28

Анонимен

преди 4 години

Аз не вярвам в Амарика и на Америка! Мразя тази сатанинска измислена държава! Мразя и Не говоря езика и! Аз съм Българин и говоря само своят майчин език! Младите се поамериканофилчиха уви.Американската "демокрация" внесена ни им промива мозъците 30 г вече!

27

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Въпреки, че симпатизирам на Русия не мога да отрека, че американското кино е най-доброто в света.Холивуд е лидер, който води с няколко обиколки пред другите.Преди няколко десетилетия френското кино също беше добро, но в момента е далеч от американското.Разбира се, че има и много хубави руски филми. Особено тези посветени на войната.Филмът "Жокерът" е изключителен и бих го препоръчал на всеки мислещ човек.Хоакин Филипс е за Оскар. Превъплъщението му е изумително.Много стойностен филм !

26

Възрастен е...

преди 4 години

Хоаким(Йоаким) Филипс е брат на Ривър Финикс. Който си отиде от свръхдоза, за който помни. В бара на Джони Деп "Вайпър Руум". Стаята на пепелянката. Хероинът по тези времена беше модерен. Пепелянката е иглата с хероина, която ти хапе вената. После Ридли Скот го върна в голямото кино - той играеше Лошия имеператор в "Гладиатор". После играеше в биографичния филм за Джони Кеш.Но Жокер...? Най-добър в тази роля беше Джак Никълсън, следван от Хийт Леджъл и Джарет Лето. Последният евентуално.

25

Анонимен

преди 4 години

Аз вярвам на другарят Ким.

24

Анонимен

преди 4 години

Поредните американски т ъ п и з м и, насилие, убийства и жестокости. Залъгват наивниците, че това бил по-специален филм за по-интелигентни хора с някакви елементарни трикове за самотата, за наранимостта в душата и за чуството на мъст.А са си същите л**** като оня Тарантино, който ако махне насилието и убийствата от филмите му няма да има и един човек да го гледа .

23

Анонимен

преди 4 години

Значи Жокера на Хоакин Финикс е изпълнен с насилие, а Жокера на Леджър е супер пич...Поздравления за позитивното ревю. Нямам търпение да гледам филма.

22

11

преди 4 години

До ГАДОРЯНГениален е! Щом и ти го харесваш, гледай го в най-силната му роля, в The Master с другия великан, покойния Филип С. Хофман.

21

Моментум

преди 4 години

Гледах го оня ден в САЩ - не е за всеки определено. На мен лично филмът не ми хареса толкова много, но играта на Хоакин е за Оскар. Филмът ми идва малко повече кървав и откачен, но може би това е днешното общество.

20

R.I.P HEATH

преди 4 години

Не знам тоя какъв ще е, но най-великия Жокер ще си остане Хийт Леджър!

19

ГАДОРЯН

преди 4 години

Хоакин е голям актьор. Достатъчни са филмите Бъфало солджърс, Гладиатор, Вроден порок, а наскоро го гледах като наемен убиец в Никога не си бил тук. Поне така си превеждам заглавието. Няма какео да се лъжем, Хиливуд разполага с огромен запас от брилянтни актьори и режисьори. Затова и винаги ше ни изненадва приятно. Но корейците са още по добри. Такива трилъри и екшъни правят че просто да ви спре дъха.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Гледай екрана без да мигаш. Ако можеш.

17

Анонимен

преди 4 години

Ха ха, виждам че си е изтрил клипа, пълен със сексизъм, расизъм т.н, може да се види обаче в канала на Franko Blondee - the truth about joker - Stefan Molyneux

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен""Жокер" (а не жокера, както превеждате заглавието на филма)Ти па си много умен и ги разбираш ...

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Бра ... сега трябва и ютюбету ли да гедаме?

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Ъххх.... Не, че не беше страхотен ролята, ама да кажеш, таква нещо, определено не говори добре за теб.

13

Анонимен

преди 4 години

Жокера е само един- Джак никълсън!Хоакин Филипс може само да му диша прахта..

12

Анонимен

преди 4 години

Щом отявления националист и антифеминист като канадеца Стефан Мулинюкс е посветил за филма цял час коментар в ютуб канала си, обвиняващ за всичко жените, значи ...

11

Анонимен

преди 4 години

ХА-ХА-ХА !!!преди 11 минутиАбсолютно!

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Разбира се, че филмът е брилянтен !*** обаче предпочитат да гледат разни блудкави сериали и филмчета за чернокожи ченгета-герои ...Играта на Хоакин Финикс е невероятна. Този актьор не го бях чувал никога досега. Вероятно няма и да го чуя повече ...В образа на Жокера този човек изигра ролята на живота си.Самият филм е изключително стойностен. Носи голяма поука !Никой не се ражда злодей !

9

аже

преди 4 години

Филмът наистина е страхотен - въздействащ и истински. Хоакин Финикс е уникален - заслужава Оскар, ако изобщо това има значение . Гледайте го!