51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Бвп На Гърция е под 200 милиарда евро, а не 320. По глава от населението тяхното е 20 000$ нашто 10 000$. Бъди коректен, нищо други не твърдя.

50

Анонимен

преди 4 години

До HeinrichHimmlerНа бузлуджански *** като тебе все ГЕРБ им е виновен.

49

HeinrichHimmler

преди 4 години

Не знам за гърците, но нашият туризъм е на изчезване... мутрите от ГЕРБ унищожиха и разграбиха всичко, което можеше да се открадне или присвои! Честито, чакаме фалита на държавата !

48

ПорЦелан

преди 4 години

След празниците се оказа че повечето от половината колеги са били в Гърция. Ако дъщерята не беше на практика в Несебър (тя учи в НУИИ "Илия Петров" и ходят да рисуват два пъти годишно по седмица някъде в България) и ние щяхме да сме там. Харесали сме си едни къщи точно преди първият ръкав в Халкидики и ходим там редовно - 370км от врата до врата. Всяка година все повече българи ходят в Гърция.

47

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова ли плати за тази статия. Подготвя терена че и догодина ще е пусто на морето ...Гърците не ги гледайте, те имат и закони и инфраструктура и петсонал, ще се оправят даже няма да забележат. А ние? Ние ще чистим пайжините по бетономорието ...Държавата цирк

46

Реалноста

преди 4 години

За бсп ще е още по зле още от тая никой никаде няма да ги избере а и Субсидията трябва да връщат ...

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Митовете за "българи" и "пенсионери", ровещи по кофите за ***, са единствено в комунистическата ти кратуна отпреди десетина години.Остави десетина бутилки до кофата, и ще видиш, че няма кой да ги прибере и след три дни; остави на парапета на оградата в съдчета останки от снощното рагу или пилешка супа, и ще си стоят там дни наред; единствените, които ще бъркат в кофите за *** и в зад..те си са трольовците като теб - какво да се прави, Цецо Васильов и *** спират парата.

44

Анонимен

преди 4 години

До Василев 12Какви "къщички за гости" бре, "василевсе" комуноиден трольо? Забрави ли Тошо за какво беше подсъдим - тъкмо за раздаване на "къщенца" на "заслужили другари и артистки" в Зона Б-5, Дианабад и къде ли не още?Дори не си струва да споменавам имотите по "Дондуков" и идеалния център, които твоите църву...овци прилапаха още през 1945 г. и интернираха собствениците там, откъдето се навлякоха като *** в София.

43

Анонимен

преди 4 години

БВП на гърците е около 320млрд евро.Нашия е около 55млрд!Виждаш ли разликата?Частта от туризма варира между 8-12%. Спрете да пишете глупости и се заинтересувайте каква е истината, а не да повтаряте като папагали лъжите на псевдобизнесмените!

42

Анонимен

преди 4 години

В Гърция цялата им икономика се крепи на туризма. От 1980 г. са в ЕС. Никакво едро производство нямат. Осланят се на туристи и на износ на маслини портокали и зехтин. Поне някакво машиностроене да бяха подхванали. Ама мързела ни оре ни копа. По цял ден лежат под сенките пият узо маат кюфтаци и ягнища и викат Зле сме много сме зле давайте евро че измрееме. Най лошото е че лежат на чужда слава. Въпреки че нямат нищо общо с Византииците. Те са Африканци но се имат за Византиици.

41

Цецо Мен

преди 4 години

В статията няма информация колко са британските туристи в Гърция, колко са дошли с въпросната компания, какъв е размера на парите, които гръцките хотелиери ще изгубят? За какво изобщо сте я писали?

40

Анонимен

преди 4 години

Липсата на Английски туристи ще бъде компенсирано от български. Като се съберат 3 почивни дни и цяла София се мести в Гърция. Напоследък дори се появиха еи еднодневни екскурзии-тръгваш от София в 6 сутринта, в 12 си в Аспровалта, 3 часа плаж, и в 16 часа-обратно.

39

Анонимен

преди 4 години

Освен ако Грета Тунберг не успее да ги убеди, че е вредно да се лети със самолет.

38

Анонимен

преди 4 години

Природата празно място не търпи,така е и в бизнеса .Тая ниша просто ще я запълнят други фирми Все пак става въпрос за много пари

37

Анонимен

преди 4 години

Бабини деветини. На Балканите сме тарикати, нищо особено не се случва заради фалиралата великобританска компания, обаче се вдига врява умишлено, за да може да има спекула с цените. "Ама толкова милиона сме изгубили", "Ама толкова ще изгубим другата година", ама толкова ще спечелят и изгубят пра-пра-пра-внуците ни... Нямам думи... А иначе уж разказвахте, че Европа се борила с картелите и изкуствения монополизъм. А каква стана тя...

36

Очите

преди 4 години

Догодина два пъти ще отида при комшиите да ги спасявам от фалит.

35

Русия

преди 4 години

Името Томас Кук си е чисто пиратско и издава,че тия наглосаксонци ще прецакат нормалните.

34

TooMuchCooking

преди 4 години

Минимална в Гърция 800 евро , зле са , минимална заплата в Полша 500 евро на месец пак са зле , мин. заплата България около 250 евро на месец , стабилни в ЕС ....

33

Анонимен

преди 4 години

Егати държавите да се осланят на една фирма да ги храни. Все едно аз да се надявам на майка ми и баща ми цял живот да ме хранят. Ами рано или късно те ще си заминат от този свят и аз пак ли ще чакам. Тези от Кук да не би да са вечни. Ето че дойде момента да фалират а покрай тях и милиони други. Капитализъм Другари най доброто което било измислено, щото друго нямало по добро. Ай сиктир бе.

32

Анонимен

преди 4 години

Пукоа ни за Гърция, важно е в Боколандия как са нещата