316

Анонимен

преди 4 години

Докато има балъци да купуват американски *** ще е така.

315

Анонимен

преди 4 години

До човек"Та тогава гледах CNN и съветска телевизия."Ти си гледал най-голямата помия. От CCN по-фалшиви новини трудно се намират. Питай бай Тръмп и той ще ти каже.

314

Анонимен

преди 4 години

До малко сметкиИнгбанк Холандия е действителният собственик на Лукойл! Другото е лъжи и пак лъжи! Те определят цените!

313

Анонимен

преди 4 години

Попрочетете кой е действителният собственик на Лукойл - Ингбанк Холандия, има 67%! Ето кои определят цените!

312

Анонимен

преди 4 години

Русия плаши с оръжие, защото ги има оръжията. И американците плашеха с бомбардировки, но руснаците дадоха С-400 на Турция, Индия, Китай и американските бомбардоровачи ще капят като зрели круши от небето. А Русия ще им потопи самолетоносачите с хиперзвукови ракети. И тогава на американците не ще им остане друго, освен да се преселят на Луната или Марс, защото ще им стане тясно на Земята

311

Анонимен

преди 4 години

Попрочетете кой е действителният собственик на Лукойл - Ингбанк Холандия! 67%, имат, ето кой определя цените!

310

Ех рушняците ?

преди 4 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.

309

Анонимен

преди 4 години

Да правят 2000 евро мин.заплата и 1000 евро мин.пенсия и ще ги посрещем с цветя .

308

Зозо

преди 4 години

Значи путин всеки ден се хвали какви ракети сложил в Крим. Ние с кръстени ръце ли да стоим? Веднага да докарат тук всякакви ракети, самолети и бомби от САЩ!!!

307

Анонимен

преди 4 години

Колкото ЕС ни оправи икономически (Фолксваген ни заличи завинаги благодарение на правилата в ЕС)толкова и НАТО ще ни спаси от агресия поради чл.5 от договора.Разпадат на запада е въпрос на няколко години а не на десетилетия.Сори но това е положението.Стартът вече е даден и спасение няма.Щом НАТО-вските страни настръхнаха една срещу друга,значи краят и на НАТО е близо.

306

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 339Много точно!Какво е НАТО? Организация на Северноатлантическия договор, нито сме на север, нито на атлантика, нито сме наглосакси.

305

колко удобно

преди 4 години

Според друг доклад, САЩ се опитва да завземе нефта на Венесуела и да завладее Куба.В тази връзка е наложително в споменатите две държави да се направят руски бази и разположат ядрени ракети.Очаквам вой и мучeнe на ЕРД.p.s. За сведение на сащ-исаните, Черно море не мие бреговете на Флорида.

304

Анонимен

преди 4 години

До ivailoСтраха от рашките е като страха от пиян шофьор: не те е страх че може да те изпревари, страх те е че може да предизвика катастрофа.

303

ivailo

преди 4 години

До Червен боклукСамо отчаяните еврогeйци се страхуват от Русия, нормалните хора - не.

302

Червен боклук

преди 4 години

До ivailo то няма смисъл да се обяснява, само *** не го забелязват

301

само не разбирам

преди 4 години

Само не разбирам защо толкова много рускини се женят за българи ,но никога за фенове на пyтаран или за соц носталгици.Ще рече ,че рускините бягат от путиновия рай и смятат българските русофили за некадърни мъже?

300

Анонимен

преди 4 години

До малко сметкиМи, те русофилчетата тук искат на останалите да им е зле, не на тях да им е добре. Между другото, това е типично за хора, които знаят че колкото и да се напъват не могат да постигнат много в живота, тъй че няма значение дали условията да просперират са добри. Сеееееееш ли се?

299

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

298

Krom

преди 4 години

Нека от днес назовем с подходящото име този форум - "Болен русофил". Тук е пълно основно с такива. Пишат под чужди никове, смятайки, че така уязвяват тези които не харесват. А всъщност - обиждат себе си. Долно, но какво друго да измисли нискочелия Русофил? Аргументи няма - тогава, поне шумкарщина някаква.

297

малко сметки

преди 4 години

Цената на газа за България по русофилски е тройна на това което плащат други. Дори САЩ руската газ я купува по-евтино. Причината е русофилската клика у нас която ни краде в комбина с путиновите олигарси.