101

krasimir.dykov

преди 4 години

Малее милиционери в телевизията това не беше се случвали никъдеееее

100

ПроСоТо

преди 4 години

отдавна не гледам така наречената "телевизия",но май ще се замисля дали да не надниквам от време на време там..Такива ЦИРКОВЕ къде другаде могат да се видят?Обаче:-Жандармерия изкарала Сидера от студиото....ЖАНДАРМЕРИЯ!!!!!!..В СТУДИОТО НА НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ!!!!!!!!!Е,следващия път да си донесат гранатометите!..Те от това разбират..."Мюнхен,1939-та"...Веднаж подпалиха "партийния дом",сега е момента да приложат тая тактика към "националните радио и телевизия".Питбул трудно пуска кокъла

99

Анонимен

преди 4 години

Гледах и слушах предаването. Г-н Марешки е прав - трябваше да изгонят и г-н Ангелов. Чешмеджиева показа, че не успява да води предаването, а за Кошлуков...какво да се каже, доносникът си остава доносник и слуга, друго не може. На кой ли не се кланя доземи за да се добере до този пост.

98

Q

преди 4 години

Хм, ето откъде ромите вземали уроци по възпитание!Сидеров специално е правил този цирк и то заради изборите. .

97

Анонимен

преди 4 години

Той и Волен има едни широко разпространени ехсибиционистки снимки,където се е снимал чисто гол както майка го е родила,ама за тях не дава коментари.

96

Анонимен

преди 4 години

Класика те и другите са същите ама по-хитри и мазни.Както съм казвал много пъти политиците са зли но са и прости а да си зъл и *** е кофти работа.Ако си умен и зъл ставаш лидер на мултинационална корпорация ако си добър и *** ставаш будала ако си умен и добър ставаш герои като Ботев но ако си зъл и *** всички те разбират какъв бо.клу.к си и те бият като тъпан което стана и със Сидеров де.*** нищо бе хора.Избирайте си още такива *** фашисти и приятно потъване към нищото.

95

sofeto

преди 4 години

Нaрoд от "ceляци" че и политиците им от там са се пръкнали! То да бе само този а то всичките им, без изключение!

94

=

преди 4 години

Волен е лицето на БГ политиката - уродливо!И го поздравявам за това че си показа същността - своята и на останалите, които зад маските си са същите ***.А народа - нека знае че хапчета няма да стане - хирургия трябва!

93

Анонимен

преди 4 години

бе не знам кой на кого е патерица, ама един златен пръст имаше едно време, 2013-та ли беше

92

Гробокопач

преди 4 години

Сидеров не е нито луд, нито мaлоумен, нито страда от някакво заболяване;))) Сидеров си е доста опитен полтиик, който знае, от всяка една политияеска ситуация да извлече максимум изгода, за да го бъде в политиката. Той, това работи - политик!;))) Изключително точен ход е кандидатирането му з акмет и появата му в "Референдум", където той направи изключително прецизен удар по ВМРО и оттам по Бойко и "Борисов 3" като цяло. Просто не се публикува тов,а което той каза за ВМРО, а се ком. поведението му

91

ivailo

преди 4 години

До Анонимен"...Воленчо се крие под една маса, за да се скрие от предметите хвърлени по него." Ами нормално , пробвай да стоиш смело и открито, срещу канонада от хвърлени по теб камъни, бутилки, ножове и т.н. Обзалагам се, че ще се скриеш под полата на жена си за нула време.

90

България над всичко

преди 4 години

Давай Волене ! Мачкай герберо-комунистическата гнъс !

89

АНОНИМЕН

преди 4 години

" Тук свестните смятат за луди" го е казал класикът преди век по-образованите знаят кой е класикът. Та "Лудият" Сидеров е враг номер едно в страната на дрогата продавана пред всяко БГ училище , иниверситет в столицата доказа го в свои предавания с гости също доказващи този факт , в програмата си сега изрично има точка за създаване на истинска общинска полиция в София за борба точно с дрогата и кражбите по домовете и сега видиш ли той бил смъркача на дрога. Ако е такъв няма да се бори на дело .

88

Анонимен

преди 4 години

Защо изобщо го каните този психо? Видно е, че човекът не е добре и се нуждае от специализирано лечение!

87

Анонимен

преди 4 години

Типично надменно и арогантно поведение на проруски политик. Също като господарите му си въобразява, че всички трябва да го слушат. Имам над 200 руски програми в дома ми. Политическите коментари са възмутителни, лъжа и пропаганда.След новините за царя им винаги почват плювни по Украйна. Сидеров е най-лицемерният политик. Стана русофил само и единствено за пари.

86

123

преди 4 години

На тоя изперкалия са му свършили рублите и сега няма за бело :D Тоя е за много дълги ръкави !

85

Право куме в очи

преди 4 години

Нинова е нагла Крадла ..Бсп Ще загуби всички избори занапред ..На позитано 20 са пълни биоМусор В днес бг цял живот ще си останеш на минимална а другаде никой няма да те вземе

84

Анонимен

преди 4 години

До 87 в олгинско баш тъй ще Грухтят + хайл Сталино Съмняваш ли се в руските *** гей ове :)))

83

София сити

преди 4 години

Може малко да е втвърдил тона бачо ви Волен,но не е казал нищо фрапиращо.Както се казва:Право ти куме у очи!Говори това което мисли,а не това което искат да чуят управляващите и подчинените им медии!Имаме избора да изберем Волен Сидеров за кмет или да оставим статуквото още един мандат,та София да заприлича окончателно на ***!

82

психиатър

преди 4 години

При пациента се наблюдава обсесивно-компулсивен страх от хомосексуализъм, базиран на латентен , отчасти подтиснат позив, който избива в агресия срещу хомосексуализма, страх да не те заподозрят в същото, нервни изблици, демонстрация на мъжкарско поведение и т.н. ,,Създаването,, на дете в старческа възраст е своего рода реабилитация и самодоказване на собственето си его ,, че , ти не си такъв,, .