41

Сузан

преди 4 години

малка отрепчицца

40

Чомски

преди 4 години

до "пРофесора"9.Засилване чувството на вина.Внушаване на човек да вярва, че САМО той е виновен за собствените си нещастия.

39

bbb

преди 4 години

В клиповете си се изплюва се върху проснати на земята мъже с шапки на полицай... Бат Бойко не беше ли полицай едно време? Утре като се оплете в нещо дето не трябва, ще ги вика да и помагат..

38

Професора

преди 4 години

Превеса на положителните коментари в предния ми пост, означава че повече хора търсят решение на проблемите първо в себе си след това в останалите.Това означава , че България ИМА бъдеще, а продуктите като Сузанита само идват да ни припомнят , кое е правилно и кое не.

37

Панда

преди 4 години

Въпросната госпожица е продукт на медиите, които печелят от скандалите, смъртта и болката на хората! Тя е продукт деградиралото ни общество и 30 години свободия(НЕ ДЕМОКРАЦИЯ)! Тя е това, защото и се дава гласност, публичност, които не бива да получава! Сузка е пример, за това как едно поколение вече пропадна, дано няма второ.....

36

Ангел

преди 4 години

Добре ,че ги има дразнители като Сузанита за да може да преброим завистниците в България. Всички вие ( включително и мен) само заради факта ,че коментираме сузанита автоматично ни поставя 1 ниво под нея !!!!!

35

Анонимен

преди 4 години

А о-вчиците студентчета защо не са бойкотирали лекцията и професорчето?!?! Ааааа, забравих, все пак сме в БеГе..... Тука активни и мислещи хора няма. Има само роби и сеирджии. В Чалгария е така. След време Сузанитка сигурно и в букварчето ше я турят, че от рано да се почва с промивката. Как сте, българчета? Демокрацийката отразява ли ви се добре?!? Къде са двата пръста? И само два ли са? И на едно тъмно място ли са? Радвате ли се, че поне има зрелища в к-лоаката, която обитаваме?!?

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа Северна Корея може да си мечтаеш колкото си искаш, но там никой няма да те пусне. Северна Корея се оправя съвсем сама, а България дори пирон не може да произведе и всичко е вносно второ качество, дори и храните, като за хора второ качество.

33

Анонимен

преди 4 години

ОЩЕ 1 МИНУТА!

32

АЙДЕ ЕЕЙ

преди 4 години

1 МИНУТА ВЕЧЕ ИЗТЕЧЕ!ОТВОРИЛ СЪМ ФЕЙСА НА БОРИСОВ И САМО ОТБРОЯВАМ...

31

внимание!

преди 4 години

ДНЕС, ПЕМИНАВАТЕ ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ!ПУСКАТЕ ТУК АНТИБЪЛГАРСКИ ПОСТОВЕ, УНИЖАВАЩИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!ЕТО КАКВО ПИШЕ ВАШИЯТ РУСКИ ***:"България е просякинята на Европа."

30

Анонимен

преди 4 години

за КНДР мерси! Тая жизнь я живяхме допреди 30г.Въобще не си мечтаем за КНДР, а за живот на запад. Факт е,ч е над 1 млн българи са там!А тия простотии никой няма да ти ги върже! Дано дадеш рублите за лекарства!

29

ДО 32

преди 4 години

"Северна Корея е развита икономическа страна която разполага с високи технологии"ХАХХАХАХААААЛО, ПСИХОТО, ПАК ЛИ ВИ СТАЧКУВАТ СЕСТРИТЕ БЕ?АБЕ ДРЪЖТЕ СИ КОНТИНГЕНТА ПОД КОНТРОЛ БЕ!

28

Професора

преди 4 години

Виждам, че има много разбирачи по темата, затова искам да попитам: Как си обяснявате, че Сузанита е много по-известна от 90% от професорите в БГ и как си обяснявате , че изкарва повече пари от 90%от тях?Причината за това не е нито държавата нито университета, а обществото, от което сме част всички ние!!!

27

ХААХА

преди 4 години

Коя е тя и защо съществува?"- НАИСТИНА ИНТЕРЕСЕН ВЪПРОС!

26

Анонимен

преди 4 години

Честно казано мене тази ме отблъсква, професорът явно е педофил, щом погледът му се задържа върху нея.

25

Анонимен

преди 4 години

"Продукт" е доста правилно. Това девойче толкова пластики има по себе си, че на неодушевен предмет прилича. Общо взето медиите са виновни - че дават мегдан на подобни родители да избиват болните си амбиции чрез децата си...

24

Анонимен

преди 4 години

"и как деградират народа и рушат държавата. Подмолно."И как ти рушат държавата? Ти искаш да е като в Северна Корея ли? Тук някакви ненормалници ми говорят за армията как била стълб на не знам си какво си... Пфффф, ти в казарма ходил ли си? Извращенията ли искате да кажете, че са стълб на държавата и морала? Или простащината? Кое от двете ваши желания?

23

БС

преди 4 години

Ето това е нивото в БГ, дори и на професорите. Не се обиждайте.

22

Анонимен

преди 4 години

"УВО НА ДОЦЕНТА! КАКВИ ИКОНОМИСТИ ПРОИЗВЕЖДА? ПОРНОГРАФИЯ!А АКО БЯХМЕНОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЧАЛГАРЯ МУРАТ ЩЕШЕ ДА Е С ОГРОМНА ГЛОБА ЗА ЛОШО ВЪЗПИТАНИЕ НА ДЕТЕ! ВМЕСТО ДА НАЛОЖАТ ЦЕНЗУРА НА СЪЗДАНИЕТО, ТЕ Я ПУСКАТ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ! ЧЕ И РЕКЛАМА Й ПРАВЯТ!"----Веско Маринов ли искаш да дадат за пример в маркетинга? Човекът преподава Маркетинг! Дава примери за нужди, търсене и предлагане!