16

Мишо мистрията

преди 4 години

До Ицо Икаруса избери българското - Тони Стораро за теб и за компанията в Айтос. Наздраве.

15

Жо

преди 4 години

ДОБРИТЕ за живот държави са тези, към които се стремят хората от цял свят. Всички знаем кои са те.Като гледам, за Русия и Китай няма опашка от мераклии пред посолствата за визи.Много са тук, пред клавиатурата, но защо не заминавате за мечтания Китай или за путинова Русия?Тогава, какво коментираме?

14

Ицо Икаруса

преди 4 години

Рачо, дай още две люти ракии бре. Миииле Киитич на мах

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Това е руски специалитет. Та, какво искаш да произвежда България ?

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Какво искаш да произвежда България ?!

11

Анонимен

преди 4 години

Оседемдесете години България си произвеждаше почти всичко,Китайски стоки в България бяха кецовете,хилките за тенис на маса и топчетата!2019-година какво произвежда България,и какво произвежда Китай?

10

Анонимен

преди 4 години

Че всеки ден имитират дейност работа смех *** пари зимат от услугите има доста други де не ги хранят инвитро целогодишно с отклонения тъи че аиде с вишките там

9

Ицо Икаруса

преди 4 години

Поздрави за Рачо Комбито и Деса от Люлин 4 с песента на Азис Мразиш.

8

Анонимен

преди 4 години

Много просто, комунистическата партия променя Китай като прегръща капитализма и частната собственост. Преди това умират от глад

7

Анонимен

преди 4 години

До братята и умната с технологиите като пускате пелингатора отклонете се по-нататък да не биитнете моя че ония стоя на вишката като диверсанти

6

До 2

преди 4 години

Те щото нагло-саксите са построили всичко,само с Цветя и Рози.

5

Анонимен

преди 4 години

Добър вечер на колегите от витошка как сте братя аиде лични поздрави от мен и да опъваме жицата

4

13

преди 4 години

Така се овладява беден народ. Предлагат му комунизъм, приема. Става по-беден. Яде трева, листа и мравки. След това армията изгаря книгите, с което обезличаването продължава. Новия ред вече може да си позволи всичко безнаказано. Повечето хора нямат представа за истинската си история, те слушат партията. Философия на 80 века, е заменена с изкуствена идеология, нова религия с живи божества, След 70 години, народа вече е изгоден ресурс за банката. Днес няма китайци, има ресурс за банката.

3

Анонимен

преди 4 години

Хаоса го виждаме в момента в Мутроландия. Всеки който дойде на власт гледа да си напълни джобовете че след мандата не се знае дали щее на власт. А така държава не се създава и неможе да върви към висини. Сами виждате къде са Китайците за 30 години и къдее мутроландия за същият период. Мутрите унищожиха всичко и изкрадоха всичко. Държът народа с ниски заплати и пенсии защото само беден човек се управлява богатия ще им тегли майната. Има още един момент че народа не се вдига да ги измете.

2

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Построено върху глад, мизерия и гробовете на десетки милиони избити китайци от китайци. Бравос ! Все едно да похвалиш д-р Менгеле за постижения в медицината.

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Икономика номер 1 !Военна сила сред първите 5.Лоши комунисти, лоши !