19

Анонимен

преди 4 години

Само в Русия можеш да станеш богат с тежък труд. Като любимият олигарх на Путин-Абрамович започнал с валутни далавери.Сега тежък труд полагат работниците му. Пък той изнася парите на запад за имения яхти, футболни отбори.А стотици хиляди руснаци се изнесоха в тази лоша Америка вместо да богатеят у дома. Сред тях много учени и предприемчиви хора като Сергей Брин от Гугъл.То и Мария Шарапова сами се води рускиня. Живее си във Флорида. Не е стъпвал в Русия от години

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Ако беше Е класата, разбирам ама CLA-я е една гадна кошница, която само вреди на имиджа на Мерцедес ...

17

Анонимен

преди 4 години

Тая медия има много против Мъск, ел. возила, Мая Манолова, емигрантите, Атака (разбираемо, но само за тези), Слави Трифонов, както и всеки, който по един или друг начин застрашава паричките и властта на шефовте й ...

16

42

преди 4 години

Един побъркан сатанист с мания за величие и отпусната солидна сметка от евреиските банкери, за да се превърне в поредния фалшив пример за измислената американска мечта. Не си мислете, че някой и в САЩ е станал богат само с работа и късмет. Това са илюзии.

15

Край

преди 4 години

До 10 да сравняваш Тесла с мерцедес е като да сравняваш смартфон /даже китайски/с нокия 8800.Света избяга, чичо застинал.

14

Анонимен

преди 4 години

И БГ така се управлява..

13

До men

преди 4 години

Tия "макети" на ракети вече няколко години имат повече изстрелвания изведен товар от Роскосмос. Направиха за смях Рогозин който се базикаше с първоначните опити за връщане на степени. Е сега редовно се връща първата степен и се използва неколкократно(засега 3 пъти)Спейс Х създадоха, а и използват най-тежката ракета в съвремието.Та така с макетите

12

До Мери

преди 4 години

Кои са ТЕ, които дават пари. То и тук се раздаваха пари с куфарчета.Но що някой не се хвана да произведе нещо.Хотели, строителни фирми, търговийка.Просто в САЩ са най-добрите условия за бизнес от векове. И прибират най-добрите мозъци именно с това.Голяма част от най-големите световни мозъци са в американски университети. Защото са най-добрите в света. А привличайки най-добрите те продължават да са най-добри.А Мъск печели първите си милиони създавайки ПейПал.

11

Анонимен

преди 4 години

До Мери Господарска 9По принцип си правна но в конкретния случай имаш грешка. Елон Мъск е роден в Южна Африка. На 18 години емигрира в Канада (майка му е канадка) а след това и в щатите.

10

Анонимен

преди 4 години

В САЩ Тесла модел 3 струва с 4000 долара повече от Мерцедес-Бенц CLA 1,8 мотор бензин.Какво ми приказвате че не сте сектанти при тва яко изтрещяли?

9

Starship

преди 4 години

Елон Мъск е изпълнителен директор и движещата сила зад две супер иновативни компании - Спейс Х и Тесла. Такива като него се раждат един на един милион.

8

Мери Господарска

преди 4 години

А никой ли не си задава въпроса защо точно все в щатите се раждат такива велики мениджъри ? Предимно там. Ами защото те си печатат парите и те си решават на кого да ги дават. И защото долара все още е световна валута въпреки всичко. И защото могат да купуват мозъци от цял свят. И защото в щатите са университетите от Ivy League.

7

Анонимен

преди 4 години

До Русия=ПсихиатрияУф недей, че на *** 20 сирените вече вият тревога. Ей сега ще се изсипят двамата кутки на смяна.

6

men

преди 4 години

какво му е умното на тоя *** освен че е прочел две три фантастики и решил да излъже зомбираните американци да му дадат пенсиите си и да пооткрадне държавна пресно напечатана пара. долно проектче на ЦРУ за финансиране на мръсните им преврати и игрички. всичко му е пълен ***. колата си я купува почти готова и я разваля, цената няма да я коментирам, слънчевите му батерии фалираха вече, с тунелната си компания е прокопак един канализационна шахта мисля че около километър дълга, макетите на ракетите и компютърните му графики не струват. много умен.....

5

Русия=Психиатрия

преди 4 години

Има ли друга автомобилна компания освен Тесла която харчи нула долара за реклама?

4

Русия=Психиатрия

преди 4 години

Съвсем очевидно е че Мъск изпитва неприязън към разни мързеливци и бездарници които по цял ден само подпират бюрата но искат да лапат големите заплати. Няма как един човек само за няколко години да отнеме бизнес от Роскосмос за милиарди без да е гений.

3

Анонимен

преди 4 години

тесла е един доста нискокачествен автомобил какви високи стандарти?производствената ьена е неоправдана струва повече от мерцедес а отвътре е като форд.че и на загуба бил видите ли колко лукс ви давам за шепа стотинки а то "шепичката стотинки всъщност е 4000 долара повече от Мерцедес-Бенц.пунта мара премиум и той.

2

Анонимен

преди 4 години

мъск има много пари.поради тая причина може да прави каквото си поиска включително и пълни глупости.умен умен колко да е умен.гледал съм му всички презентации ,не изглежда много умен по-скоро леко луд.има някакъв фанатизъм в това което казва хубаво така е решил такъв е.но не разбирам как така от нищото осбовава фирма и почва да печели милиарди след 2-3 год.очевидно някаква сила в сянка му помага не мислите ли?

1

Бау

преди 4 години

Много умните хора са така.