69

Тодар Правешки

преди 4 години

Дрогаре и дрогарки!Новината е, че селянинът с колелото е присъствал на честването на 25-ата годишнина на западняшката НПО организация "Фридрих Еберт"!Това е предателство срещу цоциализъма и Русия, предателство срещу православието! ***, незабавно активирай Йотова да му набие обръчите и да му изнесе лекция относно международното положение!Венсеремос дрогаре и дрогарки!

68

муспи

преди 4 години

България е подложена на унищожаване от Световното еврейство. но никой не смее и да го загатне. Налага се евреите да дадат текст на това червено прасе, защото то и две думи не може да кръстоса. Те може и да му напишат да каже: убивайте евреи! - за да бъдат навсякъде, и във враговете си, по заветите на своите мъдреци.

67

SS

преди 4 години

Преходът се оказа един грабеж,от който няма наказани.БЪЛГАРИН ДА СИ ТОВА Е ЗЛА СЪДБА,НЕЛИЧИМА БОЛЕСТ-фраза от филма Възвишение.Не вярвам на никой и на никого,не гласувам,и не работя за да храня па.ра.зи.ти.

66

Анонимен

преди 4 години

Вие доволни ли сте да живеете в мизерна държава от третия свят? Хайде най-добре да махнем тези злосторници, които ни управляват и да си уредим държавата.

65

Посредствен пенсионе

преди 4 години

Поредната доза празни приказки и кухи фрази от пенсионирания военен Радев ........

64

ПроСоТо

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАти видя че самия ти стана за посмешище на форума и сега йок,дай да нарочим президента за такъв....Неговия "КАЛИБЪР" е друг,***!!...Ти си просто ..драскач/ка,нищо друго..

63

ДО ПЕШО №52

преди 4 години

МИЛИ ПЕШО, УМНИТЕ ХОРА СЕ ЧУДЯТ НА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ИЗМИСЛЕНА ОТ КУНЕВА И СЕГА РАЗДУХАНА ОТ МАНОЛОВА И РАДЕВМАНОЛОВА ЩЕ УПРАВЛЯВАЛА С ГРАЖДАНИТЕ ДНЕСКА ХОРАТА ОТ ЕДИН ЖИЛИЩЕН БЛОК НА СЪВЕЩАНИЕ ПРИ МАНОЛОВА ,А ЗАЩО НЕ И ПРИ ПРЕЗИДЕНТА ,УТРЕ ОТ ДРУГ ЖИЛИЩЕН БЛОК И ВСЕКИ ДЕН СЕ ВЗЕМАТ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЕЕГАТИ "УМНИЯТ" ПРЕЗИДЕНТ--ЧЕСТИТО

62

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Румбата е голям шегаджия... - вече започна да ме забавлява...

61

Много приказки

преди 4 години

Бате Румен, малко в повече взе да ви идва с тия постоянни "констатации" и послания....Май малко ми намирисва, че си имаха любовна уговорка с ГЕРБ още от началото.Няма как да бъда сигурен, но едно такова усещане имам...

60

Анонимен

преди 4 години

Какво не разбрахте бе правителствени ***.По писането ви разбирам капацитета на сивото вещество.Изключително "интелигентни" като своя лидер и кумир БОКО ТИКВАТА.Друго си е да работиш в "офис" за "високата" "заплата".Ще дойде време и вие ще се "гърчите",като обикновеният Българин.Аз не живея на "ТЕРИТОРИЯТА",която все още някои люде я определят като държава!!!Но "крепостният" не вижда много надалеч!!!Бай *** винаги ме е забавлявал с манталитета си!!!

59

Анонимен

преди 4 години

Какво не разбрахте бе правителствени ***.По писането ви разбирам капацитета на сивото вещество.Изклюпително "интелигентни" като своя лидер и кумир БОКО ТИКВАТА.Друго си е да работиш в "офис" за "високата" "заплата".Ще дойде време и вие ще се "гърчите",като обикновеният Българин.Аз не живея на "ТЕРИТОРИЯТА",която все още някои люде я определят като държава!!!Но "крепостният" не вижда много надалеч!!!Бай *** винаги ме е забавлявал с манталитета си!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Прехода свърши. Къде сме вмомента,в каква компания сме,с какъв статут, на къде вървим,това са въпросите, и няма кой да ги зададе горе и отговори. Народа долу знае отговорите.

57

Анонимен

преди 4 години

Хич не е сложен прехода. В Чехия си е супер сега. Полша също.

56

АНТИ

преди 4 години

Надежда тука, всяка оставете !Със или без този Преход.Просто и проклето плeмe,командва се с военен метод.

55

ПроСоТо

преди 4 години

До Пешонещастио,питай швейцарците примерно за овластяване на гражданите!ЗА ВСИЧКО там ПИТАТ ОБЩЕСТВОТО!!!Тук кой го пита?!..КОЙ бе,кой?!Шепа абсолютно безморални алчни и малограмотни същества ЗАГРАБИХА ПРАВОТО НА ХОРАТА да се грижат за собствените си съдби.но вие тук сте слуги на слугите...

54

Анонимен

преди 4 години

Коя е желаната цел за посредствеността, алчността и безочливото газене по хората?БКП, БКП!В лозунги, овехтели клишета и лиги, потекли от алчност за власт и пари - Грипен Ветото стана съвсем прозрачен.Доскоро *** вдигаше скандали и бойкоти, откакто тръгна по спа-курортите на предизбона кампания и прехвърли простотията си на Грипена, той послушно пое щафетата и почна вече да плюе по две "речи" на ден - само така, петилетката за три години!

53

ad

преди 4 години

Радев, а ти самият не си ли представител на комунистическата партия, и не спираш ли прехода и прогреса като всяваш единствено смут, бръщолевиш срещу правителството и разделяш нацията. Твоята работа не е ли да я сплотяваш и да представяш достойно? Отговор не искам.

52

Анонимен

преди 4 години

Преходът мина като пубертет.

51

Пешо

преди 4 години

И само още един въпрос: Защо другите бивши източноевропейски социалистически страни са по-добре от нас? Потърсете кое е различното между тях и нас и ще достигнете до отговора!

50

Пешо

преди 4 години

Това недоразумение Радев не спира да ме изумява с простотията си! Трудно ми е да коментирам всичките глупости, които ръси с неспирно въодушевление. Ще се спра на един израз: "овластяване на гражданите"! Това понятие безсрамно го копира от пламенните речи на Нинова и кметската програма на Манолова или просто те са му го написали. Аз просто бих попитал: Какво е съдържанието на този израз? Какво означава аз, като гражданин да поема властта? Да нарамя пушката ли? Или...Някой наясно ли е?