195

БПФ

преди 4 години

5 години правя избори и виждам какво става. Помня на предните общински - как в ромовата секция избирателната активност бе 5% до 5 следобед... и как цялата орда се изсипа след това, когато емисарите на ГРОБ им казаха, че ще им опростят натрупаните с месеци неплатени сметки за ток !!! Помня и как - докато ние загивахме от пушеците на същите, при замърсяване на въздуха 25 ПЪТИ над допустимото, фъндъкова лъжеше по телевизията, че замърсяване на въздуха няма !!! Затова - искам тая в затвора !!!

194

БПФ

преди 4 години

Абе, фъндъкова, скъсвам се да те "храня" всеки път като видя гнуснява хъхpeшка талига да препуска по булевардите, улиците, понякога и през градинките на София... тоест по няколко пъти на ден !!! Махай се, не искаме да те виждаме повече !!!

193

Анонимен

преди 4 години

Хората разбраха че ГЕРБ, БСП и ВМРО СА ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ Е СОФИЯ ДА ИМА СИН КМЕТ, КАКЪВТО ЗАСЛУЖАВА

192

6

преди 4 години

Но не са и с теб !София има нужда от нов кмет с голям хъс за кардинални промени .Това , което предлагаш ти са кърпежи !Хайде , вървете си вече ! Омръзнахте на хората с вашата хвалипръцковщина !

191

Шесто чувство

преди 4 години

Йорданка, май- май, ще стане Мая...

190

ambicii

преди 4 години

хората наистина не са против нея, но възможностите и за кмет са доста ограничени,един мандат и беше предостатъчен, но под въздействия на шефа си иска още мандати;на тези политици, "гражданите' с натиск трябва да им забранят да се кандидатират повече от един манадат за каквато и да е служба, иначе се получава пълен застой, и започват да си мислят че са незаменими и вечни...

189

Шок

преди 4 години

През мандата си се криеше от гражданите от крайните квартали, защото не правеше нищо за тях??? Лошо качество за кмет!Занимаваше ни с проблемите на Младост и Манастирски ливади, защо????Администрацията ти също работи мудно и неефективно, а само обслужва интересите на бивши политици и президенти???Защо не признаеш, че предаде софиянци, за интересите на шепа комплексари???Престъпност, гета, среднощна музика и тормоз на обикновените българи, това е твоята визия за София. Това показа като кмет.

188

Анонимен

преди 4 години

Софиянци,съветвам ви да си изберете пак Фандъкова,така ще имате по-вече време в сутрешните блокове на тв,спаси София няма да се закрие и ние в прованса ще се кефим,че и другите кметове са като нашия(ясно какви)П.П. (бай дъ уей-и с Манолова ще е същото)

187

Анонимен

преди 4 години

Тая щом и болестта си използваше да се оправдае за некадърността ,въобще няма морал! Време е ГЕРБ да загубят София ,а защо и други градове. Десет години подред бизнеса е като през 90те : "ако не си с нас, ше дойдем у вас "! Не на страха хора !

186

Анонимен

преди 4 години

"Хората" обикновено е наричан един определен етнос. А жителите на столицата се наричат "столичани". В този смисъл, госпожата е напълно права. От сега е ясно кои ще гласуват за нея.

185

Анонимен

преди 4 години

Тая здраво се е объркала!

184

Анадън

преди 4 години

Хората са срещу ***, значи, не са за теб!

183

Баста

преди 4 години

Как да са срещу някага, който е незабележим...

182

А не бе

преди 4 години

Все тая, нали няма да си ти.

181

Данче,

преди 4 години

и ти изплиска маслото.

180

Анонимен

преди 4 години

Тая сигурно живее на Марс. Хората вече едвам я траят. Града не прилича на нищо, но даскалицата толкова си може.

179

Анонимен

преди 4 години

гласувайте за който си искате, важното е кой брои гласовете :)

178

Анонимен

преди 4 години

не, не са срещу теб само - срещу цялата ви пребоядисана БКП шайка са

177

Байфидан

преди 4 години

До 178. Ама ти, щото си червен ***. Само че нормалните софиянци не мислят така и ще го видиш на изборите.

176

Досетливко

преди 4 години

Аха, сещам се, хората не са срещу тебе, а тези които са срещу тебе, не са хора. Я почакай малко, че те, тези които са против теб са много пъти повече.