32

Асан

преди 4 години

Фандъкова има много офшорни сметки но кой ще го каже ?Тя е най богата жена в България +Фандъкова??

31

Анонимен

преди 4 години

За Манолова е сигурно, че доста разбира от икономика. Който е видял къщата и, в която живее с последния си мъж няма начин да не признае, че Майчето е много грамотна в тая дисциплина. Втори въпрос е, че със заплата на омбудсман и на депутат такъв дворец не може да се построи. Ама на електората колко му трябва. Манолова е поредната топла връзка между Борисов и Гергов. И така добре ще ви го .. че ще се чудите откъде ви е дошло да главата.

30

МОСКОВ, МОСКОВ

преди 4 години

като стар седесар обаче лъже та се къса. Имали двете недостатъци. Едната не разбирала от икономика, а другата била честна видите ли какъв НЕДОСТАТЪК сочи стария шмекер. И двете твърдения са лъжа. За Манолова не знам, но Фандъккова нищо не разбира от икономика, а на всичко отгоре се прави на честна. Уж все последн аразбирала за далаверите на ГЕРБ

29

Анонимен

преди 4 години

Остави, че нищо не разбират освен от глезотии /особено Майчето/, че се чудя как можаха да ни ги натрапят за фаворитки. Това е да видиш колко е елементарен българинът. Ама какво да гледаме - избираме си ***-оти 30 години и свикнахме само такива да избираме.

28

Казуар

преди 4 години

Трябва да се изучава в университета как Данчето от детска учителка по руски език стана супер меринджър.

27

Анонимен

преди 4 години

Спред мен и двете от нищо не разбират от икономика.Въпросът е коя умее по-добре да лъже.

26

Анонимен

преди 4 години

Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа!

25

не разбира от иконом

преди 4 години

Манолова не разбирала от икономика.Но сигурно, че тя разбира от право, разбира от социална политика. А от какво разбира учителката по руски Фандъкова?Но тя няма и нужда да разбира от каквото и да било. Тя е само марионетка на Бойко

24

Чавдар Михов

преди 4 години

"Фандъкова например не може да лъже.", отсече журналистът Юлий Москов.За сметка на това т.нар. журналист Юлий Москов е специалист в това отношение.

23

Никога Костинбродска

преди 4 години

Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. Не сме забравили.

22

Анонимсиноним

преди 4 години

Видяхме руската учителка Фандъкова колко разбира от икономика, след като София за нейното управление има дългове от 750 милиона. Всички политолози са купени от ГРОП.

21

мак

преди 4 години

бб има представа само от пожарникарство, а вижте, докъде е стигнал, чак премиер е станал. А за фанд. какво да се каже, има опит от години като кмет, факт, но не може да кметува вечно, защото не е морално. Но по-важното е, че е от управляващата партия, така че стига сте й правили поредна реклама.

20

Глас от Провинцията

преди 4 години

Вчера минах по ул.Хсйдушка гора(пресечка на Дойран)По-грозна и *** улица не съм виждала.Разбити тротоари,преливащи кофи за ***,няма никъде кошчета,но на три места видях кашони,които изпълняват тяхната функция,никакви градинки или детски площадки,няма даже пейки и мирис на запръжки,които в провинцията даже отдавна сме забравили.

19

Фандъкова

преди 4 години

Най -добре може да КРАДЕ.

18

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова не можела да лъже! То всеки може д алъже, ако поиска! Фандъкова по-скоро не иска да лъже! Практична личност!

17

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова не можела да лъже! То всеки може д алъже, ако поиска! Фандъкова по-скоро не иска да лъже! Практична личност!

16

Анонимен

преди 4 години

Какъв независим социолог може да е Пиргоа, след като на по-миналите Евроизбори дъщеря й беше кандидат от листат а на БСП. Жив рекламен агент на БСП си е! Другия до нея същата боза! Моля ви, не им давай думата на тези, ставате смеша медия! Колкото и да ви плащат за техните червени полйутсии върху вашите розово-пембени чаршави,.. все е малко за загубено-липсващия ви имидж. А, ко, не, меринджедии от "Днез"!? Ризил!

15

Божее

преди 4 години

Тротоарите в Банишора,Връбница,Надежда ,Обеля около блоковете разбити и оакани от кучета,но вместо да ги оправят Фандъкова каза,че ще строят в София по кварталите10спортни зали.На кърпени *** диамантен пръстен.Магистрали,зали и къщи за гости на наши хора.На гол г..з,чифте пищови.

14

Мая-гургулица

преди 4 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

13

доДНЕС БГ

преди 4 години

извинете НЕЕ МАНОВОВА а МАНОЛОВА