135

Анонимен

преди 4 години

До българинАз само не разбрах, това стенограмата от Москва ли беше, или ти съвсем сам изплю тая бълвоч?

134

българин

преди 4 години

До всички американофилчета тук.Които щом чуят и прочетат темата щом е против Русия почват да се плюнчат и ни обясняват.Колко "гладни и бедни" били руснаците! Та да поясня нещо на американофилчетата! Русия разполага силни радиолокационни радари и системи на границата си.При засичана близо до нея.На американските самолети.Компютрите и системите на Американските самолети "полудяват" и излизат извън строя! И падат като зрели круши на земята! Схванахте ли вече за какво точно иде реч?-:)

133

43

преди 4 години

Най-големия слон е американския слон!Така добре ли е?

132

Анонимен

преди 4 години

до 15017 души които така жестоко ти нацъкаха "минуси" са убедени че съвсем не е идиотизъм да се разпиляват ресурсите на такава държава за тези цели, независимо колко много мизерства народа.

131

Анонимен

преди 4 години

...сделани в Москва и доправяни в сръбски гараж на майстор на Застави. Явно американските генерали не са знаели за тази свръхопасна технология и неразумно са пуснали своите летци на Ф-117 да камикадзе мисиии. Слава, другари, слава на Русия, УРАААААААААА!

130

Анонимен

преди 4 години

Като чета тук не се притеснявам за Русия. Дори всичките й генерали, стратези и военни да се гътнат наведнъж, тукашните русофилчета с техните широки познания по военна стратегия, тактика и отлично познаване на въоръжението на противника сами ще поведат Русия към победа. Например, от военните специалисти тук научаваме, че проблема със това да се свалят стелтове не била тяхната неоткриваемост, а това че нямало ракети които да следват стелта. По една случайност сърбите разполагали с такива ....

129

Руснаците...

преди 4 години

....възнамеряват да се отбраняват при евентуална миротворческа операция на чужди армии на своя територия? Скандално руско нахалство, как смеят?!?....

128

ГРУшник

преди 4 години

Ето ги полусекретните стойности на ЕОП в сантиметровия диапазон за стелтовете: Ф-117=0,2квм , Б-2=0,3-0,45квм , Ф-22=0,1квм . В метровия са около 0,5-1квм .

127

Чемодан-Вокзал-Сибир

преди 4 години

СССР и тя ги слагаше радарите и, и тя дрънкаше оръжие и изведнъж... взе че се гътна като болно животно в кланица. Руската империя (Путински олигархат по ново му) и тя започна да се подготвя за колача - от крадливите комунисти на СССР, до крадливи олигарси на Блядистан, руснаците са неспособни да създадат справедлива държава и освен да крадат за друго не стават. Тези варвари нямат място на географската карта на Европа, а русофилските въшки под строй в Белене, там да копаят тунел до комунист Китай

126

Анонимен

преди 4 години

Ако някоя партия обещае , че ще изчисти руските *** които тровят нета ще гласувам за нея!

125

До Анонимен 150

преди 4 години

Това е така, защото САЩ и ционистите искат просто Русия да я няма на белия свят! Нормално е да изразходва всички свои ресурси най вече за отбрана, иначе всеки друг "приоритет" за който ти говориш ще означава че няма да просъществува и една година... сега наясно ли защо приоритета и не е стандарта на живот? Ако трябва да повторя?

124

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

123

Анонимен

преди 4 години

От време на време играя на една компютърна игра (американско производство) - стратегия. В даден момент като откриеш една технология или иначе казано когато народът ти от играта се развие дотам, че да я открие, се казва следното, като перифразирам и не съм сигурен за точната сума: НАСА са инвестирали 2 млн. долара за да създадат химикал, с който да е възможно да се пише в космоса, а руснаците решили да ползват молив. :) - Това по повод един коментар по-долу относно Камаза и модерността на радара.

122

Анонимен

преди 4 години

Да ми хвали някои държава която не може да направи нищо като хората освен оръжия и дори стандарта на живот при наличието на най голямата територия за държава с неограничени природни ресурси е идиотизъм!

121

Reptile

преди 4 години

Пише РАДАРИ, а кравоглавите-кухороги пишат за РАКЕТИ, *** сър, просто - ***!

120

до 144

преди 4 години

Тази фейк новина я опровергаха не други а МОСАД.Още си вярвайте. Този инцидент не е бил миналата година.Убити са 43 сирийски опълченци и 14 души от редовната сирийска армия.Просто не ми се навлиза в подробности.А тази твоята"новина " беше разпространена от украински сайт . Данните на евреите показват ,че по това време ЧВК-Вагнер са били в Либия.

119

Атакист

преди 4 години

Монтирани на Камаз. Чудесен камион. Карам го с удоволствие! Като изръмжи мотора вдигам адреналина и кат настъпя газта Камаза лети! Ракети върху Камаз е система от бъдещето. Да му мислят янките.

118

До 144

преди 4 години

Ама защо се стесняваш ***, пиши направо за два милиона?Тя хартията търпи всичко.А най-добре вземи да пишеш детски фентъзи книжки. Може и пари да изкараш от това. Талант да фантазираш имаш, явно е.

117

До 120

преди 4 години

Ха, ха, добре бълнуваш! Налапал си се слафове от 1989 г и си ги повтаряш до днес едни и същи. Както са ти заредили плочата в СДС, така си я въртиш до ден днешен. Само не знам ти самия поне малко вярваш ли си или караш вече по инерция -АФАР изибщо липсва... Абе ти явно си влязъл вътре в радара на руснаците и направо диктуваш нещата както ги виждашОбаче като се събудиш, прозорецът отворен, вали и ти капе на главата, нали?Сложи си очилата и прочети статията, там пише за активна фазирана решетка

116

До До 136

преди 4 години

В същата Сирия миналата година американски командоси изтpeпаха 200+ руски военни без маркировка, даже не им оставиха време за реакция. Безаналоговата непобедимая и легендарная се *** като карпатски вълк, хахахаха