68

Ъъъъъъ

преди 4 години

За ХИВ-позитивна, може, за другото не съм съгласен.

67

Време за промяна

преди 4 години

До Наблюдател: Дали ще се изчистят или ще продължат по същата гербаджийска схема зависи само от софиянци. Ако сте за това нещо да се промени към по-добро гласувайте за Мая Манолова. Ако ви харесва да продъжава застрояването на кварталните градински, обществените поръчки за "наши хора", ремонти като този на Графа, гласувайте за Фандъкова. Изборът е ваш.

66

Анонимен

преди 4 години

Тая е кандидатурата на Пеевски и Корнелия

65

Наблюдател

преди 4 години

Тъкмо след мръсната сампания ще се изчистят нещата.

64

Паисий

преди 4 години

До F5Хареса ми определението ти, че ако хората от затворите получат право да гласуват, то БСП ще спечели!?!?!?!?Значи на тях се крепи електората на БСП!

63

ПЕНКО

преди 4 години

"НАРЯЗАН ПЛАКАТ" = " ДЖИПЪТ НА ФОЛК ФУРИЯТА ОТКРАДНАТ " !!! НАЙ-ЧЕСТО Е ПОЗИТИВЕН -ТЕСТЪТ ЗА БРЕМЕННОСТ !?!?!?

62

Анонимен

преди 4 години

Манолова е ***, популист и демагог. Ако още от сега започва да си търси извинения, по-добре изобщо да не продължава и да се откаже.

61

F5

преди 4 години

А сърбите в София защо имат право да гласуват, след като не си плащат данъците, сигурно те избират фъндъчката.Защо хората по затворите и под запрещение да нямат право да гласуват? Нека получат това право, и от БСП ще спечелят изборите, и това не са никакви луди хора, че да са под запрещение, това слаабоумните психиатърчета на тикквватта го диагностицират.

60

ако не знаете

преди 4 години

след загубата пчеличката мая ше се прави дълго на жертва! най вероятно ше намери костинбродски фалшиви бюлетини :)

59

Анонимен

преди 4 години

Малката избухна, всички пръсна, с един милион за ден, право стрелям, рухваш, издъхваш, недей се сравнява с мен, малката не жали, колата пали, във въздуха тоя град!

58

F5

преди 4 години

Пътищата не се ядяли, а кой ще светне, че тези пътища не са хубави и за нищо не стават, пързалят.

57

F5

преди 4 години

Тиккввата копа за метро да заравя зли магнити, София много потърпевша, отвличат хората по психиатрии,в социални домове, натопяват ги да ги вкарват в затвора или ги отвличат в чужбина,това на улицата са визуални макети на хора и на коли с фалшиви звуци, хората ги няма!Имаат и градове двойници, които ще рухнат, толкова добре са построени, жалко за жилищата на хората.Освен,че правят монтажи на камери, отвличат хората,гласуващи за друга партия и така от ГЕРБ печелят изборите,с измама.Да обжалватсъда

56

Корекция

преди 4 години

Майя манолова беше на протестите и обяви позиция против центъра за наркомании. За разлика от Фандъкова та изказа позицията си в подкрепа на обикновенния човек.Има видео в ютюб, но не се шуми.

55

sofeto

преди 4 години

От прочетеното само лични възхвали и жалвания а какво евентуално ще промени за по добро в гр. София и живеещите там "ни дума, ни вопъл, ни стон"!

54

Кмет на гражданите?

преди 4 години

Защо никой от кандидатите още не се е обявил в подкрепа на гражданските протести проив малоумнопоставения център за алкохолици наркомании до двора на детската градина в жилищен квартал? Какво чакат? Властта се дава от хората!Хората не искат много. Има далеч по-удобни места за такъв център извън жилищните квартали на София!

53

Анонимен

преди 4 години

Моля? Позитивна капампания? Дето само плюе и на бялото вика черно. Дето сега е готова и гащичките да си свали. Обещава безумни неща и лъже за направни вече неща. Ами след "асфалта не се яде" и "бусовете с двойни дъна от Костинброд", дето така й не ги намерираха. След "аз предложих Пеевски" и "да подкрепим правителството на Орешарски"/"Кой".PR ход.Нищо друго.Взеха й колата от НСО, ауу!Не казва нищо за катастрафота предизвикана от безумна маневра на возещата я от фризьор.Така ли спазва правилата?

52

Анонимен

преди 4 години

СЕГА ОСТАВА ЧЕРВЕНИТЕ ДА ЛЕПЯТ АГИТАЦИОННИТЕ МАТЕРИАЛИ НА ГЕРБ....

51

Анонимен

преди 4 години

ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ- УПРАВЛЯВАЩИ ДА ЛЕПЯТ АГИТАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ НА ОПОЗИЦИЯТА - Е ТЕ ТАКОВА ЧУДО НЕМА ПО СВЕТА...И ПОСЛЕ КАКВО ОЩЕ ДА ОЧАКВАМЕ...

50

Паисий

преди 4 години

До ЛокиАми те социолозите даваха преднина за БСП и преди Евроизборите!А то какво стана?!?!?

49

Локи

преди 4 години

До ПаисийДругарю Паисий, хубаво си мечтаете вие, но социолозите дават преднина на Манолова.