304

Анонимен

преди 4 години

Не е той, но друг бесепар е.

303

Анонимен

преди 4 години

... и да добавя. Това е оня дето Ви нарече че българските избиратели са 80% идиooти.. и сега доказвате колко прав е бил!

302

Анонимен

преди 4 години

невинен го държаха 12 години, само защото убития агресор е син на депутат от БСП.

301

Анонимен

преди 4 години

Да ходиш в банда от 16 гологлави да търсиш жертва за насилие по нощите, ама да попаднеш на някой лудичък, безстрашен и с нож и да си намериш майстора - интересен случай. Според мен също Полфрийман е герой и е лежал твърде дълго.

300

Анонимен

преди 4 години

Но ако е в някоя "бяла" дъжава няма да се случи така нали....Точно обратното. В Западна Европа за това убийство дори поначало никога нямаше да получи 12-те години, които ефективно лежа. Щяха да са много по-малко, а от тях щеше да излежи най-много 2-3. Там наскоро имаше предумишлени убийства по особено жесток начин, с голям обществен отзвук, на беззащитни, включително след изнасилване, за които дадоха хо 6-8 години. За САЩ не знам.

299

Анонимен

преди 4 години

Не бащата на Монов, никой да не е на негово място. Но да можеш да се браниш. Четирима млади, яки, разбиват една къща. И собственика , старец, стреля, брани се, и го съдят. Е, държава ли е.

298

Естет с шалче

преди 4 години

Да съди бащата на Монов за няколко милиона и да си бега по живо по здраво плюс съд за държавата заради безхаберието на органите.

297

nn

преди 4 години

До 307За пореден път повтарям. В случая има убийство и то не е по неизбежни обстоятелства. Всички сами потвърдихте че той освен че идва сам на няколко пъти се връща да се заяжда с групата значи не се е чувствал толкова застрашен че да вади нож. Фактите са такива. Това е, точка. От там вече идва платеното от чужбина антибългарско БХК което прави мизерия и всички се напдреварвате да лижете зад.ни.ци.

296

Анонимен

преди 4 години

И не съм ***. В България защитата на живота ти трябва да е на първо място в закона. А не, бе те щяха да го посритат малко да го оставят да си ходи. А той видиш ли им се бърка че, и за два три шамара им вади нож. Пък и се пази като го обграждат.

295

до 301

преди 4 години

Ами ако имаш София за квартал населен с чернокожи.....?!?!!! И трябва да се държим като тях ли,що ли?!Пребий го пък после питай. Да, обаче нещата в този случай завършват с убийство!Лошо за родителите,лошо за убиеца! И сега какво правим с твоята теория? Истината е ,че поведението на всеки следва да бъде поне малко съобразено с приличието,като не броим закона. Защото за много хора той е неразбираем.Оставете хората които разбират да и вършат работата.

294

Анонимен

преди 4 години

Когато видиш че пребиват човек, и се намеси, дори и с устна забележка, агресията се прехвърля върху теб. Кой не е виждал такива групи, и хората гледат на страни.

293

Анонимен

преди 4 години

Добре платена статия и подържана от голям брой ***.Това за един убиец.

292

nn

преди 4 години

До Анонимен (303)Благодаря че разкри истинската причина за натиска по това дело. Нападнатия е бил ***.н. гал. Т.е. демокрацията и равноправието ви е пълен фалш. Понеже бащата е лош комунист дайте да му избием децата и да пуснем убиеца. Но ако е в някоя "бяла" дъжава няма да се случи така нали.

291

Анонимен

преди 4 години

Има много българи по света, не роми, българи. И ако се защитават с други ли закони( за чужденци ) ги съдят. Говоря за Европа. И защо трябва да съм на страната на глутница? На мястото на рома можеше да е момче с момиче, или възрастен човек.

290

nn

преди 4 години

Още един въпрос до всички интернет минжитурки: защо като са го набили първия път не е спраял минувачи или да се обади за помощ а ходи да напада 15 пияни човека. Ако вашето дете беше на негово място пак ли така злобарски щяхте да нападате.

289

nn

преди 4 години

До Az (300)Приятел ходи в Ню Йорк влез в някой квартал в черни и се опитай да направиш забележка да видиш какво ще стане. Сигурен съм че има такива квартали и в Аборигения. Как може да защитавате чужденец а да не говорим че е извършил убийство и то сам е влязъл в спора а не е нападнат.

288

Az

преди 4 години

До Анонимен 294 Да не би да искаш да кажеш, че е забранено да отидеш и да направиш устна забележка на някога, за това как се държи на публично място ? Мисля, че разбирам, защо убитото *** Монов има толкова подръжници - същите като него - без домашно възпитание и неинтересуващи от обществени порядки и култура. Но колкото и да лъжете - Джок НЕ Е УПОТРЕБИЛ ножа си нито при първото нито при второто отиване до групата. Яд ви е че е останал жив от канонадата камъни и се е защитил успешно.

287

Анонимен

преди 4 години

Само в България ако те нападнат 15 души и извадиш нож и се защитиш те съдят. Другаде по света може да те съдят за притежание на нож, но не и за това че си се защитиш. Макар че носенето на нож не знам да е забранено.7

286

nn

преди 4 години

До всички спецове по интернет писането: Ако аз замина за Австралия и започна да ходя по улиците и където видя нередност раздавам правосъдие и вадя ножове какво ще ми се случи ?

285

nn

преди 4 години

До Баба Вуна (296)Тогава ако всеки въвежда сам ред стават безредици и държавате е ненужна.