169

Анонимен

преди 4 години

с турците ще разменяме военни джипки за голфове.

168

До 182

преди 4 години

Не знам каква решетка или жица те гони, но българският народ не е длъжен да плаща "Въоръжената лудница" - САЩ!Вади си парите от собственият джоб, това са нашите данъци, нашите съдби, нашият живот!Българинът трудно се вдига, но кипне ли му, е много жесток, историята го е доказала.

167

До Не искам

преди 4 години

Управляващата власт в Бг няма ни най-малка представа за действията и целите на американците на територията на Бг.А, за закритите планове на Пентагона под грифа "Строго секретно" е страшно дори и да си помислим! (Напоследък лансират идеята за така наречената "Ограничена ядрена война на територията на.... Европа"!!!!)Остава ни да се надяваме, че Разума ще наделее, плюс страхът им от ответен удар.В противен случай човешката цивилизация е обречена!

166

Най-важното

преди 4 години

БГ народ не даде разрешение за ползване на военни бази на САЩ, подчертавам САЩ - не НАТО.БГ народ не е дал разрешение за членство в НАТО.В демократичните държави се провеждаха референдуми и публични дебати - позитиви и негативи.Още повече след изявлението на Тръмп, членките на НАТО да увеличат вноската като процент от БВП.С парите от вноските и ф16 - можехме да построим няколко многопрофилни педиатрии, да увеличим заплатите на мед. сестри и лекари, и канализации за столични квартали.

165

Анонимен

преди 4 години

До Ре: Не искамПоне си направи труда да преведеш читаво опорните точки спуснати от Решетников, че с гугъл-преводача е смешно.

164

Ре: Не искам

преди 4 години

Благодаря, а вие сигурен ли сте дали в БГ има био и химически лаборатории, дронове пръскащи различни щамове?Знаете ли, че имат право да си пробват хим. и био оръжията на БГ територия.Нямам думи, Хамериканско ли е вън от БГ, това е подготовка за нещо по-голямо срещу интересите на БГ - цел на бъдещи атаки, и в интерес на военните Доктрини - доказано агресивни на САЩ.Втрещен съм от детската радост на сънародниците си.Нищо добро не е дошло от САЩ - военните - лешояди пируващи с трупове.

163

до Не искам

преди 4 години

Вие сериозно ли мислете, че БГ, която няма суверенитет над 5-те бази, знае какво има в тях?------За съжаление, българските власти нямат никакво Договорно Право да получат каквато и да е било информация за американските воени бази или дори да влязат на територията им без разрешение!Да, това е Факт!Американците използват територията ни единствено за логистика.Ние отдавна нямаме боеспособна армия, а и едва ли те са способни да накарат българина да воюва срещу Русия!Ф-16 е още много далече

162

факт

преди 4 години

да си купят или наемат терени за производство, да си изкарат всички разрешителни и тн глупостевини, да вложат 100 млрд долара, от които половината да бъдат като капаро, гаранция и да са внесени предварително в българска съкровищница във вид на диаманти и злато, и после да строят халета, да наемат само местни работници и пазачи от черната боя. Да докарат най-добрите машини и оборудване, да плащат шведски и норвежки заплати, и накрая Русия за 3 дни да окупира България и да се кефи на базата...:-)

161

Не искам

преди 4 години

Не обичам да ме правят на *** (за няколко цента в повече), още повече народът ми, в случаят браво на Министерство на Отбраната.

160

До: До: не искам

преди 4 години

Вие сериозно ли мислете, че БГ, която няма суверенитет над 5-те бази, знае какво има в тях? Тези ф16 които могат да носят ядрени бойни глави, дали ще знаете като пристигнат-главите, а като се насочат към други държави, по погрешка дори - има доста случаи?БГ изчезва от картата, "нищо лично, просто бизнес"?А кодовете, които няма да са в БГ военни?Айде да не е за сметка на БГ.Вижте имената, кой е Асп. Пилософ, доходи, кред. досиета, сметки.Кой е Паздерка, кой стои зад тези хора?

159

до Не искам

преди 4 години

не се ли усещате, подготвят ни за преовъоръжаване, и пушечно месо в Последствие.----------Ида, и Не...Първо :- в момента в който дадохме разрешение за разполагането на американски воени бази на територията на Бг ние вече сме "под прицел"!Второ:-Бг-та армия едва ли ще воюва с руската, а и при съвременото високотехнологично оръжие едва ли въобще ще се стигне дотам.Трето:- по-добре прдприятие за производство на воена техника отколкото воени бази!

158

Не искам

преди 4 години

"за този вид техника за нуждите на сухопътни ни войски."Четете малко бе хора, какво значи това, не се ли усещате, подготвят ни за преовъоръжаване, и пушечно месо в следствие.Толкова ли е трудно малко в общ план да видите картината.Полша- превъоръжаване, Украйна, като са толкова добри защо не инвестират във развитието на високи технологии, медицински апаратури, слънчеви енергии, инвестиране открития рак, болести.Вие като НАТО - щастие, икономически напредък, мин. вода си я внасят от САЩ

157

Не искам

преди 4 години

Не искам бронирани автомобили.Искам високи технологии енергия, биоземеделие, институти за лечение на рак, и болници и медицински апаратури.Задръжте си бронираните ламарини в Полша и Украйна, и тока поскъпва няма да ви е изгодно производството на тенекета.Пилоф да да не е синът на доктор Пилософ - сърдечният хирург, да е жив и здрав баща му - читав лекар, но можем да минем без сина му, ако е той в БГ.Ако е кадърен лекар като баща си го зимаме, и за българка че го оженим ако е ерген.

156

Анонимен

преди 4 години

Става въпрос САМО за производството на военните машини.За частните поръчки на бизнес,политика,фирми си остават там.И все пак е чудесен вариант за България!

155

Наблюдател

преди 4 години

Няма и съмнение, че проруските ибрици в правителството ще ги отрежат за да угодят на Москва.

154

Правят си

преди 4 години

сметка да плащат по 5-600 лева заплати. На това разчитат.

153

Анонимен

преди 4 години

До Ай неКой ли та пита теб ...

152

ТЦ

преди 4 години

"Относно плащането при поръчка, ние сме гъвкави и можем да обсъдим различните варианти с българските властиНе се съмнявам, че сте гъвкави, толкова сте гъвкави, че накрая само ние сме прецакани.Махайте се от БГ, не ви искаме, нито хамбургерите, нито мазните пилета, нито вредната ви кола, нито ГМО, нито Шистов.Махайте се бе, махайте от БГ.

151

Ай не

преди 4 години

Ай не мерси!Американско не, не, не.На тея нито жилото, нито меда им искам.

150

Еми

преди 4 години

Нашите мушмороци да не се ослушват,ами веднага да започват да работят,за да ги докарат в България!