155

Анонимен

преди 4 години

Вместо жилищен блок, до пазара трябва да се направи Паркинг! Бил той и платен!

154

Анонимен

преди 4 години

Граждане на село раждане не се абете толкова. Ще ви построиме друг пазар. Тука требе да правиме МОЛ Младост.

153

Анонимен

преди 4 години

Те затова натопиха Иванчева, за да си вкарат свои хора и да почнат далаверите. А вие пак гласувайте за Фандъкова и ГЕРБ.

152

Пазарът е плюс

преди 4 години

Пазарът вдига стойността на целия квартал Младост.За разлика от женския, пазарът в Младост е културен и приятен.Прибираш се след работа, купуваш си нещо свежо и качествено от пазара, след това минаваш през хипермаркет за останалото и се прибираш за вечеря.Минавайки през пазара човек излиза за малко от роботското си ежедневие - Работа > хипер маркет > вкъщи. Пазарът дава приятен тип експириенс и допринася за качеството на живот в целия кв. Младост.

151

ГЕ ШЕФФ

преди 4 години

АМИ ТАКА Е, КАТО ИЗПЪРЖИХМЕ ИВАНЧЕВА

150

Анонимен

преди 4 години

Абе може и още малко.

149

Просветен

преди 4 години

Поздрави от Южния парк. Като видех накъде отива Младост още 2008 на хубавата жена тогава от по 1100 евра на квадрат продадох и двата си апартамента там в Епк блок/ да се чете цяло село/ на едни готини Хора от Симитли и Провадия. Сега бих казал, че съм направил сделката на живота си хаха

148

Да допълня...

преди 4 години

До Начо 142 Така е Начо. Да си купуват само апартаменти с гаражи , а не с празни магазини от долу. Така и строителните фирми ще разберат какво се търси.

147

Счети

преди 4 години

До до 157. Като ви гледам начина на изразяване силно се съмнявам да сте по-голям столичанин от мен, така че си задръжте обидите за вас и си живейте в мизерията щом ви е кеф.

146

кире

преди 4 години

Лошото е, че София отдавна е пълна със селяци, които адмирират до спирката да има незаконен пазар и като слязат от рейса да си закупят веднага картофи и домати!

145

до 157

преди 4 години

ахахаххаха "зелено място" смрадливия пазар с паркирали незаконно коли по тротоарите тва ли ти е зеленото място бе здуханяк селски .....

144

Анонимен

преди 4 години

Като минавам през Младост с колата, си изхвърлям пепелника през прозореца. То си е гето. Нека строят. Да стане като предградията на Рио Де Жанейро,

143

Счети

преди 4 години

Умолявам ви да гласувате пак за Данчето ! Гарантирам ви, че до 10 години няма да остане незастроено зелено петно в София и тротоар, който да не е превърнат в паркинг !

142

Жител

преди 4 години

До: 154Не се купуват гаражи защото или няма гаражи или са така построени, че са неизползваеми!

141

Себайтин

преди 4 години

Какво плюеш ве ей. Дал съм, ама е ново строителство до метро и сас парно. Сега да кажа мога да го продам и пак ще съм напред. Даже изгодно съм го взел. И за разлика от теб сигурно, аз парата кеш съм я извадил и съм платил на камара Сичко, не съм *** и нямам ипотеки.

140

V

преди 4 години

151, метрото ти е на 100 метра,

139

До 151

преди 4 години

До СебайтинОт нещата, които си написал, си създавам впечатление, че си доста ***. Първо - защото си дал 80к евро за 70 квадрата котура, и второ, защото си мислиш, че общината те е излъгала, а не брокерката. Търси си паркинга от брокерката.

138

Себайтин

преди 4 години

Като купувах жилище там преди 2 години брокерката значи ме е излъгала, щот каза, че от общината щели да го събарят тоя пазар и да ни направят паркинг асфалтиран там, че нямаме кафе да си паркираме колите. Сега а разбирам тука че блокове ша имало. Аз съм дал 80000 евро за 70 квадрата апартамент. Ха сега общината или да ми върне парите или да ми осигури безплатно място за 2 коли

137

Сашо строител

преди 4 години

Най обичам протестиращи панелковци. И аз имам искания, да се съборят грозните панели и епката около пазара. Ще ги видя тогава как ще ми теглят доживотни ипотеки за нови и качествени апартаменти

136

затова

преди 4 години

Манолова на Московска, Фандъкова в Сливенския!