139

qkoooooooooooooooooo

преди 16 години

mnogo se zabavlqvah pishete oshte takiva tekstove 4e mnogo me kf

138

rati

преди 16 години

най-накрая слави се сети да направи скеч по тази статия лично аз бих се радвал ако бяха включени и другите песни.

137

преди 16 години

Ми защо не...нали негов сценарист го е писал :)

136

www.link4e.com

преди 16 години

Току що Шоуто на Слави повтори едно към едно този ви текст :)

135

smetanka

преди 16 години

Моля четете внимателно заглавието на статията. Става въпрос за ПОП музика, а произведенията, които споменавате са в един друг стил, символ на "опростачването" на българския народ. Иначе статията е супер забавна, поздравления !!!

134

ANZ

преди 16 години

Коментарът за мен е увлекателен, забавен и смешен. Май обаче има забравени някои "претенденти": "На т'слата дръжката ша т' влезе мъжката..." Или Надка Пиратка -онова там, за урната... Може би не са включени, защото сами по себе си тези текстове не се нуждаят от коментар. И е ясно къде им е мястото, пък и са без претенции. Бе, мани... :) А тук май има някои спорни. И все пак за мен това четиво беше приятен повод да се разсмея. Не го приемайте докрай насериозно.

133

барбол

преди 16 години

Супе забавно, го е написал човека, много е ясно, че всички четем между редовете на цитираните песни, но анализа му е страхотен. Вие пак изляхте отровата си срещу човека, вместо да използвате възможността да се посмеете.

132

МИЛА

преди 16 години

Здрасти Ивчо!Графа няма проблем с коафьора си със сигурност!Проблемът е твой,че не можеш да четеш между редовете,а това може да го прави всеки тинейжър!Гледай и се учи:Вчера имах дълга коса-вчера имах едно мнениеднес имам къса коса-днес имам друго мнениеутре ще бъда с гола глава-утре ще имам друго таковавдругиден не знам. Вдругиден ще имам ли...глава, глава, глава, глава, глава, главане знам дали ще имам...глава, глава, глава, глава, глава, глава-с която да мисля изобщоНе знам дали ми трябва... глава.Коментарът по-нататък е излишен.........

131

sartalanska-shirley

преди 16 години

Песента на Ирина Флорин е много добра. Преди години бе голям хит. Не мога да разбера защо този Иво Сиромахов, който е писал текстове на Слави Трифонов, дали изобщо знае какво прави. Отговорът е нищо , защото текстовете са му *** заедно с песните . Ако текста на песента ''цвят лилав'' не може да го оцени значи толкова разбира и нека се радва на онези нещастнички чалгарките,Софи Маринова и Слави Трифонов.Анимационерите правят страхотни парчета с много интересни текстове, което важи и за ПИф,Белослава и Тони.Не се и учудвам, че сценарист от ''Шоуто на Слави'' може да се изложи толкова на интервю и да избълва такива глупости. Още преди 3 години това шоу се изчерпа.Иво Сиромахов нека си слуша безценните глупави песни на Гологлави Трифонов и ония нещастнички чалгарките, които отдалеч смърдят на кръчми. А и ония говедари Ъпсурт , които не могат да говорят български също имат отчайващо *** песни и текстове.

130

fuck iuinka

преди 16 години

та мисълта ми е...след като критикуваш правописа на хората и даваш съвети за часовете по литература да ги беше посещавала лично ли? осЪкатени...браво iui брави nka...по *** си отколкото сама предполагаш!!! АПЛОДИСМЕНТИ!!! Статията е убийствена...и отговаря на действителността...ама то май и ти страдаш от някакъв вид душевно разстройство..."аз собствено" изби рибата с правата лопата "мозъчке"...да си обмисляла варианта за самоубийство...или да спреш перхидрола...хората и без това няма да им е нужно много време да усетят колко си *** и повърхностна...между другото предложението за часовете по литература ми се струва, че го даваш от личен опит..бараше ли много космати *** а?...или си изключително грозна празгя и никой не би ти дал...защото после ще се намрази и вероятно ще се самоубие...тези банани за които говориш ми се струват от по натурален характер отколкото би трябвало....май си доста позагоряла...*** убита!!! "ходи да стрижеш калинки"...малко ме съмнява какво ще стриже...ти май вече ги острига всичките...охлюФ заспал! Айде мойто момиче ходи си набивай скречове и се самосажалявай...С ГОЛЯМ КЕФ *** IUINKA!!!

129

Нина

преди 16 години

Вярно *** текстове... мааму...къде са тия текстописци да им дадем златен глобус

128

g-n Gochev

преди 16 години

Просто не помня да съм чел подобен и толкова забавен анализ.Браво на автора(ката) продължавай в същия дух.

127

pesimistka

преди 16 години

хахАХАХаахААХХАааХа ... това е мн добро ! Евала на автора ! Дори уцхителка по литература не може да направи такова интерпретативно съчинение ;]]]

126

Missss

преди 16 години

Браво! Така съм се смяла, че ме заболя черния дроб и на 2-3 пъти ми спираше дъхъ от смях...Време е да си поразмърдат гънката която им е останала или да не пишат повече текстове....

125

iuinka

преди 16 години

че чак не можах да напиша правилно ОТВРЪЩЕНИЕ или може би е ОТВРАЩЕНИЕ, а г-н Сиромахов, поне това ясно ли ви е?

124

iuinka

преди 16 години

Аз собствено, по-плитко газеща мисъл не бях чела до сега. Все ми се струва че тези наши, така наречени журналисти, малко от малко трябва поне достойнство да пазят. А то?! Никак не е смешно драги коментатори и коментаторки - плачевно е написаното. очевидно така прехваленият мм как му беше името... г-н Сиромахов, е пропускал (или пък не, но вместо да слуша се е почесвал по топчиците) часовете по литература, в който би трябвало младежта да се научава да чете между редовете. Браво Иво, браво Сиромахов. Къде е "Ах, банана, ох, банана, кеф ми става щом го хвана?" или може би трябва да ти четем глупостите, защото видиш ли ни интесува личното ти, очевидно осъкатено мнение???? Ходи да стрижеш калинки, по-смислено ще е и за теб и за читателите ти.Sorry dude, ама смърдиш отдалече.С отвършение,Аз.

123

muhahhaha

преди 16 години

мухахаххахахаахахааххаа така не съм се забавлявал отдавна :-)

122

чуден

преди 16 години

И в другите му статии не липсват необмислени и силнонесъответстващи на реалноста мнения,но тази определено чупи всички рекорди.

121

може би мислещ

преди 16 години

Тази ми попадна.По принцип не обръщам внимание на такива,но тази особено ме впечатли с елементаризмите,представени за нещо оригинално и с това как някои и се радват,та чак щяла да им държи влага за цял ден и т.н.Но явно това е нивото.п.с.Все пак се надявам разума да победи,някой ден!

120

чуденка

преди 16 години

Сайта му е пълнен със статии, как пък точно тази толкова ви развълнува...