12

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има протести навсякъде, но хората са неосведомени или апатични. Писна им пот партии и вече не слушат новини, не се интересуват от сериозни неща и живеят с мисълта, че нищо не зависи от тях.Демокрацията уби демоса.

11

Вън

преди 4 години

...... CОРОСО-истки НПО-та от БЪЛГАРИЯ. Тези НПО-та трябва да се третират наравно с терористите и да се преследват от Законите ни - с цялата им строгост.Ето и НПО-тата на CОРОС:Български хелзинкски комитетИнститут Отворено общество Фондация ОукФондация Лион ЛивайФондация Работилница за граждански инициативимеждународни организации(пак към него) - Върховен комисариат за бежанцитеЦентър за подкрепа на хората с психически уврежданияТехСуп Глобал( Лесбо-, ГЕЙ-, ПЕДО- и др.)

10

House M.D.

преди 4 години

А какво е мнението на другаря Гей Дмитриевич по въпроса?

9

ЕВРЕИТЕ

преди 4 години

винаги са се опитвали да разрушат семейството !!!като започнем с Карл Маркс (2-ра част на манифеста дето така и не я преведоха на Български)и стигнем до еврейската г ад Фридрих Хаяк - създателя на нео-либерализма,всички тези еврейски иззроди целенасочено се опитват да разрушат семейството и да ни превърнат в стадо, което те да управляват

8

Анонимен

преди 4 години

Въпреки жестоката медийна завеса Такъв голям протест скоро не е имало в България,което показва само едно,че колкотои да ни е смачкан и търпелив народа -посегнат ли на най милото му -ДЕЦАТА народа ще скочи и ще си брани дечицата с всякакви средства и този народ няма да се поколебае и кръв да пролее за най милото си-децата.

7

Славюч

преди 4 години

България ще клекне.Рано или късно ще клекне.Парите са в англосаксонският свят.Колкото ви отрежат толкова.Ще клекне и Русия ще клекне Путин няма да е вечен нито китайската ком партия.Ще клекне рано или късно чуждо финансиране само срещу приемане на каквото трябва иначе рязане на парички.Всеки кляка като го удариш по джоба.Мдам.

6

Анонимен

преди 4 години

Нали точно шефа на норвежката агенция за децата го съдиха за педофилия. И го оправдаха защото не се знаело дали на детето не му било харесвало. Крайно време е да изметем тези ... от власта.

5

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах против какво се протестира...дори да има нещо вярно само може да ни стимулира да бъдем по-добри родители, да не мислим как да излезем от ситуация а да гледаме как да не попаднем в нея...

4

Чичо

преди 4 години

Стига сте писали глупости! Преди час минах от там - я имаше 50 човека, я не! А иначе съм на мнение, че деца на проблемни семейства трябва да се дават за отглеждане от гей двойките у нас (това разбира се, след като държава легализира гей браковете в началото на идната година)!

3

Анонимен

преди 4 години

Пълно медийно затъмнения, има не стотици а хиляди пред министерски съвет, такъв протест е нямало много отдавна а никакви снимки и т.н. от медиите, между редовете по-новинарските сайтове се съобщава за протеста и до там - жалки сте !

2

толерантен

преди 4 години

Вън сороските нпо-рки от България!

1

Тато из Правец

преди 4 години

Нема такива ! Томислав Дончев е взел 220 000 000 ? за да праща свежа плът на норвежките п?дофили...