48

Kubilay

преди 4 години

Това, че скоро ще има курдистан на Турска земя го слушаш от вас, геополитици от години. Само, че излиза, че вместо курдистан в Турция ще ядат бой и в Сирия. Вие, разбираемо, не разбирате турската история и народопсихология. Идваме от Алтай, помитайки всичко по пътя си. Пророка още казва, че ще има едни Атрак (тюрки), с които арабите по-добре да не воюват. И педя земя няма за никого. Не видяхте ли при преврата, че хората лягат пред танковете? Тук нито една мишка няма да се покаже носа навън.

47

Анонимен

преди 4 години

47 вьв 44 е по точния отговор. Сьсед-мьсед ама като дигнеш джьгьртия ,ядеш тиган по главата.

46

Анонимен

преди 4 години

Тая вечер от извора на мира, се напоява по нашироко.

45

шматка

преди 4 години

До 35Неконтролирана територия !!!С официално признати граници от ООН и всички държави.Кои сте вие че да решавате как ще живеят съседите ви.Имате си кюрдския проблем в Турция решавайте си го там.По същата логика примерно всеки може да напада всеки само защото някой терорист от съседна държава се гръмнал на площада

44

Анонимен

преди 4 години

Сирийското правителство: Няма да общуваме по никакъв начин с онези, които предават Сирия, като си сътрудничат със Съединените щати.

43

Анонимен

преди 4 години

Бе хора.Вие в ред ли сте?През 1997г ако не се лъжа същата партийка комунистическа кюрдска партия с лидер учил в Москва вършееше. Бащата на този сатрап помагаше и затваряше очи за набезите им.Все пак смутни времена бяха кремьл не беше разговорлив. След една без сьна нощ изгони човека главоболие и седна и подписа споразумение ако не вземе мерки за главоболието на сьседа то той има право да влезе в двор и да укроти причината. Давноста не е спряла в Ирак важи сьщото условие иса си там.

42

Наблюдател

преди 4 години

Накратко: няма такава държава.

41

Анонимен

преди 4 години

Ердоган няма претенции за да няма кюрдска държава но стига да не е в Турска територияНека сащ да дадът малко територия и израел също

40

Анонимен

преди 4 години

Турция ли решава в Сирия какво ще се случи,ако тва е политика?Тодоре Живков къде си стани да видиш до къде се докарахме?Ти спаси България сега нема кой.Изпрати ги ,а другите сами заминаха.Турците голема работа станаха.

39

Optimist

преди 4 години

Всъщност до 44Много точно!

38

Optimist

преди 4 години

До 41Много точно!

37

Анонимен

преди 4 години

Първоначално САЩ натискаха Турция да свърши мръсната работа в Сирия, но Ердоган не се поддаде. Сега ще му дадат да подържа реда, за да могат те да си освободят ръцете. Навеемето така ние сме навлезли в Югославия и Гърция след германците.

36

Жълтите павета

преди 4 години

Кюрдска държава ще има, каквото и да прави Ердоган, ще има. Това е напълно естествен ход на нещата.

35

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да направи този "промит" мюсюлмански мозък,Кюрдска Държава ще има!!!Много е вероятно да си навлече огромни финансови проблеми и също е много вероятно и някоя държава да се намеси срещу Турция,да го видим тогава ......

34

Анонимен

преди 4 години

Каква чужда държава бе, ?Това е неконтролирана територия, без официална власт, Див Запад. И е до границата ти. Все едно съседите се изнасят и в двора им се нанася катун или някакви мутри си правят база. Такива ситуации позволяват да се намесиш и да се оправяш както знаеш. Недейте мисли, че там няма специалисти по международно право и че вие, от пейката пред блока, повече ги разбирате нещата.

33

Анонимен

преди 4 години

Върнете Граничарите заставите клюновете граничната бразда Тогава се пазеше отвътре да не бягат. Като ти застанат 100 ара бели под дулото става безсмислено не можеш да трепеш всичко и се връщаш на изходната позиция.

32

Въпросче

преди 4 години

Тези, които ревът в подкрепа на кюрдите, утре защо да не ревът в подкрепа на ц.и.г.а.ните, да си създадат собствена държава тук? И едните са ***, и другите, по нищо не се различават. Дали ще им стиска така да говорят?

31

шматка

преди 4 години

Добър анализ без политикантстванеЕрдоган ще извърши етническо прочистване в чужда държаваСанкции до дупка

30

Анонимен

преди 4 години

Бе хора.Вие в ред ли сте? Как ще навлезеш в чужда държава И ще търсиш там " майка си и баща си"? Това си е агресия както и да го погледнеш!!! Къде е ЕС който се обажда за щяло и нещяло на всякъде? Защо мълчат американофилските " депутати" в Брюксел??? Кой и дава правото да напада суверена и свободна държава???

29

Цъфнала Роза

преди 4 години

А на г-н Плевненлиев мнението кога ще публикувате?