7

Анонимен

преди 4 години

САЩ си имаха Виетнам, СССР - Афганистан... сега Турция ще се набълбука в Сирия.Който не чете история - повтаря грешките.

6

Психодиспансер

преди 4 години

Турция е на път сама да предизвика и изживее това, което на нас ни бе наложено от Ялта. И тогава ще види кон боб яде ли.

5

Salim

преди 4 години

Въздушните удари бяха срещу конвой на американците за кюрдите включващ ракети земя-въздух. Представете си какви хора са тези съюзници. Но с Турция удариха на камък. Тази земя е печелена с много кръв. Байракът е ален от кръвта на падналите за него, а в Турция има и висши генерали готови да паднат за него, не наемници като реднишките. Операцията започна. Аллах да ни брани и води.

4

Анонимен

преди 4 години

Плюете ги, ама за разлика от нашите велики главатари, техните имат гръбнак! Тръмп ако каже, че ще ни ъсипе икономиката (както САЩ направиха преди 26 години), всички коли на НСО ще са пред посолството на молитва. Прав е дългия - няма такава държава! Не че ще я оправи и той де...

3

Шкембе четник

преди 4 години

Какво ли ще стане ако 1000 от тези 3200 турски танка утре в 06:00 ч. сутринта пресекат държавната граница при Капитан Андреево? До 10:00 ч. проблемът с регистрацията на партията "Няма така държава" ще бъде решен!

2

Анонимен

преди 4 години

Стана ли лирата 5 стотинки?

1

Анонимен

преди 4 години

Гадно турциии! Страната вид огромен зор, а вии... Вкииии гадняри гадни гадовеееее... Виииииии ле я. Аоадате сега! Осмамци гаднииииии