20

Анонимен

преди 4 години

Всяват паника тези ***, които ходят в София да викат простотии. Хора, които не могат да четат, или не могат да разберат написаното. Те вярват само на това, което "една жена каза". Или на фалшиви и измислени текстове. Те му викат няма страрегия, ама що имало закон. Ами има закон, защото по целия свят е така. Ако искаш да се върнеш в средновековието, или в мала Азия - разкарай се. Писна ни от мракобесие. Те животните имат права, ама видиш ли децата нямали. Къде се намирате и кой ви дава право?

19

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да ги плашат. Идват избори и шайката разчита на тях.

18

F5

преди 4 години

Да изкарват хората от лудниците и защитените домове, народът там! По всяко време имат право на обжалване, това на тикквата простотииите, решил съда и няма право на обжалване!

17

Гина

преди 4 години

Пускам го пак... . С промените ще отнемат деца по анонимен сигнал. Родителите ще могат едва след месец да пледират невинни. Социалния агент ще може без заповед да влиза в дома ви. Вина за неверен анонимен сигнал няма кой да носи..... Въобще .....ЗАКРИВАЙ

16

Анонимен

преди 4 години

Силистренският прокурор и-бан отзаде, правил секс с баща си Въльо, проверете ако не вярвате! Не си пере на-***-ните ***, които носи на *** си, бачка като наемен убиец, газил нарочно хора с буса си в Румъния, излиза и в чужбина да извършва обири, замеря през терасата хора с предмети, много прос т изро д и мазник. Най-нагло регистриран за луд, ми да не излиза от лудницата тогава!

15

Гина

преди 4 години

Цензура..... изтриха ми коментара 30 сек.след публикуване. И то не заради псувни, а заради истини.... неудобно им стана

14

Анонимен

преди 4 години

Учени роми,които знаят да четат и разбират не им трябват!Няма как да им купуват гласовете и ги ръководят със страх и незнание.Трябват им неуки да им пуснат члга,кебапче,50лв и да им кажат кого да избират на избори.Ние нали не скачаме българите и си плащаме за да ги хранят с помощи?!Малко хора осъзнават,че ако ромите знаят за кого гласуват и какво правят България ще тръгне напред.Защо да ни тежат на ръцете и да им плащаме помощи?Трябва да се образоват ромите!Искам и те да имат задължения не само

13

Анонимен

преди 4 години

Някой вярва ли на днескашния цирк,тихомълком подкрепян и от държавната машина- просто тези ученици не ходят на училище и министрът при посещението си ,щеше да е като в необрано лозе

12

F5

преди 4 години

Вече по цял свят има градове двойници, които най-вероятно ще рухнат съвсем скоро, имайки предвид колко добре са построени. Защо тогава са тези визуални макети на хора и на коли по улиците?

11

Гробокопач

преди 4 години

На Бохо Кратуната, калинките;)))... Глейте ся, Бойо толкова пара фърли по даскалята да му гласуват, а директорите да одат да сбират *** по маалите, отчетен бе "ръст" на върнати чаааавета в уяилищата, всияко тръгна да тече по меди масло... "и бууумм, атентат на БСП;))) Станишев и Орешарски, им обещали децата да учат в Гърция и Германия;)))

10

Анонимен

преди 4 години

Vsickii balgari sreshtu romite v tozi forum,izhlegda. Da si rasist I ksenofob e prisashta certs na balgarite tuk.Ami Kato me vi haresva terminals e otvoren.

9

F5

преди 4 години

Политическият вот е манипулиран почти по цял свят, барат вътрешните часовници на видеокамерите! Може би и за Африка се отнася!

8

Анонимен

преди 4 години

И на интитуциите и на ония...IQ то клони към нула..

7

Анонимен

преди 4 години

институциите в Сливен много си ухажват ромите,защото зависят изключително от тях,все пак са една-трета от населението на града

6

Анонимен

преди 4 години

Смех...)))

5

Елемаг

преди 4 години

Детето не е на училище и няма извинтелно обяснение за това.Следователно след необходимите отсъствия се прилага законът и се спират помощите...ТОЧКА.Защо се дискриминират българите в случая?Ако българче отсъства му се спират помощите,а тука се влиза в обяснителен и едва ли не извинителен режим.Държавата на съд в Страсбург.Българите се дискриминират от просветното най-нахално!!!

4

шматка

преди 4 години

А и дежурния БСП активист слага минус.Защо ще и е на властта да всява паника срещу изборите.Да работи срещу себе си.Комун. номера край нямат.Това всъщност не е ли тероризъм.ДАНС да не спи

3

шматка

преди 4 години

БСП в атакаПреди избори винаги създават провокации.

2

Анонимен

преди 4 години

С нискоинтелигентно население е страшно пускаш слух и държавата се закрива.

1

Анонимен

преди 4 години

Ако учат ще разбират за кого гласуват и няма да им се получи сметката на тези дето ги ръководят.Затова им пускат слухове.Типично ченгеджийско мероприятие!