32

Анонимен

преди 4 години

Четете Буров изключителен и за времетно си мъж и политик струва ми се че такива няма сега.Та той просто си го е казал за нарадопсихологията на българина _/ па бил и той "безнесмен"/-българина все гледа да мине метър и да не си плати колкото струва цената, все гледа да не плати, или да плати но малко !!!Е нима това не е актуално и днес, нима това не е актуално и за нашите "капиталисти -честни частници" НЕ им се плаща и това е, ако има начин работниците им да им плащат на тях ще им е най добре !

31

Анонимен

преди 4 години

Този е видимо нездрав. Психически. И статистики не може да анализира, явно и за "експерт" хич не го бива. Но пък хубаво дудня и мрънкя под нос. идеален е за свекърва или да събира по 50 стотинки за тоалетна на някоя автогара.

30

Човек

преди 4 години

Когато държавата истински и качествено започне да проверява бизнеса по отношение на трудовите договори, по отношение ползването на отпуск, по отношение реалното заплащане , по отношение това какво включва длъжността на работника и освен задължения ,какви право има, ТО ТОГАВА тези робовладелци да изискват от държавата! Четох длъжностна характеристика в една фирма- десет страници задължения за работника, дори абсурдни, само и само ако нещо се случи с него ,той да си е виновен.

29

Смях

преди 4 години

Велев, накрая ще си работиш сам. Тук остават все по-малко балами, които да ти се връзват на словоблудствата.

28

Анонимен

преди 4 години

Невестулка.

27

Брояч

преди 4 години

Тоя дедок няма ли да се пенсионира?

26

гост

преди 4 години

тоа нема ли с какво да се занимава да му изпратим една стриптизьорка па да спре да се занимава с глупостите

25

Анонимен

преди 4 години

Е,г-н Велев,умните бизнесмени,какъвто явно не сте или се правите на гръмнат, знаят и разбират ЗАЩО работника предпочита болничния пред надницата!При положение че първия е 70% от втората....Но явно това Вас не ви касае,Вие просто не желаете да ПЛАЩАТЕ нито болнични,нито високи заплати!

24

Анонимен

преди 4 години

Имах една шефка, която искаше да ме уволнява заради един ден взет болничен. Ходех цял месец на работа болна, но тя и тъпите й подмязвачи бихя искали да се задуша пред това да спра да работя. Надявам се дебелата *** да се задуши един ден от собствената си лой. Аз се съвсех и се излекувах , но дебелото същество ще си остане дебело и просто.

23

Анонимен

преди 4 години

аз пък предлагам, след като ще се въвижда евинтуално период на изчакване 3 дни за болничния, за служителите да се въведе период на изчакване 6 месеца годишно - дали да се осигуряват за болнични, или пък не. и не говоря за фрапиращи случаи, а да хора, зели 3 дни болничти за 2 години.

22

Анонимен

преди 4 години

Тоз сеяндур знаели кои си взимат болнични. Да му махна очилата да прогледне. Не сме ние бачкаторите.Лежачите на държавната софра са по болничните че много са се преработили. Бачкам на три места. Правя инсталации по строежите от 7 до 12 часа. От 13 до 19 часа ремонтирам автомобили. В 19,30 часа в ресторанта правя коктейли. Не съм почивал от 10 гпдини камо ли болнични да взема. Нямам време да се разболея. А тоя какво работи говорител от телевизия в телевизия ли. Макяти и сеяндур кьорав.

21

До Satira

преди 4 години

Ами сменяш ги,ако ти стиска!

20

Satira

преди 4 години

Тук се виждат предимно негативни коментари спрямо предложенията на Велев. А може ли да попитам какво правим със служители който си позволяват да ползват средно по 25-30 дни болнични на година - "за да си свършат друга работа" ???

19

Анонимен

преди 4 години

До гуша ми дойде от Васил Велев! Т.е. това, което предлага е първите три дни на болничният работникът да не получава заплащане от никого. Велев, непрекъснато ревеш, че нямаш работници. Ако продължаваш да се отнасяш по този начин, няма и да имаш.

18

Анонимен

преди 4 години

"Системата позволявала на недобросъвестните хора да крадат"Ах ти *** такава,а това което забърса по времето на така нареченият преход Как се нарича?И това същество има наглоста да говори за"морал и съвест"Отврат!

17

Анонимен

преди 4 години

"председателят" Велев случайно да не е забравил че от 01.01.2012 година започна вдигането на пенсионната възраст,още една причина за увеличаването на броят на болничните!

16

Анонимен

преди 4 години

Ромите вече перат пари на богати западни чичковци. Стотици хиляди евро им превеждали на ромите по сметките. А партиите плащат само по 30 лева на глас на изборите. Кой ще им гласува?

15

ъцз

преди 4 години

Велев добре нека първите 3 дни да не се заплащат, но и дайде 3 почивни дни месечно повече на хората... ама не ви изнася нали... щото сте пиявици... Велев ти развиваше и теорията, че труда в България е надценен и заплатите са много високи за производителността... няма такава нагла невестулка като теб

14

az

преди 4 години

Предлагам работниците да не плащат здравни осигуровки докато не се разболеят. И след това да изчакат още поне 3 дни

13

Анонимен

преди 4 години

Велев никога не боледува. Всеки ден е на поста си да мрънка за нещо. Това работи. Мрънкането не води до професионални заболявания.