63

Анонимен

преди 4 години

Западът се ужаси че Виденов спечели изборите с 48 процента. Спечели ги защото народът видя проваленото управление на СДС с Филип Димитров които останаха втори със 17 процента. И си отмъстиха на Виденов и Гечев, КАТО НЕ СЕ ПОСВЕНИХА ДА НАНЕСАТ ЗВЕРСКИ СПЕКУЛАНТСКИ УДАР НА КРЕХКАТА БЪЛГАРСКА ИКОНОМИКА. След това окупираха България и използват икономиката и за свои цели. При Станишев влязохме в ЕС по-богати от Румъния, сега при Бойко сме с 50 процента по-бедни от Румъния. Слава на посолствата!!!!

62

Анонимен

преди 4 години

Виденов не беше мутра, не беше и член на шайка. Честен и почтен човек. Такива са неудобни видно от уикилийкс кой се е предлагал в американското посолство да слугува на американците в замяна на подкрепа на политическото му оцеляване. Един демократ е похвален от посланника в грама че отлично обслужва американските енергийни интереси в България - марици ли не щеш с прескъп ток, скъп втечнен газ ли не щеш... И тоя човек не е в затвора за предателство и шпионство...не се е предлагал а направо е обслу

61

Анонимен

преди 4 години

Тази е марионетка и резервна ком п а ньонка на по-застарелите чичковци на ръковадни позиции.Такива за власт и пари са готови на всичко

60

Анонимен

преди 4 години

16 ГОДИШНAТA ГРЕТA ТУНБЕРГ КAЗВA ПO-СМИСЛЕНИ НЕЩA

59

Анонимен

преди 4 години

малиии, като я видяхме тая патица, гостите ни, френски лекари, надмогнаха тъгата по Жак Ширак и като се разкикотиха, добре че имаме на плоча марсилезата та пак ги качихме на траурния.Наличието на този полит-лебед в стая с повече от един гостенин- праи ората да измрът от кикотенессссъъъъсъсъсъсъсъ, гъзката паткова юрдечкова па е глътнала тестото

58

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 73 Чума да ти тръсне прасето , дано.Нямало чума.Я виж Нинова.

57

Анонимен

преди 4 години

По-интересно е друго. В цяла България се намират умрели диви прасенца малки по 10-30 кила от чума. Намират се на невероятни места. Болна *** никога няма да изкатери висок планински връх и да умре на билото, щото няма сили а там няма нито вода нито храна. Правят ни на *** и унищожават свиневъдство и дивеч. Да бъдат проклети олигарсите с целия им род! Някои си богатеят от чумата.

56

Анонимен

преди 4 години

До Да допълня...вИДЕНОВ И гЕЧЕВ НЕ КРАДАТ ЗА РАЗЛИКА ОТ вашите разбойници без пушка. Ето заместникът на Фандъкова отмъкнал един милион без малко. САМО В ЕДНА ДАЛАВЕРА. И как Фандъкова има очи да се кандидатира, и защо не е с него на подсъдимата скамейка? А на Виденов и Гечев бе организиран държавен преврат от едно посолство за да разграбите на безценица България. При Костоооов

55

Анонимен

преди 4 години

"названието на ресора й, като редица депутати изразиха огорчение, че в него не са изрично посочени образованието и културата, а са обединени в понятието младеж"Върха на скудоумието - казваш "добър ден" а то било "на майната ти" тъй, че добър ден на днес.бг.Учете български иначе ще пишете като журналисти в днес.бг.

54

двоен мутростандарт

преди 4 години

До ПрофесорСталинка и Немската невеста, че са станали шеф на фонда и еврокомисари, няма лошо. Лошото обаче е че ползват името на България, а като заемат тези постове ги заемат за онтибългаристични действия. Какъв български еврокомисар, в предишния и мандат тази вместо да ЗАЩИТИ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ, УВОЛНЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ, ТЯ СЕ БОРЕШЕ С ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ - ТОЕСТ НИЕ НАРОДА ДА НЕ СПОДЕЛЯМЕ НОВИНИ, САМО ПРОПРАВЕТЕЛСТВЕНИТЕ НЕДЕЛИНИ АНЕВИ ПЕЕВСКИ ДА ПРАВЯТ ОТРЕПЕТИРАНИ ИНТЕРВЮТА С ГЕРБ

53

Анонимен

преди 4 години

Ама че дразнещ жираф

52

Да допълня...

преди 4 години

До ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ 67 И да сложим БСП , Виденов и Гечев.Голям прогрес ще да бъде.Посиняхте от злоба това комунистите.Ама изборите са съвсем близо и ще ви таковаме мамата.

51

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Голямо мълчане ще да е паднало по време на "отговорите" на Мери ГЕЙбриел...

50

Анонимен

преди 4 години

Задълбоченост! Няма такъв смях. Единственото дълбоко в тая личност е гърлото й. Еднопланова калинка, като счупена латерна дрънка празни локуми.И какво изобщо е "Иновации и младеж"? Да ви имам бутафорния съюз! Ако всеки комисар може от един ресор да скочи директно в друг, това значи, че никой от комисарите не разбира нищо от сферата, в която е комисар.

49

ай сиктир

преди 4 години

"Изчерпателно и задълбочено" това си е дипломатично казано общи приказки излиза, че е като дялан камък какъвто и ресор да и дадат все ще се "справи".

48

Jek

преди 4 години

ес е пълен тшк

47

Анонимен

преди 4 години

То как да им се види на европейските бюрократи, изказване, пълно с клишета и общи приказки!?Целият им политически живот е пълен с тях,и не може да ги удиви още една голяма бяла птица, крякаща в хора...

46

Европеец

преди 4 години

Слушах внимателно изказването на тази госпожа, беше унижаващо. Не е за първи път, но започва да схава дразнещо.Усмивки, влажен поглед и НИЩО. Краят на ЕС е предизвестен.

45

Циник

преди 4 години

Шуробаджанащината в ЕС издигната на непознати за простосмъртните нива!Тази "назначената" "специалистка по дигитализация" вероятно не може сама да преинсталирa Windows на личния си компютър, но беше шеф, че и на клон... Сега "с лекота" ще смени "ресора".... Щедро финансирана от данъците на неизбралите я евробалъци.Менкат си там еНи постове... Сталинка и Гарибалди... Пардон... Габриел... Да ти *** и Евросъюза!

44

да ве

преди 4 години

Някой от вас запомни ли тази каква "работа" свърши в предишния мандат и с какво "помогна" на гражданите на ЕС , аз с нищо не я помня. Точно такава "работа " я чака и сега, ако някой се е почувствал по добре от "работата" и да пише !!!!!