натам май се е запътил.Там отиват такива дето много говорят,ама нищо не казват.Сите са за бой теа

489

Анонимен

преди 4 години

като нищо не може да спре тази ограда за какво хвърлихте толкова пари

488

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКоджа пауър!

487

ПЕНКО

преди 4 години

БРАТЯ И СЕСТРИ , СПОМНЯТЕ ЛИ СИ РАКЕТИТЕ СС-23 НАСОЧЕНИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ ??? ТУРЦИТЕ НЕ СМЕЕХА ДА ШУКНАТ !!! НОО , ДОЙДОХА АМЕРИКАНЦИТЕ И УНИЩОЖИХА НАШИТЕ РАКЕТИ / ЗАЩИЩАВАЛИ ДОСТОЙНСТВОТО НИ /!!! НЕ ,ЧЕ МРАЗИМ ТУРЦИТЕ - БРАТЯ СА НИ , НО ТАКАВА СИЛА ,КАТО НАЙ -НОВИЯ ХИБРИДЕН ДВИГАТЕЛ : " ЕРДО-***-СПЕЙС" НИ ЗАПЛАЩВА И ДЪРЖИ В "ШАХ" !!! ПРЕДИ САЩ ДА НИ УНИЩОЖИ РАКЕТИТЕ- БЕЩЕ ОБРАТНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

486

ля ля

преди 4 години

какво изявление на мис Ворисов! потръпвам

485

Анонимен

преди 4 години

Борисов е един голям хвалипръцко и винаги се питам с кое са хвали този вожд . Може би с последното ни място в Европа по жизнен стандарт ,с първото място по детска смъртност ,с най-ниските пенсии не само в Е.С. защото много държави и извън Е.С са с много по-големи пенсии, със 111 място по свобода на словото ,с неговите назначения а не избор на главен прокурор и на Пламен Георгиев във Валенсия с кое точно се хвали че българите не разбраха къде отидоха милиардите от Е.С. ?

484

Българин

преди 4 години

Е, нали оградата беше голямата работа! Ако дойдат бутат оградата и по думите на някой, ние седим, навеждаме се и си сваляме гащите! Напълно естествено, нормално и задължително е, когато съществува опасност за сигурността на гражданите и държавата същата да се защити. Не с гледане и цъкане а с войската, на която работата не е да гледа а да отблъсква с всички средства! А средствата предполагам са ясни!

483

до 506

преди 4 години

Няма нужда от тупурдия. Трябва старателна подготовкаь а не паника. Колко си ***, Саше! Докато ние съдим политици, гнусната тълпа бежанци още по-лесно ще се намърда у нас! Промяна в закона трябва. За парите на бежанци ип други мигранти. Парите им - в наши банки. Наказание за трафик на хора - затвор. И не само за шофьори, ами и за всеки, който незаконно е дал убежище на бежанци. Бежанците не са квартиранти. Всичко свързано с тях първо минава през емиграционните и бежански служби.

482

пфу

преди 4 години

Ердо, разбира се, е ***. В МОМЕНТА ЕРДО СЪЗДАВА НОВИ БЕЖАНЦИ. Лично Ердоган е виновен за бежанците в момента, понеже те бягат от Ердовата войска! И при все това, Ердо се заканва на ЕС! Турция се ре в Сирия, а виновен му ЕС! Толкова пниско Ердо не е падал!

481

Анонимен

преди 4 години

Къде е президента,веднага да събира съвета за сигурност и да разспуска парламента и правителството в затвора за национално предателство!!!

480

тунеядци

преди 4 години

Тъй наречените бежанци оставят парите си в турски банки или в други банки и идват у нас да получават безплатна медицинска помощ, храна и подслон. Тоест, те са на безплатин хотел и си пестят парите. Разнасят мобилни телефони. Беден човек няма мобилен телефон, нито говори с чужбина, понеже е скъпо. Носят и оръжия, вкючително и ножове, които са хладно оръжие. Защитавали се. Или ще се защитават извън България, или няма да влизат у нас с ножове и други оръжия.

479

до 501

преди 4 години

Тези изстрадали хора вдигат атентати и изнасилват жени! Разпространяват ислям! Предявяват претенции! Ако са в нужда, имат си собствени континенти, арабите са богати като крезове - те и да приемат бежанци. Русия и Китай да приемат бежанци. Ние не сме безплатен хотел за всеки, на когото му се живее в Европа! Дано бежанци да те изнасилят, за да разбереш защо хората ги мразят! Амин!

478

и пак пари

преди 4 години

В закона изрично да се посочи, че тези изисквания за бежанците - да си преведат наличните пари в бг банка, се оттнасят за бежанци, чиито родни държави са в Африка и Азия. Така или купища пари ще преминат от турските банки у нас, или ще изхвърляме бежанци като мръсни котки! Ако не им харесват нашите закони, никой не ги е викал у нас! Само като им отнемете децата и дадете тези деца за международно осиновяване срещу плащане, ще си изкарате парите от бежанците.

477

парите им

преди 4 години

Крайно време е да се промени държавната политика къмбежанците. Всички те ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да дават отпечатъци и да им се правят снимки, по които да бъдат търсени в световните банки. Когото вече сме приели като бежанец, задължително да подпише декларация за парично и имуществено състояние. Ако разполага с пари в банка, тези пари или идват в българска банка, или бежанецът вън. Това не се отнася за хора от български етнос, независимо чии граждани са. Сгига да носят български имена, да пговорят българс

476

анти

преди 4 години

Е, ми ние ще си изработим антибежанска стратегия. Граничарите ще стрелят на месо, а за главата на всеки бежанец държавата ще плаща на цивилното население. Парите ще идват от самите убити бежанци. Всичко зависи от силовите ни структури! Ако за мародерство и военни, и цивилни са съдени по над 10 години затвор плюс конфискация на имущество, никой няма да смее да мародерства, а ще предава убитите бежанци заедно с всичко, което е било у тях.

475

Тангра

преди 4 години

то и без това тука хората са изгубили способноста да оцеляват. Да св свършва с тая смешна държава и да слагаме фесовете.

474

Анонимен

преди 4 години

bborisov niama nikakav problem v niama takava darjava...popravi i postroi hubavi asfaltovi lenti drumove, mostcheta, gazovo parno otoplenie, sportni gradinki, bolnici, sanatoriumi...ima blagochestivi dobri hristiani musulmani katolici budisti bogomili apostoli s dosta hubavi prazni bezdetni imoti i imotcheta s zlatni pokrivi...djamii, minareta, monastiri, cherkvi, paraklisi, dvorci, vili, palati, hoteli, galerii, muzei, spa kompleksi...3 mln bg hora v export...moje rahat 3 mln da importira....

473

Анонимен

преди 4 години

Нека ги пусне Ердоган - тъкмо ще направят това, от което има нужда територията бг - радикална промяна !

472

Анонимен

преди 4 години

ДА ги пуска ве,ние па, че ги пуснем на запад и това е.Те едва ли искат да живеят в нашата мизерия.