289

до 302

преди 4 години

2,5% - Ок, ама като ги разпродаде, не са толкоз малко.Това е и му основната цел.

288

нов

преди 4 години

Аз му давам 2,5%. Малко съм стиснат :)

287

чалгата слави

преди 4 години

Е те тоя пезевенец .... на целокупното българско племе!И ако и тази мутра вземе, че стане фактор в изстрадалата ни татковина наистина нашето племе трябва да се заличи от земята!

286

Анонимен

преди 4 години

Дори и така нареченият "цар" да се върне, пак би събрал повече гласове от високоплатената поръчкова учиндолска ***, хамелеонът ряпа да яде.

285

Анонимен

преди 4 години

След ерата на недоразумението Плевнелиев,всеки който влезе в политиката не би трябвало да ни учудва!

284

Падре

преди 4 години

Учредителите на партията са все едно членовете баламурници на пловдивската пирамида SCI/Saveway :D

283

Анонимен

преди 4 години

Aбе не знам защо, но дори и Сидеров ми е по-симпатичен от този.

282

Анонимен

преди 4 години

Уважавам слави, като работещ човек. Но не мисля, че в тая ситуация в света ни трябва крайна политика. А той говори черно и тъмно за всичко. Готов е да се кара и да създаде големи проблеми. На границата ни изгрява доста лоша диктаторска особа, която скача на двете супер сили в света. Една грешна стъпка на Слави или хората му... Ще ни създаде страшни проблеми. Не знам.

281

До Анонимен 292

преди 4 години

Тука си прав 100 %............................преобладаващата част от българите са тотално зомбирани от медии и мобилни телефони...............абсолютна дезинформация и промиване на мозъци!

280

до 11

преди 4 години

Вече няма светлина в тунела.............тая "държава"............по-скоро територия е тотално скапана и окупирана от мафията!

279

11

преди 4 години

До фактитеДобре, бе факт: Ти кажи кой е правилният избор, като си толкова запознат.

278

Анонимен

преди 4 години

До фактитенямаш си на идея колко зомбита висят пред телевизора и ще гласуват за него

277

Анонимен

преди 4 години

В Италия избраха един комик за политик................и са цъфнали и вързали.................сега изберете Слави Трифонов......................ама вярно сте много прости!Италианците също не са много умни....................но така е в тия две държава, управлявани тотално от мафията!!!

276

фактите

преди 4 години

1.Слави Трифонов е член на масонска ложа, той беше направен масон от Илия Павлов и хората на "Мултигруп".2.Слави да си гледа шоубизнеса, където му е силата, а на политиката, защото разбира от политика, колкото Цецка Цачева от ядрена физика.3.Слави няма да оправи България................но като сте прости..............гласувайте за него!

275

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО СЛАВИ!!!НИКОГА С ГЕРБ НИКОГА С БОРИСОВ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА!!!

274

политбюро

преди 4 години

след вчерашното изпълнение на Волен и днешното на Слави става ясно,че двете кратуни са решили да си разменят местата,да видим дали Сидеров ще направи вечерно шоу

273

то въпрос

преди 4 години

Защо ли не се събраха У нашето мазе? По-скритичко Е?Няма медии, а ако нечий телефон изчезне.,.все едно не го е имало ! ;)Good...,.

272

Анонимен

преди 4 години

МИ ТЕ МАСОНИТЕ СА ТАКА...

271

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 4 години

могат да възродят България. И делата и програмата им го доказват! Прочетете и гласувайте! И не отивайт за гъби, защото после само ще си лаете по форумите!

270

ПроСоТо

преди 4 години

До КазанджияЯ!..Добре че мернах емоционалното ти слово!..Та:-Я обясни на нас-простите люде,как Славейко ще "Направи нещо за бъдещето на Отечеството ни"..!КАК и какво ще направи чалгаджията "За бъдещето на Отечеството ни",като всичко се определя от така нареното "Народно събрание"?!Може би той и бръснатия "Годжи" като седнат в креслата ще определят "политиката" на страната?..Открехни ни,драги,като как ще стане това?..Две чалгарски креатури да "определят " ситуацията в Бг ?